onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Buyrun arkadaşlar mage böyle oynanır izleyinm ögrenin http://rapidshare.de/files/9930891/Mageinaction.wmv.html[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu arada link olmadı ya beceremedim bir türlü siz o yazıyı bir zahmet kopyala yapıştır yapın[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mage demeyin gıcık oluorum artık ^_^[signature][hline]Wow u fln sattım eskiden anti - sosyal idim.. artık anti bolumune bir çizgi çektim... Altug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://rapidshare.de/files/9930891/Mageinaction.wmv.html link yapalım :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gülüyoruz ağlanacak halimize hehehhe süper olmuş=)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ne aglancak hali be dun bi mage yle duel yapıorum adam 2 buyu attı oldum bu kadarmıdır ya adamın setide full epic falan deildi bi helmi tier 2 ydi geri kalanı blue falan dı adamın fireballlarının critcleri 2800 du sheep yaptı 2 kere fireball attı yerdeyim varmı boyle bisi :)[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ohoo bu ne abicim, utanmadan bi de adamın arkasından instant büyü (fire blast) kullanıyo, olmaz ki ya. çok imba bu. nerf... buff waterboy nerf glasscanon(?) edit: editten öncesi gereksizdi, ö.m gibiydi. [signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... [Bu mesaj muzcu tarafından 28 Aralık 2005 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ehehe çok güzel olmuş, ne var ki arkadaşın dediği gibi gülüyoruz ağlanacak halimize :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Oyunun en ii skill i mage lerde ama. Sheep. Olayın psikolojik açısındanda bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 pandaalf geçti baba o devirler :D bi zamanlar en güçlü büyü felan deniliodu sheep. şimdi hem psikolojik hem de teknik yönünden bakıyorum, eski sheep deil :D çok etkisi yok, anca pvp yapmadan lvl60 a gelince duellerde paso sheep yeyince belki afallar başlarda ama. yok abi sheep de "hikaye" oldu. sheepi öldüren en büyük etkenler corporal insignia ve sheepten sonra yapılan ilk haraketlar oldu (örnek: war-charge, mage/pri-silence, mage- iceblock, wl-yapıo bişiler, druid yemio, hunter- peti var zaten sheepken bile anca bitirion bire büyüyü ve kalkınca buza çevirio, shaman-nerf:D, bi garibim paladin pek bişi yapamıo, bi de rogue'ye sheepi yedirirsen zaten kesmen lazım. :D) ancak mageler için hala çok önemli bir büyü, eski ihtişamı gitmiş olsa bile.[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi o instant pyro bitiriyor beni. Nerf arcane talents.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 suark yapma abi. acı bize. nabıon. pom pyro da olmazsa fire tree'yi at çöpe :D yapma yaw. zaten ezik kaldık. ağlıcam bak :( :D[signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 pyro degilde ignite olmazsa atcope[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 vallahi counter spell im de resist lendikten sonra hayata küstüm beni gangleyenlere /clap yapıyorum artık =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 O kadar da gucsuz degiliz be ustumde 1 tane epic var championum hic te ezildigimi dusunmuyorum :) nerf me plz.. ( hele 1.9 geldin crystal wateri 10 ar 10 ar yapiyim o zaman gorun beni =) )[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: muzcu, 28 Aralık 2005 11:20 tarihinde demiş ki: pandaalf geçti baba o devirler :D bi zamanlar en güçlü büyü felan deniliodu sheep. şimdi hem psikolojik hem de teknik yönünden bakıyorum, eski sheep deil :D çok etkisi yok, anca pvp yapmadan lvl60 a gelince duellerde paso sheep yeyince belki afallar başlarda ama. yok abi sheep de "hikaye" oldu. sheepi öldüren en büyük etkenler corporal insignia ve sheepten sonra yapılan ilk haraketlar oldu (örnek: war-charge, mage/pri-silence, mage- iceblock, wl-yapıo bişiler, druid yemio, hunter- peti var zaten sheepken bile anca bitirion bire büyüyü ve kalkınca buza çevirio, shaman-nerf:D, bi garibim paladin pek bişi yapamıo, bi de rogue'ye sheepi yedirirsen zaten kesmen lazım. :D) ancak mageler için hala çok önemli bir büyü, eski ihtişamı gitmiş olsa bile. geçen gün başıma geldi hunterimde oynuyorum bizim guildin class leaderla kapıştım adama scatter attım aimed crits 2200 bni sheeplemeye çalışıyo multi crits 1100 auto shot crits 820 bitti sheep yapamadan öldürdüm ahah :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter http://wow.allakhazam.com/profile.html?680883 ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hehe bende premadede olsam ve gruptakı herkes rank 10 ve ustu olsa ezılmem synthia:)dışarda pvp yapta görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Premade de pvp olmuyo zaten goren cikio ama random zevkli oluyo =) Gecen hafta 1 oyunda 2 kisi lm i koruyordu ( druid rogue) once kestim 2 sini aldim base i, sonra ordan st e gectim warrior ve paladin vardi onlarida aldim ama critleri goruceksin 3 dk attigim crit sayisi 1 gunde attigim crit sayisina esitti nerdeyse :) ( druid ve paladin pek iyi degillerdi onuda ekliyim gel beni de kes felen gibi yorumlarda bulunmayin yani =) )[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 teddy ab yapıosan 7 ocaktan sonra beni görürsün oyunda (toelfdan geçersek inşallah) ayrıca o senin horde oluşundan. zira fw'de random ally sucks ayrıca ben de öle ezilmiyorum, ancak cs'si resistlenen arkadaş ile aynı duyguları paylaşıyorum zira benim de pom pyromu lvl1 rabbit resistlediydi :([signature][hline]Frostwhisper(EU); O RLY (guild) 60 Human Mage (31a/20fire!) O RLY? YA RLY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Karsilastik 1 kac kere Ab de siz guild olarak gelmistiniz :)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende su fireruned grımgorumu alıyım mageblade ın yanına gelıyorum ab ye,muzcu sen gelene kadar ben sanırım 3 tier 2, 5 tier 1 set ve full diğer ekıpmanı tamamlamıs olurum.senın fire mage e karsı benım 150 unbuffed ekıpmanla cıkarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Iyiki bizim taraftasin fire res sux :) dun instant pyrom huntera 200 vurunca siliyodum valla charimi :)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben izliyemiyorum pff[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bazı sahneler süper, suyun altında su uretemsı, 5 man scholoda zg de su yapması, sonra thunderbluffın yamacında thudnerbluff'a gate acması super[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar