DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Yeni Gm][/spo][signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 LoL[signature][hline]Server: Diez x 3 LvL: 56 / 56 / 47 Race: Mage / Rogue / Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tam da bu bugla ilgili konu açacaktım bu bug nedir nasıl yapıyorlar we hangi haritalarda yapabiliyorlar birisi açıklarsa sevinirim[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: demise666, 27 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: tam da bu bugla ilgili konu açacaktım bu bug nedir nasıl yapıyorlar we hangi haritalarda yapabiliyorlar birisi açıklarsa sevinirim sana tavsiyem hiç öğrenme ve yapma![signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu nasıl bi zihniyettir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hyr şu anda alt klanım ikide bir ally gidio bunu bana biri en azından pmden açıklasın yapmak için deil korunmak için bilgi istiyorum[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: demise666, 27 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: hyr şu anda alt klanım ikide bir ally gidio bunu bana biri en azından pmden açıklasın yapmak için deil korunmak için bilgi istiyorum clan leaderi oyunda durmasın düşmeş asisler işi götürsün[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ally leaderini oyunda bulunmuyan bi char yapman yeterli korunmak icin yani app ile clan ac ve lufersonda bulunma o char ile[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Marl0_on, 27 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: ally leaderini oyunda bulunmuyan bi char yapman yeterli korunmak icin yani app ile clan ac ve lufersonda bulunma o char ile her yerde düşürüyolar merak etme[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eslantta ve moradondada gidiomu ? a o zmn pardon oyuna girmemesi gerekio charin yani leaderin[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Marl0_on, 27 Aralık 2005 22:40 tarihinde demiş ki: eslantta ve moradondada gidiomu ? a o zmn pardon oyuna girmemesi gerekio charin yani leaderin evet her yerde human bile düşür yani[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 nasıl gerizekalı bişeydir bu ya hem böyle bir açık bulunması hem de bunun kullanılması nasıl bir zihniyet ya... ben şimdi klan kurdum türkleri biliosunuz pelerin aşkı büyük ben nasıl toparlanıcam bu gidişle ne iğrenç bişeydir bu ya[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Schzophrenia Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: DeBuffAndHeal, 27 Aralık 2005 22:32 tarihinde demiş ki: said: demise666, 27 Aralık 2005 22:29 tarihinde demiş ki: tam da bu bugla ilgili konu açacaktım bu bug nedir nasıl yapıyorlar we hangi haritalarda yapabiliyorlar birisi açıklarsa sevinirim sana tavsiyem hiç öğrenme ve yapma! bak bizimkini indirdiler jade apla da giremiyo böle kaldık :([signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 dedik ama ally bug var diye :D herkes ally istiyor bende ally bug var diye vermiyorum neyse vereyim diyorum verdikten 2 dk sonra ally düşüyor :D abi haklısın diyorlar[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: JoNyBLaCk, 27 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: dedik ama ally bug var diye :D herkes ally istiyor bende ally bug var diye vermiyorum neyse vereyim diyorum verdikten 2 dk sonra ally düşüyor :D abi haklısın diyorlar sen bana 1 ally vermedin![signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bizde sürekli olarak alt clan almaya çalışmaktayız. Alıryoruz ancak 2 gün içinde düşürülmekte. Gerçekten sinir birşey. İşin kötü tarafı da ally olarak aldığımız clanların hiç biri kötü clan veya düşük lvl'lı clan olmadığından clan başkanına sen login olma diyemiyoruz. Gerçekten kötü bir durum.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
force34 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bencede çok saçma ama kim bulıyo bugu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 up[signature][hline]Come let me love you, let me give my life to you, come love me again... You fill up my senses...... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: DeBuffAndHeal, 28 Aralık 2005 12:59 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 27 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: dedik ama ally bug var diye :D herkes ally istiyor bende ally bug var diye vermiyorum neyse vereyim diyorum verdikten 2 dk sonra ally düşüyor :D abi haklısın diyorlar sen bana 1 ally vermedin! ally bug var ![signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar