Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Fistan yanında bineklerin için Heal potion almayı unutma :) Yolda baya Tiger saldırıyor ben 6 tane aldım yetti atım için :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 nası ya? ayrıntılı bi anlatsana :) heal potionla at heal ediliyo mu? bildiğimiz hp recovery pot mu yoksa başka mı? bi açıklasan :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Stable'dan alınıyor.Pill Potion'du galiba adı 3 basamakta :) Binekler için heal[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lvl 19 questinde Downhang şehrindeki Bori'ye gönderiyor NPC olarak.oraya gitmeyi denedim direk yolda yattın hayvan gibi yaratıklar var.nasıl gidicez oraya? bide seoyeok feeryboatda Hageuk'la konus diyor yine lvl 19 da gittim ne quest verdi ne bişi? yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Feryy Bootlardan benim bildiğim Delivery görevi dışında sadece Chakji görevleri alınıyor.19 lvl da alınan Collecting 100 Chakji Eye görevi :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 şimdi ilk sayfadaki questlere baktım bende açılan lvl 21 questi.Ghost bug egg. telaş yapmama gerek yok yani =) bi hata olmuş ehehe. lvl 21 olunca giderim downhang a.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Jangan'daki portaldan direk gidebiliyorsun.5000 altın vermen lazım ama haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ghos bug lar nedir yahu hangi npc lerden dusuyo earth ghost denen yaratiklar var onlardan dusmuyor nedir bir hunt zone haritasi var mi level 20 ve ustu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 up :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 konuyu güncel tutmanıza sevindim. gördüüm kadarı ile cou oyuncu 20+ olmşlar. 20-40 arası questleri hazırlıom bakınıom falan fıstık. paylaşmak güseldir ;) Saygılar...[signature][hline]SilkRoad Online Rehberlik... LvL 1-23 Quests Blade Master Rehberi SkiLL WithDraw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lvl 20 de şu çıktı. NPC : Liquid medicine merchant of all towns ??? bu ne? ne yapıcam?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu bandit Archer'lar nerde abi ya? bi allahın kuluda cevap vermiyoki oyunda bas bas bağırıyorum.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Grassland yazan yerden sola gidiosun en alttaki köprüden geçiosun bijeokdanui yazan yerin aşşağısındaki yola gidiosun.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 @Xenocide; stronghold diye bi yer var orlarda cok var onlardan.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben bu oyunu sevdim harika birde çabuk ölmesem dha iyi ama qest yapmak daha avantajlı bence birde tief ler olmasa ikide bir gelip kesiyorlar uyuz oluyorum bir yirmi, olayım var yaaa !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: managerx, 09 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki: ghos bug lar nedir yahu hangi npc lerden dusuyo earth ghost denen yaratiklar var onlardan dusmuyor nedir bir hunt zone haritasi var mi level 20 ve ustu icin evet nedir bunun cevabı? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: managerx, 09 Aralık 2005 22:11 tarihinde demiş ki: ghos bug lar nedir yahu hangi npc lerden dusuyo earth ghost denen yaratiklar var onlardan dusmuyor nedir bir hunt zone haritasi var mi level 20 ve ustu icin Seoyeok's eastern ferrynin kuzeyinde bol miktarda ghost bug denen mobdan bulmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Location: TungHun Drug store Doctor Bori nerede bilen warmı. acele lazım yoqsa araştıracam baya. yazılmışşsa daha önce kusura bakmayın[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 jangan teleportdan downhang a git orda drugstore da olması lazım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 eyw sagolasın[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Gift15h, 11 Aralık 2005 02:59 tarihinde demiş ki: Location: TungHun Drug store Doctor Bori nerede bilen warmı. acele lazım yoqsa araştıracam baya. yazılmışşsa daha önce kusura bakmayın o TungHun dedi yer kuzeydeki Donwhang denen merkez. 20+ olunca artik quest'ler oradan gelecek ve yavas yavas o araflara tasinacaksin.[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: druenler, 11 Aralık 2005 11:10 tarihinde demiş ki: said: Gift15h, 11 Aralık 2005 02:59 tarihinde demiş ki: Location: TungHun Drug store Doctor Bori nerede bilen warmı. acele lazım yoqsa araştıracam baya. yazılmışşsa daha önce kusura bakmayın o TungHun dedi yer kuzeydeki Donwhang denen merkez. 20+ olunca artik quest'ler oradan gelecek ve yavas yavas o araflara tasinacaksin. lwl 19 olduğumda quest sayfası açılıyor ya sağ tarafta orda bu bahsettiğim isim çıktı o yüzden sordum. sanırım 20 de yapıcaz onu sgl un bilgileriniz için[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Gift15h, 11 Aralık 2005 02:59 tarihinde demiş ki: Location: TungHun Drug store Doctor Bori nerede bilen warmı. acele lazım yoqsa araştıracam baya. yazılmışşsa daha önce kusura bakmayın ivi 18 deki questte kitap ve medicine kutusnu map ı acarak bakın orda westernde size sarı bir nokta olarak gösterecektir. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar