c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bugün okulu kırdım!:)bu saatte evde olmam inanılır gibi değil.mutluluktan çatlarmı bir insan?:) evi özlemişim bunu farkettim.bol bol uyudum.uzata uzata kahvaltı yaptım.sonra oturup düşündüm;ben eve sadece uyumaya,arada ders çalışmaya falan gelir olmuşum.bu beni çok üzdü:( birazdan çıkıp deniz kenarında bir yürüyüş yapıcam:):) ne kadarda güzel bir gün!!!!!!:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Aksama dostlarina evde yemek verirsen. .Evde farkli bir şey yapmis olursun : ) Ben arada bir cagiririm.. Keyifli olur.ç[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 eheh bunu günlüğü yazsan yazsan daha iyi olurdu sanki. şimdi ne yorum yapılırki buna =) neyse şunu diyim en azından; okulunu fazla kırma ilerde çok özlersin :)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Birden lise anılarım geldi gözümün önüne böle bir kaç gün ard arda okula gitmediğim olurdu daha sonradan okula gittiğimde de kendimi bi tohaf hissederdim =P bi günden bişi olmaz çık gez hadi =)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ooooohhhh...ne mutlu sana..derniz kıyısını baya bi özledim beee..gurbet zor iş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 okulu asıp eve kaçmayalı kaç yıl oldu be[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 wallahi azizim ben mutluluktan hic catlamadim.. tarifi varmidir bu catlatan mutlulugun ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Final haftasında bana yaptığın işe bak. *sandalyeyi kapar*[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bilriim o duyguyu sonunda okuldan atılmıştım :)[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 2 haftadır hiç ara vermeden hergün2 tane sınavım vardı.şimdi sadece cuma günü fizik kaldı. hal böyle olunca sabah kalkıp okula gidilmez.gerçi telefon susmuyor dakika dakika arıyorlar.yani okula gitmiş kadar oldum sayılır.ama olsun ben EVDEYİİİİİİİMMMMM....:)budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 2haftadır gnde iki sınav kaç dersiniz var sizin?[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: MyDyingBride, 28 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: wallahi azizim ben mutluluktan hic catlamadim.. tarifi varmidir bu catlatan mutlulugun ? bak şimdi:epeydir kafanda olan ama akıl edemediğin yani bilipte bilmediğin bir şeyi farkedip uygulamaya koyuyorsun.sonra yüzüne hafif bir gülümseme yayılıyor,miden kıpırdanıyor içinde kelebekler varmışçasına(aman aşık olmakla karıştırma)ve finalde evde çınlayan kahkahalar.bütün hücrelerinde mutluluğu hissediyorsan diye kısaltabilirim bu anlattıklarımı.böyle işte.yani en azından bende böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: wildpervert, 28 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki: 2haftadır gnde iki sınav kaç dersiniz var sizin? dönem başında izmirin önemli anadolu liselerinden birine öğretmen atamasını geç yapan milli eğitim yüzünden konular olabildiğince hızlandırılarak 2.ve3. sınavlar arka arkaya uygulandı.sebebi bu.2 haftaya sıkıştı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 @c_a_p_t_a_i_n; benim uzun suredir tatmadigim bi duygudur bu..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 şiddetle tavsiye ediyorum ozaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kendiliginden olan bisi deildir bu tarz mutluluklar.. neyse beklemedeyiz =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar