Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 21/7 tarihinden beri LEFT CONSOLIDATION CENTER durumunda bekliyorum. yani dediklerine göre 10 gün önce türkiye'ye yola çıkmış. neyle gönderiyor bunlar deveyle mi? daha önce buradan alışveriş eden var mı? varsa kaç günde geldi? yazarlarsa memnun olurum.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 lol tek ben değilmişim. DA2019 da aynı dertten muzdarip :) üstelik aynı anda isyan etmişiz :) of ki off...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Abi sorma, çıldırıcam valla... Millet bi de ballı ballı anlatıyo "ava gidiyoruz, eğleniyoruz" falan... SS koyuyolar... Bu gidişle akıl hastanesinden giricem oyuna... :)[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bende Douwantit ten aldim 11-14 gun arasi dediler 10. gunde elimdeydi oyun , left consuldation center yazdıktan 4 gun sonra idi yanılmıyorsam elimde oldu. Bir mail yada fax atip sorsanız customer service a ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 chipsbits deneyecez bismillahirrahmanirrahim yani inşallah sorun olmaz :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 nedne gameloadeddan veya amazon.co.uk den almıyorsunuz? Gerçi amazon 2 3 haftada ulaştırıyorda gameloaded 1hafta veya 5gün içinde elinize ulaştırıyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Türkiyedeki eline ulaşan kargo firmaları malesef doyuwantit e haber vermiyor o yüzden,left c.center demesinden 3 gün sonra delivery locationdaki firmaya telefon edin,ben telefon etmeseydim 141214 gün bekleyecektim.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 of of,önce avaturk sonra bu expansion çıkcak biz accleri aktif edene kadar :)[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Niye gameloadeddan almıyorsunuz merak ediyom?Hem 70milyon hemde 1hafta içinde ulaşıyor veya amazon.co.uk dan orasıda aynı para sanırım ama çoklu alışlarda gameloadeddan daha cok indiriyor küçük bir tricklen Türkiyeye gönderiyorlar ben daocumu ordan almıştım tek sorun 2 3haftayı buluyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 31 July 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 amazon.co.uk ve gameloaded avrupa sitesi,ve avrupa sitelerinde swg satışı yapılmıyo[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 31 July 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0000694YE/ref=sr_aps_videogames_1_1/026-6426567-3447618 Gözükmüyorsa her girişe ayrı kod verdikleri içindir search yapınca çıkıyor[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 iyi incele o sayfayı :) pre-order yani ön sipariş veriyosun 26 kasımda çıkıcak olan avrupa versiyonu için orda[hline].......... [Bu mesaj elesso tarafından 31 July 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Gameloaded da 70 milyon olan nedir ? üstüne bi de ne veriosun ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 82 $ 70 milyon yapiosa farklı memleketlerde yaşioruz demektir yada sen dolar filan bilmiosun[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 GameStopdan Aldim Mutluyum Kargo Parasi Biraz Pahali Ama 4gunde elime ula$di :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Evet saol ellesso orayı okumamışım. Gameloadedda 82$ nerden çıkardın diye ben merak etmeye başladım.Ordada ellerinde yokmuş kısacası baştan aşağıya okumamışım. ------------------------------------------------- Star Wars Galaxies: An Empire Divided (Online Only) PC Game Quantity :1 Standard 1st Class Overseas £28.99 Sub-Total £28.99 Postage £1.60 Total £30.59 2,294,500*31=71.129.500[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 telefon ettim, gerçekten de gelmiş. hepinize teşekkürler :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Douwantit ten toplam kaç günde geldi yani ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 20 gün falan[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Stalkerx oyunu kaç kişi sipariş edeceksiniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Valla 2 kişi :)[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Gerçi başta 4 kişi idik mutluyduk fakar saolsun arkadaşlar satışı koyunca bize 2 kişi kaldik 2 kişi alacaz yani de 20 gün çok deil mi ?[hline]BeLaLıYıM ! Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 normali o kadar uzun değil[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: PhyolfCharedtes, 01 August 2003 04:50 tarihinde demiş ki: GameStopdan Aldim Mutluyum Kargo Parasi Biraz Pahali Ama 4gunde elime ula$di :) Gamestop hangi kargo firmasını kullanıyor? Gamestop mu douwantit mi? yada başka bi yer mi? nerden almamı tavsiye edersiniz. douwantit shipping 36 dolar ama en erken 11 günde gelirmis. ayrica amazon 5 dolar indirimde yapiyo :D Biraz aydinlatirsaniz sevinirim[hline]Observing the world on a dragon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ahiret soruları sıralamışın sen de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar