Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı geliyo, işte size en kral içki: Absinthe !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıca ben de defalarca içtim, ha kafam hızlı oldu mu? Eh, kolonya mübarek tabii hızlı oldu ama hiç öyle noktaydı halüsinasyondu yalan yani :)
Wikipedia'daki alıntıda da zaten diyor yalan diye. Aaaa yok :P
Mesaj tarihi:
geçen bizim arkadaş içti. çocuk halüsinasyon görüyorum diye bıçağa sarılıp kendini odaya kilitledi. çok korkmuş bir de.

[spo]not: çocuk rol yapmış olabilir.[/spo]
Mesaj tarihi:
adam gözümün önünde kendi eline sapladı bıçagı :)

sora sabaha kadar güldü.söylediğine göre kendini palyaço olarak görmüş :)

not:bi yerde okumuştum böyle bir hikaye :))

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 04:09 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
absolut dememiş birisi de. teması güzel bi kere. ekşi yazarı varsa aramızda bilir onlar da.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 05:26 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lucifer

evdekinin fotografini koyup mi gostereyim
atmiyoruz heralde

sadece denildigi gibi olmayan tamamen yalan bir icki
butun seronomiyide yaptik sekerde erttik vs

hic bir halta yaramiyor

iki kiz bir erkek ictik ilk ictigimizde herkes bu muydu yani oldu(ne hayallerim vardi :P )

ikincisi arkadaslarlaydik yine aynisi yaramaz

gidin space cake yiyin bitirin olayi ama absinth yalan
Mesaj tarihi:
benım arkadaşın babası lıman gumrugunde calısıyordu onlarda içmiştik. 3. kadehten sonra ( şeker eriterek yapmadık) etrafta uçuşan noktalar gördüm. Arkadaş ise küçük yeşil bir cin gördüğünü söyledi.

[spo] picasso ne zaman kulağını kesti yav? [/spo]

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:14 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
uzakdoğuda bi ülkede bi barda(sokak barı) bi viski içmiştim. ardından garson geldi tekrar alır mısınız dedi, ya baska bişi içicem dedim menüye baktım baktım seçemedim, omzuma vurdu, tamam ben sana getircem dedi bişey, absinthe getirdi ufacık bardakta. altı yeşil üste dogru açılıyor rengi. yavaş iç dedi. bi diktim ispirto resmen. ama kafası iyiydi o ayrı.
Mesaj tarihi:
said:
ispirto resmen

haftada bi fondip patlatıorum minik bardaklardan 2 işe duruo evde ;p

ortadaki kırmızıdan ve soldaki yesilden wa , kirmizi 70% dieri de öle sanırım arkadas getirmişti bunnarı onun dedii ey abi 90%larda olanları da wardı cesaret edemedim :D
  • Yeni Oluştur...