Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi bi arkadaşım'ın kylie minoge bunu öperken(evt yanlış okumadınız kylie bizimkini yanağından öpüyor.bizimkide objektife bakıyor.) ve bu adam kylie'nin beline sarılmış resimleri var.gördüğümde acayip küfr etmiştim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hmm... Ne denebilir ki kusursuz... Elleri dışında şahsen batılıların elleri çirkin olur damarlı damarlı. *! Kusur bulamaz.*[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hayatımda eşimden izinli öpmeye hakkım olan 2 kişiden biriydi. Öpemedik ama olsun en azından göz göze geldik ve yanımdakinin resmini imzalarken teni tenime değdi :) Diğeri Nicole ama artık inanıyorumki hayatta olmaz olmaz diye birşey yok. Bekle beni Nicole sıra sendeeeee.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 said: Absolut, 21 August 2003 03:05 tarihinde demiş ki: Bekle beni Nicole sıra sendeeeeesen bu kadınların resmini çekiyosun dimi sadece başka bişi yapmıyosun? :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Efendim dedik ya sadece öpmeye izin var fazlası sakat :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kım lan bu kadın... ama 4. resımde sana poz vermıs :)[hline]Hissedemiyorum... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 keşke yanına yapışsaydın makineyi de birine verseydin..süper foto olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 walla cok sanslisin daha ne dileyecen ki dileklerin bile bi siniri var takdir ettimn kiskandim bile :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 offf nicolemu hastasıyım.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yani bilmiorum harbi sen mi çektin bu resimleri ama ben hayatımda angelina jolie'yi bu kadar çirkin görmemiştim. Yani gerçi sen çekmemişindir ama!!! :hmm: Yani bu resim nerde çekilmiş??? :-? Neyse yani bu güzel??? resimleri bizle paylaştığın için saol!!!!! *!Angelina bu resimler öncesi pudra sürer* Bu kızın bence solariuma gitmesi lazım bembeyaz!!!!!![hline]HEP YENİLSEDE GELECEĞİM, HİÇ YENMESEDE SEVECEĞİM, ACI İÇİNDE ÖLECEĞİM, YİNE FENERLİYİM DİYECEĞİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 oldum olası sevmem şu kadını, bu resimler haklı olduğumu çıkardı, saolasın absolute :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yuh bea! lara croft'un karizması işte bu kardeşim şu kadını ne hale sokuyor filmde. şuna bak kimse tanıyamamış kadının normal halini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Baba hiper fantastiksin.. nası yakaldın yaa ballara gel.. Guzel hoş.. Kıskandım hakketen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: Blizzard_IcedEye, 21 August 2003 16:49 tarihinde demiş ki: hiper fantastiksin..[hline] kelibombastik? lol laf yoldu beni:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Havamı yapion ulen Jenniffer Lopez ile uygunsuz fotoğraflarımı koydurtma şimdi buraya[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Resimlerin aşırı açık renk olmasının nedeni neyazıkki koyu renk olmasınlar diye renk ayarını çok açmış olmam. İnsan bu kadar yakından çakebileceğini düşünmüyor ayarlardan evvel.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 flash ında etkisi var tabi flash varsa (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 absolut bu sana hıc ıyı bakmıyor nıyetı kotu olmasın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 gogusleri guzel degil yaa.. daha iyi gozukuyodu filmlerde *! hayal kirikligina ugrar *[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 amanınn eriyorum şu an[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Çok Sağlam Höööööööö Güzele bakmak sevaptır *! Aynaya Bakar *[hline]Nefret ediyorum su kizlardan Beni goturmedikleri yer kalmadi Oram buram icki kokan meyhaneler Daha da ileri gittiler Beni yatak odalarina goturduler Atesleriyle yaktilar Dudaklariyla emdiler Halen anlamiyorum Benim gibi zavalli bir sigaradan ne istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yok abi olmadı şimdi, nerde Lara Croft karizması nerede Angeline hanım. Bite süs püs makyaj saç şubu girmiş işin içine, gitmiş tüm doğallığı. Film dışında beğenememiştim zaten bu resmilerde haklı olduğmu çıkardı (kendi düşüncem tabii) Bu arada Nicole Kidman bana olamayacak kadar güzel geliyor "somethin' stupid" klibinde Robbie'nin yerinde olmak vardıi aah ah.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Lan harbiden inandınız mı dalga mı geçionuz.OLum montaj olduğu o kadar belli ki yane.Yuh!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GoD-FoR-Sa-KeN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yok hala montaj deil diosanız son resimde kadının koltuk altına bakın sağ koltuk altına.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 evet onu ben de okumuştum kaşınıo valla :P az önce korn un klibinde gördüm dehşet bi kişilik bu bayan tapıyoruz! :D[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar