Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ayrıca ben de defalarca içtim, ha kafam hızlı oldu mu? Eh, kolonya mübarek tabii hızlı oldu ama hiç öyle noktaydı halüsinasyondu yalan yani :) Wikipedia'daki alıntıda da zaten diyor yalan diye. Aaaa yok :P
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçen bizim arkadaş içti. çocuk halüsinasyon görüyorum diye bıçağa sarılıp kendini odaya kilitledi. çok korkmuş bir de. [spo]not: çocuk rol yapmış olabilir.[/spo]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mantar apayrı bir olay zaten, sinir sistemini etkiliyor, beyin kimyasını değiştiriyor, onda gayet normal halüsinasyon görmek, hatta görmeyen taocudur da absinthe'te imkansız.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 adam gözümün önünde kendi eline sapladı bıçagı :) sora sabaha kadar güldü.söylediğine göre kendini palyaço olarak görmüş :) not:bi yerde okumuştum böyle bir hikaye :)) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:09 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 absolut dememiş birisi de. teması güzel bi kere. ekşi yazarı varsa aramızda bilir onlar da. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:26 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lucifer evdekinin fotografini koyup mi gostereyim atmiyoruz heralde sadece denildigi gibi olmayan tamamen yalan bir icki butun seronomiyide yaptik sekerde erttik vs hic bir halta yaramiyor iki kiz bir erkek ictik ilk ictigimizde herkes bu muydu yani oldu(ne hayallerim vardi :P ) ikincisi arkadaslarlaydik yine aynisi yaramaz gidin space cake yiyin bitirin olayi ama absinth yalan
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yav bir aralar yasak fln diyorlardi bizim burdaki migrosta bile satiyorlar artik gerci biraz pahali ama..
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 abı yasak diyiceklerki milet ooooo cooool desin. künik bi icki işte icki bile denemez miss gibi ickiler varken icmeyin şu boktan şeyi
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: yav bir aralar yasak fln diyorlardi bizim burdaki migrosta bile satiyorlar artik gerci biraz pahali ama.. onların icinde pelinotu yok
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 benım arkadaşın babası lıman gumrugunde calısıyordu onlarda içmiştik. 3. kadehten sonra ( şeker eriterek yapmadık) etrafta uçuşan noktalar gördüm. Arkadaş ise küçük yeşil bir cin gördüğünü söyledi. [spo] picasso ne zaman kulağını kesti yav? [/spo] [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:14 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bone'un o mesajı çok kronik olmuş... melisa değil pelin otu diyecek, picasso değil van gogh diyecek :) gerekli düzeltmeler yapıldığı zaman daha anlaşılır oluyor :)
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 picasso kulaanı mı kesmiş??? =) van gogh o absinthe içtikten sonra kulaana giristigi iddaa edilir little green fairy=absinthe
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bişi olmuo içince reklamsal hareketler bunlar =) Güzel oluyor ama
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 van goghun kulağını kestiği zaman üretilen absinthe ile şu anki aynı ürün değil. şu ankinin içindeki o delirten halisünasyonlara iten madde 1/20 falan.
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Van gogh arness te beraber kaldığı ressam arkadaşına kızıp kesmiyor muydu kulağını? Sonrada bir hayat kadınına armağan ediyor. Bu absinth olayını bilmiyorum ben.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 şu an absinth in içinde o halusinasyon yaratan maddeden yok. bikaç senedir böyle bu. heryerde de satılıo.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zaten bu absintle ilgili bütün anlatılanlar kolpa çıktı. Arkadaşına kızmış adam...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 uzakdoğuda bi ülkede bi barda(sokak barı) bi viski içmiştim. ardından garson geldi tekrar alır mısınız dedi, ya baska bişi içicem dedim menüye baktım baktım seçemedim, omzuma vurdu, tamam ben sana getircem dedi bişey, absinthe getirdi ufacık bardakta. altı yeşil üste dogru açılıyor rengi. yavaş iç dedi. bi diktim ispirto resmen. ama kafası iyiydi o ayrı.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: ispirto resmen haftada bi fondip patlatıorum minik bardaklardan 2 işe duruo evde ;p ortadaki kırmızıdan ve soldaki yesilden wa , kirmizi 70% dieri de öle sanırım arkadas getirmişti bunnarı onun dedii ey abi 90%larda olanları da wardı cesaret edemedim :D
Öne çıkan mesajlar