Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1-23 LvL Questler (öğreti)

DifferentOne

Öne çıkan mesajlar

said:
akita, 04 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
stronholdun içine girin üstkata çıkın ordaki bandit archerları kesin 20dk da 20map toplarsınız bende ilk önce dışardakileri kesiyordum 4 tane topladım sonra içeriyi keşfettim 15 20 dk da tamamladım quest i

cok guzel bi tespit repliyorum seni eheh. ilk baslarda kiyilarda koselerde kesiyordum bandit archer'lari. bayagi bi kestim, hatta yahu yanlis mi kesiyoruz cikmiyor bundan map felan diye dusunurken su yaziyi gordum. o bolgeye girince orta kisimdaki yapiya girip ust katlara ciktim. 20 dakika surmeden 20 tane topladim rahatca. hatta bi keresinde 3 kere ust uste map dustu :) bu quest'i yapacak olan kesinkez orda yapmali. bilginize..[signature][hline]Nick: Roguenler
Lvl: 6x
Nation: Orc
Server: Diez
Status: Satilik

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

birde eklemek istedigim su alttaki quest'deki tooth sayisi 50 degilde 10'dur

said:
Quest name: Tiger's Grinding Tooth
Quest: Hunt for 50 Tiger Grinding Tooth
Reward: 15300exp. 5000spx. 4000 gold
[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 04 Aralık 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar blacksmiht'in görevini aldım 200 bandit bowman yani archery öldürmem gerek ama öldürdüğüm halde yazmıyor:Bunun sebebi nedir yapan arkadaşlar var sa nasıl yaptı söyleyebilir mi ?

"Q" tusu ile quest sayfasini ac ve o quest'i bi tikla sanirim duzelir.[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gift15h, 05 Aralık 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
Quest name: Recover stolen sword
Quest: Hunt Bandits to get back stolen sword
Reward: 18800exp. 5000spx. 5050gold

bu ne ya anlamadım bişi.bilen warmı ne kesecem gösterin yeter :D

eh ama. calinan kilici geri almak icin bandit avla diyor iste.[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 14,15 civarı general sonhyeon'a bi ugriyim dedim.start conversation deyip quest aldım böle bişi oldu. sıfır sıfır yazıyo 0 0
nedir bu?
oyundan cıktım 1 saat sonra girdim yine aynı.belki o sırada bug oldu falan dicem ama değişmedi.
:/
[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
The Paticik Cup =o= II

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 05 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
lvl 14,15 civarı general sonhyeon'a bi ugriyim dedim.start conversation deyip quest aldım böle bişi oldu. sıfır sıfır yazıyo 0 0
nedir bu?
oyundan cıktım 1 saat sonra girdim yine aynı.belki o sırada bug oldu falan dicem ama değişmedi.
:/

Quest name: Tiger Hunting Competition x3
Quest:
[1st time] Kill 20 Tigers, 20 Young Tigers and 1 Tiger Champion
[2nd time] Kill 30 Tigers, 30 Young Tigers and 3 Champions
[3rd time] kill 50 Tigers, 50 Young Tigers and 5 Champions
Reward: 33000exp. 9550spx. 3600gold. 1 Tiger Scroll. [After completing 3 times]

Note: Your first repeatable quest. This quest can be done 3 times. Because of a bug, you will not be able to see it on the 2nd and 3rd time. But just keep hunting until your quest turns bar orange. 2nd and 3rd time requires more tigers to be killed. The last time will bag you the Tiger Scroll [Increase Damage by 20% for 1hr]

cevabi bu fistan. 2. ve 3. alisinda bu quest'i bug yuzunden yazmiyor. ben onu yazdigi gibi yaptim. mesela once young tiger kesmeye basladim. 30 tane kestigimide o quest sayfasindaki doing yazisinin sari olup complete olmasindan anladim. sonra tiger kestim sonra da champion olanlardan.[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
druenler, 05 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
said:

eh ama. calinan kilici geri almak icin bandit avla diyor iste.

Beyler geçrekten 3 saattir bandit kesiyorum ama tık yoq. yanlış olmasın. yapan warmı bu questi[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gift15h, 06 Aralık 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
said:
druenler, 05 Aralık 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
said:

eh ama. calinan kilici geri almak icin bandit avla diyor iste.

Beyler geçrekten 3 saattir bandit kesiyorum ama tık yoq. yanlış olmasın. yapan warmı bu questi

o sword'un dusme ihtimali tamamen sans. 1 gun yada ilk kestiginden de dusebilir. ben bi 15 dakka kestim dusmedi. sonra 200 bowman questini yaparken arada bi banditi oylesine kestim ve sword dustu :) tamamen random yani.[signature][hline]Nick: Roguenler

bedava kosp
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar şu da var ama.

Random düşüyor evet ama Bandit Fort dışındakiler kesiliyor sürekli.E tabii millete random gidiyor.

Fort'un içerisinde karambole gitme olasığı var ama orada kesin Banditleri.DIşarıya göre daha büyük oranla çıkıyor :)

Ben yapmayacağım o questi xpsini sevmedim :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DifferentOne, 04 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
[Level 8 Quest]
Quest name: Exorcism of Tree Spirits
Quest: Collect 30 black blood of Yeoha
Reward: Lvl 10 weapon of what you are holding

Note: Killing Rotten Yeoha will also drop the black blood. Doing this quest IMO is useless because it doesn`t give experience. However, you have to train here anyway so just do it.

ne train ettiriyo bu anlamadım gittim oraya yaptım görevi dolandım az falan yoktu train mrain[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...