bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 az önce pek saygıdeğer canımdan çok sevdiğim kanımın alyuvarlarından biri olan efeme(mavi) karşı bi halt yedim. Msn de bir dosyayı copy yaparak daha sonra ctrl+v ye uzun bi süre tutarak efeye dosyayı flood yaptım. Şimdi çocuk düştü gelmiyor =) yedik bi halt ama hadi hayırlısı eheue ama baştan anlaşmıştık dimi efecim? arkadaş kalıcaktık. pişmanım valla gel artık 15dk dır yok[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben de var? o_O[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 basarım küfürü o zaman![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 28 Aralık 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ahuhua[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 değilim iyi ki olmuş. gene olsa gene yaparım. buna müstahak![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 unutmuşum engeli kaldırmayı hallettim msnflooder ;)[signature][hline]Ultima Online RunUO Sunucusu Fake_Malkavian3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 lol ezdi blocklayarak[signature][hline]Order Within Chaos....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 çok ezildik k3nk canım kafamız mı güzel _?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: InneR_ChaoS, 28 Aralık 2005 17:48 tarihinde demiş ki: lol ezdi blocklayarak ben burda çok kötü bi kelime gördüm ama yazmıcam:D[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 biz göremedik :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 elbet birgün sende görürsün:D[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 neyse [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 28 Aralık 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 nahaha. blocku basmis! ben olsam bunun altinda kalmazdim black *!gaza getirir*[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kafam ii[signature][hline]Order Within Chaos....
laverda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 20 dakikadır okuyorum yazılanları ama bişey anlamadım :([signature][hline]laverda yalan oldu..
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 zoru başarmıssın laverdacım[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
dory Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehum, okuyunca msn listemi actım, mavi'yi gordum içimden "yıhyıh" dedim[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: vaniLLe, 28 Aralık 2005 18:28 tarihinde demiş ki: nahaha. blocku basmis! ben olsam bunun altinda kalmazdim black *!gaza getirir* allahın alyuvarıyla muhattap olmuyorum[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Öne çıkan mesajlar