Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte Mage budur

onurdolar

Öne çıkan mesajlar

ne aglancak hali be dun bi mage yle duel yapıorum adam 2 buyu attı oldum bu kadarmıdır ya adamın setide full epic falan deildi bi helmi tier 2 ydi geri kalanı blue falan dı adamın fireballlarının critcleri 2800 du sheep yaptı 2 kere fireball attı yerdeyim varmı boyle bisi :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo bu ne abicim, utanmadan bi de adamın arkasından instant büyü (fire blast) kullanıyo, olmaz ki ya. çok imba bu. nerf...
buff waterboy
nerf glasscanon(?)
edit: editten öncesi gereksizdi, ö.m gibiydi.
[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY...

[Bu mesaj muzcu tarafından 28 Aralık 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pandaalf geçti baba o devirler :D bi zamanlar en güçlü büyü felan deniliodu sheep. şimdi hem psikolojik hem de teknik yönünden bakıyorum, eski sheep deil :D çok etkisi yok, anca pvp yapmadan lvl60 a gelince duellerde paso sheep yeyince belki afallar başlarda ama. yok abi sheep de "hikaye" oldu. sheepi öldüren en büyük etkenler corporal insignia ve sheepten sonra yapılan ilk haraketlar oldu (örnek: war-charge, mage/pri-silence, mage- iceblock, wl-yapıo bişiler, druid yemio, hunter- peti var zaten sheepken bile anca bitirion bire büyüyü ve kalkınca buza çevirio, shaman-nerf:D, bi garibim paladin pek bişi yapamıo, bi de rogue'ye sheepi yedirirsen zaten kesmen lazım. :D)

ancak mageler için hala çok önemli bir büyü, eski ihtişamı gitmiş olsa bile.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 28 Aralık 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
pandaalf geçti baba o devirler :D bi zamanlar en güçlü büyü felan deniliodu sheep. şimdi hem psikolojik hem de teknik yönünden bakıyorum, eski sheep deil :D çok etkisi yok, anca pvp yapmadan lvl60 a gelince duellerde paso sheep yeyince belki afallar başlarda ama. yok abi sheep de "hikaye" oldu. sheepi öldüren en büyük etkenler corporal insignia ve sheepten sonra yapılan ilk haraketlar oldu (örnek: war-charge, mage/pri-silence, mage- iceblock, wl-yapıo bişiler, druid yemio, hunter- peti var zaten sheepken bile anca bitirion bire büyüyü ve kalkınca buza çevirio, shaman-nerf:D, bi garibim paladin pek bişi yapamıo, bi de rogue'ye sheepi yedirirsen zaten kesmen lazım. :D)

ancak mageler için hala çok önemli bir büyü, eski ihtişamı gitmiş olsa bile.

geçen gün başıma geldi hunterimde oynuyorum bizim guildin class leaderla kapıştım adama scatter attım aimed crits 2200
bni sheeplemeye çalışıyo
multi crits 1100
auto shot crits 820 bitti sheep yapamadan öldürdüm ahah :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

Premade de pvp olmuyo zaten goren cikio ama random zevkli oluyo =) Gecen hafta 1 oyunda 2 kisi lm i koruyordu ( druid rogue) once kestim 2 sini aldim base i, sonra ordan st e gectim warrior ve paladin vardi onlarida aldim ama critleri goruceksin 3 dk attigim crit sayisi 1 gunde attigim crit sayisina esitti nerdeyse :)
( druid ve paladin pek iyi degillerdi onuda ekliyim gel beni de kes felen gibi yorumlarda bulunmayin yani =) )[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper
Synthia, Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

teddy ab yapıosan 7 ocaktan sonra beni görürsün oyunda (toelfdan geçersek inşallah)

ayrıca o senin horde oluşundan. zira fw'de random ally sucks

ayrıca ben de öle ezilmiyorum, ancak cs'si resistlenen arkadaş ile aynı duyguları paylaşıyorum zira benim de pom pyromu lvl1 rabbit resistlediydi :([signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...