paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar acilen rekreasyonel faaliyetlerde bulunmam lazım,çok asosyalim ve hiçbir hobim yok... Ne yapmalı ne etmeli derken aklıma spor geldi tabi ancak yaş itibari(25) ile artık it gibi top peşinde koşamıyorum.Önce briç oyniim dedim ama sıktı beni kapalı ortam falan...tenis mi oynasam dedim, çok yorucu...en sonunda golf aklıma geldi.Sakin ,asil ve eğlenceli bi spor. Amaaaa bu spor çok tuzludur malum... Acaba herhangi bir bilgisi olan ,oynamış ,eltisi kaynı oynayan birileri varmı. Bunun sopaları , topları falan aşırı pahalımıdır?Türkiyede varmıdır?Bildiğiniz golf hocası var mı?Tiger Woods'u yenebilirmiyim?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 papatur onu bunu bilemicem ama tüm herkez golf'ün maddiyatı yüksek olan sporlardan biri olduğunda hem fikir. Maddi sınıfın çok yüksek olmalı eğer clüb tarzı felan takılacaksan. Orta direkten biraz zor bir spor.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 orta direksin dediler golf oynatmadılar :([signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Abi sende boya dolu tabancalarla oynannan oyun varya arazide ondan oyna şu an ismi aklıma gelmiyo.. Arkadaş grubu giderseniz ucuza 1 kaç saat hoşça vakit geçirebilirsin.. İstanbulda o sporun yaygın olabileceğini düşünüyorum[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 paint ball asıl amacım golf ayağına sosyeteye girip zengin hatun avlamak;) şaka bi yana da ben golf oynamak için doğmuşum hissediyorum... [signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 28 Aralık 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Orta direksin paspatur =P *!Vurar yüzüne yüzüne =)* [signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 28 Aralık 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Kaya çilingiroğlu gibi yani .)[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 fakirim ben fakir fakir kitleğin topiği:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Ve bir hayal daha denizin o engin sularıyla kaybolur gider... :D[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben şimdi it gibi top peşindemi koşuyorum :P[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 golf diye bi spor dali vardi dimi =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Babam oynardı eskiden.Ne izlemişliğim var ne merak etmişliğim gereksiz spor dallarından biri olarak hissetmiştim o zamanlar. Şimdi eğlenceli gözüküyor ama babam oynamıyor eheuue Maliyeti yüksek onu biliyorum çanta almıştı bana ram almamıştı ahhh ahhh!!!! salla ya ne golfü git paraşüt yap dağa bayıra çık.Tracking yap en kral spor tracking zaten sosyete desen orda hatun desen orda maliyetide yok tak ayakkabını al çadırını ıvırını zıvırını vur bayıra kendini. Git tenis oyna oda güzel eğlenceli bak ben ders alıyorum şimdi çok zevkli.Bi sürü hatunla tanışıyorsun =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: bLackcha0s, 28 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Babam oynardı eskiden.Ne izlemişliğim var ne merak etmişliğim gereksiz spor dallarından biri olarak hissetmiştim o zamanlar. Şimdi eğlenceli gözüküyor ama babam oynamıyor eheuue Maliyeti yüksek onu biliyorum çanta almıştı bana ram almamıştı ahhh ahhh!!!! salla ya ne golfü git paraşüt yap dağa bayıra çık.Tracking yap en kral spor tracking zaten sosyete desen orda hatun desen orda maliyetide yok tak ayakkabını al çadırını ıvırını zıvırını vur bayıra kendini. Git tenis oyna oda güzel eğlenceli bak ben ders alıyorum şimdi çok zevkli.Bi sürü hatunla tanışıyorsun =) black iyi diyosun hoş diyosun ama İst de nerde tracking yapçaz... Sen bi babana sorda bana bişiler ayarlasın eski sopadır çantadır ne bilim baklava desenli süveterdir.Ayakkabı 41 numara...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Abi millet zaten İstanbulda yapıyor bazı yerlerde ama genellikle Bolu taraflarına gidiliyor.Klupler var topluyo senı dolduruyor servise salıyo bayırda hurrraaaaa diye yürüyorsun çok komik oluyo ama =) Bi sorarımda babamın ayak 45 numara olur mu bilmem =) öyle baklava desenli süeter falanda yok zaten Vice city den görüpte gelmeyin kardeşim :P hiç kullandığını görmedim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 En iyisi gidiceksin paraşütle uçaktan atlıcaksın. O nasıl adrenalin öyle.. İlk başta korkuyorsun ama yere indiğinde çocuk gibi başlıon hadi bidaha bidaha die =P[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 aynen paraşüt dene ben uçaktan değilde yamaç paraşütü yaptım antrenör eşliğinde inanılmaz bir keyif.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bLackcha0s yamaç paraşütü hep benim içimde uhte kalmıştır her yaz yapıcam yapıcam diyorum ama bırak yapmayı tatile çıkamıyorum. Ama önümüzdeki yaza artık kesin yapıcam[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hoca ben yaptım o işi fethiye Babadağdan yallah... İstanbulda yapabileceğim bişi lazım yamaç nerde İst. de. Yoksam Galata kulesinden mi atliim? Hem yamaç paraşütü de çok ucuz diil yani...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bende sipsifir super muper tipli bir nike 42 numara golf ayakkabisi var:) salak gibi altina bkmadan internetten siparis edersen bole oluyor:) harbi biri anlatsinda bende deneyim su sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Golf isteyene paraşüt öneriyorlar. :-D Birbirinin tam zıddı iki spor. Birisinde sessizlik, durgunluk ve konsantrasyon diğerinde adrenalin dorukta. Bi alemsiniz yav.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 matematik, paspartunun niyeti golf değil aslında ondan dedik biz paraşütle atla die =P[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 sen boşver öyle tehlikeli sporları, yamaçtan atlamak felan sakat işler gel sen amerikan futbolu oyna, istanbulda bir sürü takım var. Mesela: ITU Hornets top peişnde koşturmazsın, adamlarla itişirsin :) karşında bir adam var ve bütün gücünle koşarak adama dalıyorsun sana indirim de yaparız: 20-30 liraya ufak tekef korumalar var onlardan alırsın, gerisi takımdan zaten. Öyle golf klübü gibi yıllık 10.000$ felan da istemez, ayda 20 kağıda mis gibi[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ben bu amerikan futbolunu istiyorumda takıma üniversite dışından giriliyor mu ki? Çok zevkli bir olay okul olmasa giriliyorsa çabalardım valla =) bizim okuldada yok ki[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya bırak kemiklerin kırılacak put gibi yatacan aylarca baba sen gel wow oyna dinle beni :)[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 abi ben sakin selim bi spor yapiim diye uğraşıyorum siz beni nerde sycho sporlar var ona yönlendiriyosunuz... Yok arkadaş ben golften başka spor tanımam, golf benim ata sporum[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar