mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaslar bugun atarinin sitesinden bi e=mail aldim bu oyunun tanitimi vs hakkindan isteyene o maili forward edebilirim adreslerinizi verin gonderiim (kotu bi amac yok hack gibi guvenmeyen vermesin)[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bugün bilgisayarcıda vardı oyun alsammı diye düşündüm bi baktım param yok. bende geri döndüm...[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 iğrenç oyun, 3 yıllık enter the matrix'e bir şey eklemez mi adamlar ya. aynısı eski oyunun.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Dux Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben ps2 deki hali kötüdür dedim pc dede indirdim gelen gideni aratır hesabı :) pcde ps2 dende kötü kontroller berbat para verecekseniz yanına yaklaşmayın tek güzel tarafı filmi bazı sahnelerini oyunda yaptığınız şeylerle değiştirebilmeniz o yüzdende dayanılırmı bilemiyorum mesela şirketteki camdan dışarı çıkıp kaçamadığınız sahnede kaçmayabilirsiniz ya da kaçıp kurtulabilirsini eğer kurtulursanız farklı bir video sizi bekliyor.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oyun gayet güzel bence, bir shooterdan daha ne bekliyorsunuz anlamadım? combo çeşitliliği çok fazla , eski oyunda olmadayan multiple comboda eklemişler daha ne anlamadım ben , neo olup uçmak mı istiyorsunuz adı matrix diye? shooter em up işte
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eğer dvd niz yoksa 6 cd yide oturup kurmak var. Ki şuan ben öyle yapıyorum, ve böyle durumlarda fix olarak oyunun çalışmayacağını düşünürsek birazdan paticiği bombalayabilirm.[signature][hline]ABH
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 grafikler ilk oyundan daha kötü geldi biraz oynayayım dedimde[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 uzak durulası oyunmuş her bitine lanet ettim oyunun[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
Öne çıkan mesajlar