Phrexian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşar bu MC pre-quest'ini 3 haftadır yapabilmiş degilim. BRD'ye hic girmemiş biriyim orayı es gecmiştim kasarken. Bu EMP run yaparken bu questide yapabilirmiyim? bu quest icin 5 kişi olmak gerek en fazla?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MC questi için 5 kişi zorunlu değildi yanılmıyorsam yani raid olarak da yapılıyordu sanki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet raid yapılıyor. 10 kişi alıp direk emperora doğru gidin lyceuma gelmeden önce sağ tarafta işte.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 peki 5 kişi cok mu kasar oraya gelmek? cunku BRD icin adam bulabilmek cok zor. bide rahat rahat yapabilmek icin 60 lık bir grup mu kuralım yoksa 55-60lada olurmu?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cok kasmazda 58 den asa adam bulmaman lazım[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MC instance girişinde kenarda duruyor ben bunu lavların üzerinde zıplaya zıplaya giderek yapmıştım :) sadece 2 grup 3'er li Fire elementaller var onları kesmen gerekiyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Classn Druid veya Rogue ise stealth run yap . Ne kimse sana zarar verir ne bi sorun ckar . Tabi subtlty rogue olman daha iidir . son 100 metrede sprint at :D Eger rog vea druid deilsen 10 kisilik level 55-60 . 5 kisilik level 58-60 >> 1 tane hardcorde epic master tank al bulursan . healeri level 54e kadar alabilirsin zaten ona mob gelmez ve emperora gelmeden sagda mc kapisi olduu icin kolaydr . mc e girince yine sag tarafta duvara dayali uzerine tiklanabilen bir cknti var ordan al sonra armorlari ckar molten giant i pull yap geber . tekrar instance kapisindan en bastan baslamis olcain icin cabucak ckarsn questi verrsn . said: sonra armorlari ckar molten giant i pull yap geber Diyorum cunku sen orda geri gitmeye kalksan uyusuk party memberlar heartstone atmak isteyecektir . ve geri donuste yine oleceksin daha zor ve uzun olumdense mc giant pull yap ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MC'ye girdikten sonra ölmesine gerek yokki. Instance'tan çıktığında zaten questi veren adamın dibine yolluyor seni, geri BRD'nin içine girmiyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Solo da yapılabiliyor çok rahat. Ambassador Flamelash'in arkasından uçarak mc kapısına inebilirisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 5 kişi yapılır da 58+ lazım. ben gittiğimde o taşı görmeyip pas geçmiştim, ne bilim pre quest olduunu, girişte duruomuş hemen. Sora bidaa gitmek zorunda kalmıştık, zevkli ama baya bide bissürü şey cıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar