Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da golf...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

şimdi pazar günü saat 13.00 civarında İtu Maslak kampüsüne geliyorsun, spor salonunda toplanan kalabalığa kaynıyorsun. orada bulmazsan (ki düşük bir ihtimal) aşağıdaki kum sahaya iniyorsun
ğrenci olmak gibi bir zorunluluk yok, artık lisanslı amatör sporcuyuz, bu sene itibari ile. Bunu Türkiyeye getiren adam, Martin Spencer, bizim takımda oynuyor ve 45 yaşlarında felan. Yaşa da bakmaz yani. Paspartur 25 yaşında olduğunu ve top peşinde koşamayacağını söylüyor ama ben oynamaya 25imde başladım
bu pazar yılbaşı ama snırım 15'i itibari ile tekrar başlarız[signature][hline]For all your anime needs: Click
Sosyal ağlarda paylaş

abi golf istiyorsan geliceksin klasis otele silivriye burada devasa bir golf sahası var hocalarıda arkadaşım milli takımda olan kişiler dünya da dereceleri var ancak türkiyede profesyonel lisans vermiyorlar onlara böylede bir saçmalık var para konusuna gelince o kadar kasacağını sanmıyorum[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lucifertr, 28 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
abi golf istiyorsan geliceksin klasis otele silivriye burada devasa bir golf sahası var hocalarıda arkadaşım milli takımda olan kişiler dünya da dereceleri var ancak türkiyede profesyonel lisans vermiyorlar onlara böylede bir saçmalık var para konusuna gelince o kadar kasacağını sanmıyorum

Silivri Klasis muhteşem bir yer o golf sahası falan bizim yazlık ilersindeydi bazı yerlerden sahayı görebiliyorsun içine girmedim hiç ama çok büyükmüş çok güzel gözüküyor.
Orada kursları falan vardır hakkaten ya bi denesene orayı yada telefonunu al ara[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...