Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde olma duygusu:)

c_a_p_t_a_i_n

Öne çıkan mesajlar

bugün okulu kırdım!:)bu saatte evde olmam inanılır gibi değil.mutluluktan çatlarmı bir insan?:)
evi özlemişim bunu farkettim.bol bol uyudum.uzata uzata kahvaltı yaptım.sonra oturup düşündüm;ben eve sadece uyumaya,arada ders çalışmaya falan gelir olmuşum.bu beni çok üzdü:( birazdan çıkıp deniz kenarında bir yürüyüş yapıcam:):)
ne kadarda güzel bir gün!!!!!!:):)
Sosyal ağlarda paylaş

Aksama dostlarina evde yemek verirsen. .Evde farkli bir şey yapmis olursun : ) Ben arada bir cagiririm.. Keyifli olur.ç[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Sosyal ağlarda paylaş

Birden lise anılarım geldi gözümün önüne böle bir kaç gün ard arda okula gitmediğim olurdu daha sonradan okula gittiğimde de kendimi bi tohaf hissederdim =P bi günden bişi olmaz çık gez hadi =)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek
Bir çift papağan ve bir hamster
Birde tarantula ile karadul
Ayrıca akvaryum.
Daha nice petlere..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MyDyingBride, 28 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
wallahi azizim ben mutluluktan hic catlamadim.. tarifi varmidir bu catlatan mutlulugun ?

bak şimdi:epeydir kafanda olan ama akıl edemediğin yani bilipte bilmediğin bir şeyi farkedip uygulamaya koyuyorsun.sonra yüzüne hafif bir gülümseme yayılıyor,miden kıpırdanıyor içinde kelebekler varmışçasına(aman aşık olmakla karıştırma)ve finalde evde çınlayan kahkahalar.bütün hücrelerinde mutluluğu hissediyorsan diye kısaltabilirim bu anlattıklarımı.böyle işte.yani en azından bende böyle oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 28 Aralık 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
2haftadır gnde iki sınav kaç dersiniz var sizin?

dönem başında izmirin önemli anadolu liselerinden birine öğretmen atamasını geç yapan milli eğitim yüzünden konular olabildiğince hızlandırılarak 2.ve3. sınavlar arka arkaya uygulandı.sebebi bu.2 haftaya sıkıştı hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...