DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar forumda questleri nerden alıcam nasıl yapıcam gibi sorular çoğunlukta. Burda bir kaç ingilizce kaynaktan alınan öğretileri sunucam. Çevirmek isterdim ama ingilizcem okadar mukemmel deil. Bunlarla idare edin artık. işinizi görecektir. Açıklamalar ingilizce fakat yinede anlaşılabilecek kapasitede. [spo1=Jangan NPC lerin haritadaki yerleri.][/spo]Quest açıklamalarında location yanında bulunan [ ] içerisindeki numara yukarıda bulunan haritadaki npc lerin numarası anlamındadır. numaraya göre ne nerde haritaya bakıp öğrenebilirsiniz. [spo2=Ve Questler.] [Level 3 Quest] Quest name: Vanished Child NPC: Rich Village Hwang Nodu [13] Quest: Hunt Big Eye Ghost for Child's shoes and then return to Old man Reward: 150exp、190gold Note: A very simple quest, sometimes when you are lucky you can get it on the first kill and sometimes it takes ages. Quest name: Weasel Sweep Location: Eastern Gate Soldier Iyang Quest: Kill 40 Weasel Reward: 760exp、400gold Note: Despite them saying to hunt Weasels, you can hunt Old Weasels as well. They are easier to kill and do lesser damage to you at level 3. So hunt them instead. [Level 5 Quest] Quest name: Concern of Yangikji Location: Drug store Yangikji [16] Quest: Kill 50 Water ghosts Reward: 1500exp. HP Herbs x11 Note: At level 5, Water Ghost might be too difficult for you, so hunt Water Ghost slaves instead. They are weaker and you still get your quest log filled. Quest name: Concern of Yanikji 2 Location: Drug store Yangikji [16] Quest: Hunt Water Ghost Poison Reward: 6600exp. 4000spx. Mp Herbs x50 Note: I forgot which level is that, but it will only be unlocked once you complete the first one. Anyone who knows this quest level please let me know. [Level 7 Quest] Quest name: Stone Ghost sweep Location: East Gate Soldier Sanggwannam [12] Quest: Kill 40 Stone Ghosts Reward: 1800exp、750gold Note: Pretty straight forward, just make sure you bring enough pots/herbs because they are hostile. Quest name: Tomb Stone Scriptures Location: Jaeunsa Temple Jeonghye [9] Quest: Kill Tome Stone Ghost and collect 8 scriptures and return to Monk. Reward: 4800exp、2100gold. Red Horse Scroll x1 Note: While Hunting at the Chin Tomb for Stone Ghosts, you can also kill Tomb Stone Ghost for the scriptures. Chances are that you will complete killing 40 Stone Ghost first, so head south to the Tomb where it`s infested with Tomb Stones. Note2: For Tomb Stone Scriptures Quest, for every scripture tablet you acquire, you get 100 exp for each and 125 gold for each so the amount of gold and exp depends on how many tablets you get. For the completion part of the 8th scripture piece you get 10500exp and 3800 gold. [special thanks to AmazeMe] [Level 8 Quest] Quest name: Exorcism of Tree Spirits Location: Exorcist Home Quest: Collect 30 black blood of Yeoha Reward: Lvl 10 weapon of what you are holding Note: Killing Rotten Yeoha will also drop the black blood. Doing this quest IMO is useless because it doesn`t give experience. However, you have to train here anyway so just do it. Quest name: Purification of the Soil Quest Location: Exorcist Home Quest: He will ask you to find Buddhist Monk at Jangan Reward: 12700exp. 4500spx. 4000gold Note: I never done this quest before, so i`m not sure. However this has been provided by AmazeMe, so i`m adding it here first. [Level 9 Quest] Quest name: Adventurer's stone Location: Specialities Shop Adventurer Flora [18] Quest: Collect 20 Adventure Stone from Bronze Ghost Reward: 2500spx. 4000gold. Adventurer's Shift Scroll [Increases movespeed by 20% for 1hr] x1 Note: Another easy quest. I never tried hunting Stone Ghost for it though, i went straight for Bronze Ghost instead. [Level 10 Quest] Quest name: Bandit Archers Location: Military camp Juho [5] Quest: Kill 50 bandit archers Reward: 3800exp、Mp Herbs x 22 [Level 12 Quest] Quest name: Bandit's Operational Maps Location: Military camp Juho [5] Quest: Hunt for 20 Operational Maps from Bandit Archers Reward: 28200exp, 1000spx, 8300gold Note: Your first most annoying quest. The operational maps drops are like 1 in 10 and there are alot of people hunting Bandit Archers. But the experience is worth it. I just can`t remember how much. Also note, this quest will only be unlocked if you complete the killing Note2: apparently on the quest details it says 282k exp. but it has been reported that you only get 28.2k exp. gah, suddenly it`s not worth doing. of 50 Bandit Archers. [Level 13 Quest] Quest name: Bandits sweep Location: Military camp Leebeakryong [4] Quest: Kill 50 bandits Reward: 5800exp. Vigor herbs x20 Note: Must complete Bandit Archer quest to do this. Also, you may kill Bandit Subordinates for this quest. Quest name: Tiger's Grinding Tooth Location: Specia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allah razı olsun[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 allah razı olsun katılıyorum ayrıca :D lvl 16 questi bana 15 de geldi :D gerçi alamıyorum ama ols un :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 çok iyi oldu bu.saol[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 oyunun questleri çok kötü git 50 tane x den öldür dio. yapıosun sonra tekrar git x den %1 ihtimalle düşen şeylerden 30 tane topla dio. butun questler böyle.[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet çok berbat bir durum dünden beri yaklaşık 6 saat boyunca Bandit'lerden operation map toplamaya çalışıyorum.20 tane toplanacak ve en az 750 bandit kesmişimdir sadece 12 tane düştü :) oyunun güzelliği Level 20 Meslekleri olarak düşünüyorum.Birde nedense her ne kadar git kes ,şunu topla desede nedense hayatımda oynadığım tüm oyunlarda sıkılan ben hiç sıkılmadan yapıyorum anlamıyorum :D Baya sardı Silkroad Kurtarın benii :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Çok iyi oldu..(bu arada herkes fr,end liste eklesin beni aynı nick-server troy)(lvl-4 böhü-beş olcam)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 friend list i bulamadım bitürlü edit: tamam buldum :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? [Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Aralık 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Evet şuan map görevindeim kafayı yemek üzereyim ondan çıktım. 20 tane kesiyorsun 1 tane bile düşmüyor ki gel sen 20 tane topla... IHHHH[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akita Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 stronholdun içine girin üstkata çıkın ordaki bandit archerları kesin 20dk da 20map toplarsınız bende ilk önce dışardakileri kesiyordum 4 tane topladım sonra içeriyi keşfettim 15 20 dk da tamamladım quest i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sticky olsa güzel olur.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: akita, 04 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: stronholdun içine girin üstkata çıkın ordaki bandit archerları kesin 20dk da 20map toplarsınız bende ilk önce dışardakileri kesiyordum 4 tane topladım sonra içeriyi keşfettim 15 20 dk da tamamladım quest i ve ben bunu 7 saat kasıp questi yaptıktan sonra öğreniyorum :D Bu questten xp alacağız diye 14den 16ya atladık banditlerin orada :D Gerçi faydası oldu 100k ya yakın para lootladım 60k sı zatne potilere vs. gitti ama zevkliydi :D Arada çıkan giantlara kapış manyak oluyor :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Bungala, 04 Aralık 2005 15:28 tarihinde demiş ki: Çok iyi oldu..(bu arada herkes fr,end liste eklesin beni aynı nick-server troy)(lvl-4 böhü-beş olcam) Hayda yeni baktım sanki nickim aynı gibi olmuş..Pardon aynı derken paticikteki nickim ile aynıyı kastetmiştim...Kısaca-Bungala[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 gerçekten ya bende black tiger kesiyorum 32 tane black tiger dişi oldu bide ben white tiger questini yaptım 2. kez yapıom bir questi 2 kez yapcam hihihi[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 arkadaşlar blacksmiht'in görevini aldım 200 bandit bowman yani archery öldürmem gerek ama öldürdüğüm halde yazmıyor:Bunun sebebi nedir yapan arkadaşlar var sa nasıl yaptı söyleyebilir mi ?[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Birde şöyle bi quest listesi var... daha düzenli gibi geldi bana http://www.silkroadtavern.com/forums/index.php?act=portal&site=8&pick=28[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yetkililer lütfen bir süreliğine bu başlığı sticky yapın. buradan aşındığında tekrar aynı sorular sorulacak. tekrar aynı başlıklar acılacak. Lütfen...[signature][hline]DifferentOne ® ÖpBeni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 süper hizmet... hem de bedava... ehehe teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agabey19 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 char skill resleme hakkında kimse bişey demedi. Kime gidicez skill sıfırlamak için? Bunu bilmeyen çok kişi var.[signature][hline]::: Level 61 Paper mage ::: Nation : Karus Clan : HESPERUS Server : Ares NP : 9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lvl 15 im lvl 12 questi hakkında bilgi istiyorum =) bandit bowmanların içinden mi çıkıyo o operational maps ler?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bandit archerların içinden çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ha kolaymış o zaman tşk ederim.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Son 3 saattir 300 e yakın Bandit archer öldürdüm fakat daha 18 tane map anca çıkarabildim.Archerlarla akraba olucaz yakında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gift15h Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 daha dur sırada bandit bowman lar war kolay gele. son 50 tane kaldı kurtuluorum :)[signature][hline]Silkroad Online. Elveda Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bandit bowmanları buldumda bandit archerlar nerde? ismi bandit archer mı? :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar