tanoren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 şimdi pazar günü saat 13.00 civarında İtu Maslak kampüsüne geliyorsun, spor salonunda toplanan kalabalığa kaynıyorsun. orada bulmazsan (ki düşük bir ihtimal) aşağıdaki kum sahaya iniyorsun ğrenci olmak gibi bir zorunluluk yok, artık lisanslı amatör sporcuyuz, bu sene itibari ile. Bunu Türkiyeye getiren adam, Martin Spencer, bizim takımda oynuyor ve 45 yaşlarında felan. Yaşa da bakmaz yani. Paspartur 25 yaşında olduğunu ve top peşinde koşamayacağını söylüyor ama ben oynamaya 25imde başladım bu pazar yılbaşı ama snırım 15'i itibari ile tekrar başlarız[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi golf istiyorsan geliceksin klasis otele silivriye burada devasa bir golf sahası var hocalarıda arkadaşım milli takımda olan kişiler dünya da dereceleri var ancak türkiyede profesyonel lisans vermiyorlar onlara böylede bir saçmalık var para konusuna gelince o kadar kasacağını sanmıyorum[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paraşüt abi en iyisi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi bırak sporu mporu al bi wow eu kutusu başla oyuna bak ozaman değil golfe berbere gidecek vakit bulabilcenmi :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lucifertr, 28 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki: abi golf istiyorsan geliceksin klasis otele silivriye burada devasa bir golf sahası var hocalarıda arkadaşım milli takımda olan kişiler dünya da dereceleri var ancak türkiyede profesyonel lisans vermiyorlar onlara böylede bir saçmalık var para konusuna gelince o kadar kasacağını sanmıyorum Silivri Klasis muhteşem bir yer o golf sahası falan bizim yazlık ilersindeydi bazı yerlerden sahayı görebiliyorsun içine girmedim hiç ama çok büyükmüş çok güzel gözüküyor. Orada kursları falan vardır hakkaten ya bi denesene orayı yada telefonunu al ara[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 istersen telefon numarasını bulabilirim sana silivrideyim nasıl olsa[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 http://www.igk.org.tr araştırıyorum kararlıyım... @lucifertr:olur... [signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 28 Aralık 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 özeline yazdım dostum teli[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet evet isminde golf esintyileri var. bu cevher islenirse tiger woods uda yener golf kralınıda :)[signature][hline] / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: lucifertr, 28 Aralık 2005 16:10 tarihinde demiş ki: özeline yazdım dostum teli saol bab aldım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bilgisayar ve arkadaşlar oldukça güzel bir hobi :)[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar