Lexius Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paraya ihtiyacım olduğundan dolayı bazı şeylerimi satmaya karar verdim...Önce enstrümanlarla başlayalım Stagg Jia Lx22 6 parça fusion set: Harika yeşil tonları ve mükemmel ses kalitesiyle gerçekten profesyoneller için harika bir davul. 6 parça fusion setup - 8 kat trampet , altolar , ve diğer parçalar hardware ve ziller dahil verilecektir... Fiyat: 2000ytl Cort Action V 5 telli modifiye edilmiş bas gitar: Çok temiz bir alettir , tonlar fln gerçekten güzel , tarafımdan perdesize çevrilip üzerine güzel motifler yapılmştır Fiyat : 550 ytl gibi (pazarlık yapılır) [spo1=örnek resim][/spo] Yamaha F310 akustik gitar: 2 yıldır elimde temiz kullandım ama ufak tefek çizikleri var tonları üzerindeki fender tellerle birlikte çok iyi ... yeni başlayanlar ve orta düzeyde olanlar için ideal bir gitar ileri düzey arkadaşlarımızı da memnun edebilir.. Fiyat:210 ytl Cort Viva Gold 2 Elektro Gitar: Gerçekten çok kullanışlı bir gitar, solo performansa uygun , tamamı maple , fretboard rosewood olmak üzere çok iyi performans ve tonlar alabileceğiniz bir gitar - çok temiz daha jelatinleri üzerinde [spo4=ressim][/spo] Fiyat: 650 ytl El yapımı bendir: Müthiş işçilik ve doyurucu tonlar ısıtmalı akord sistemi :) Fiyat:100 ytlSırada diğer eşyalar Kılıçlar: Süs eşyası olarak kullanabileceğiniz güzel şeyler elimde mevcut [spo2=temsili resim][/spo] fiyatlara gelirsek: siyah katana : 45 ytl mavi katana set : 100 ytl gri dragon sword : 175 ytl kırmızı dragon sword : 75 ytl D&D kitapları mevcuttur: Orj. Monsters Manual 3 : 40 ytl Orj. Dm Guidebook : 45 ytl Mage Robe: Siyah , deri ceketlerin içine giyilebilecek tarzda yanlış hatırlamıyorsam vinil denilen garip bi kumaştan yapılma önü açık pardesü gibi uzun başıklı - ilikleyebilir yada bağlayabilirsiniz- [spo3=temsili rsim][/spo] Fiyat:100 ytl Almak isteyenler pm yoluyla yada msn ile ulaşabilirler. [İzmir içi tercihimdir...] msn:[email protected][signature][hline]Viva La SémiHirin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık[Bu mesaj Lexius tarafından 26 Aralık 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ne ya bnlar hepsi ölmüş :D[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waefre_Athelas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 elektro gitar prossesörün varsa talibim aslında param olsa kılıclara talip olcam :D izmir içiyim ya aslında tanıssık su kılıcları bi kere görsem dokunsam koklasam :D olurmu :P[signature][hline]Denyoluğun Sınırlarınız Zorlamak Bir Sanattir!!! Ve Ben Bu Sanatta Çığır Açıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya istanbulda nerden bulurum katana bir fikri olan var mı kusura bakma topici bir böldüm ama hazır konusu açılmışken sorayım ben de almak istiyorum bunlardan bir tane bu arada 45 ytl ucuz geldi replica bu sanırım... bunların kalitelileri ne kadara alınır ve nerden alınır acaba istanbulda bir bilen varsa söylerse sevinirim[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aha siyah mage robe[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mage robe iyiymiş :tup:[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mage robe phuha :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 mage robe super :Ds[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mage Robe a 1m veririm.Blessli mi? Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ne dememi beklerdiniz? sanki başka adıyla tanıyosunuz...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 up?? niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 siyah katana+ mage robe combosu yapıp bi sokağa çıkmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 n-c nin acc den upladım pardon yaa aynı şeyler satılık gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 peki fiyatlarda aynımı ? malum 2 sene gecmiş ustunden artış veya azalış olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 aynı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 robe icin kac magery gerekli, bi de kac ar veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 110 magery lazım 40 ar veriyo. ayrıca ayar verme katsayını 2 ile çarpıp iq na bölüyo.. sende kaç çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Hic birsey 0 ile bolunemez lexius. bide matematik biliyorum diyosun [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 18:39 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ben bilmem beyin bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 espriler cok ince bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 o bassın fretlerini sen söktüysen alana para ver moruk adfghsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 varsınolsun sende bi gaylik seziyorum. sen benim gitar işçiliğmi nerden biliyosun da laf atıyosun yaa git bi montla falan sıç rahatlarsın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bas gitara 300 milyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Lexius said: varsınolsun sende bi gaylik seziyorum. sen benim gitar işçiliğmi nerden biliyosun da laf atıyosun yaa git bi montla falan sıç rahatlarsın .. bilmiyorum bahettiğin şeyin zor iş olduğuna dikkati esprili şekilde çekiyorum. ama yarası olan gocunurdan yola çıkarak bildiğimi düşünmeye başladım.ayrıca böyle sert tavırlar da yakışık almıyor öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar