Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

path of neo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün bilgisayarcıda vardı oyun alsammı diye düşündüm bi baktım param yok. bende geri döndüm...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
ben ps2 deki hali kötüdür dedim pc dede indirdim gelen gideni aratır hesabı :) pcde ps2 dende kötü kontroller berbat para verecekseniz yanına yaklaşmayın tek güzel tarafı filmi bazı sahnelerini oyunda yaptığınız şeylerle değiştirebilmeniz o yüzdende dayanılırmı bilemiyorum mesela şirketteki camdan dışarı çıkıp kaçamadığınız sahnede kaçmayabilirsiniz ya da kaçıp kurtulabilirsini eğer kurtulursanız farklı bir video sizi bekliyor.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman
Mesaj tarihi:
oyun gayet güzel bence, bir shooterdan daha ne bekliyorsunuz anlamadım? combo çeşitliliği çok fazla , eski oyunda olmadayan multiple comboda eklemişler daha ne anlamadım ben , neo olup uçmak mı istiyorsunuz adı matrix diye? shooter em up işte
Mesaj tarihi:
Eğer dvd niz yoksa 6 cd yide oturup kurmak var. Ki şuan ben öyle yapıyorum, ve böyle durumlarda fix olarak oyunun çalışmayacağını düşünürsek birazdan paticiği bombalayabilirm.[signature][hline]ABH
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...