Phrexian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşar bu MC pre-quest'ini 3 haftadır yapabilmiş degilim. BRD'ye hic girmemiş biriyim orayı es gecmiştim kasarken. Bu EMP run yaparken bu questide yapabilirmiyim? bu quest icin 5 kişi olmak gerek en fazla?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MC questi için 5 kişi zorunlu değildi yanılmıyorsam yani raid olarak da yapılıyordu sanki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet raid yapılıyor. 10 kişi alıp direk emperora doğru gidin lyceuma gelmeden önce sağ tarafta işte.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Phrexian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 peki 5 kişi cok mu kasar oraya gelmek? cunku BRD icin adam bulabilmek cok zor. bide rahat rahat yapabilmek icin 60 lık bir grup mu kuralım yoksa 55-60lada olurmu?[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Twisty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cok kasmazda 58 den asa adam bulmaman lazım[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MC instance girişinde kenarda duruyor ben bunu lavların üzerinde zıplaya zıplaya giderek yapmıştım :) sadece 2 grup 3'er li Fire elementaller var onları kesmen gerekiyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i]
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Classn Druid veya Rogue ise stealth run yap . Ne kimse sana zarar verir ne bi sorun ckar . Tabi subtlty rogue olman daha iidir . son 100 metrede sprint at :D Eger rog vea druid deilsen 10 kisilik level 55-60 . 5 kisilik level 58-60 >> 1 tane hardcorde epic master tank al bulursan . healeri level 54e kadar alabilirsin zaten ona mob gelmez ve emperora gelmeden sagda mc kapisi olduu icin kolaydr . mc e girince yine sag tarafta duvara dayali uzerine tiklanabilen bir cknti var ordan al sonra armorlari ckar molten giant i pull yap geber . tekrar instance kapisindan en bastan baslamis olcain icin cabucak ckarsn questi verrsn . said: sonra armorlari ckar molten giant i pull yap geber Diyorum cunku sen orda geri gitmeye kalksan uyusuk party memberlar heartstone atmak isteyecektir . ve geri donuste yine oleceksin daha zor ve uzun olumdense mc giant pull yap ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MC'ye girdikten sonra ölmesine gerek yokki. Instance'tan çıktığında zaten questi veren adamın dibine yolluyor seni, geri BRD'nin içine girmiyor.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i]
CoRVuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Solo da yapılabiliyor çok rahat. Ambassador Flamelash'in arkasından uçarak mc kapısına inebilirisiniz.
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 5 kişi yapılır da 58+ lazım. ben gittiğimde o taşı görmeyip pas geçmiştim, ne bilim pre quest olduunu, girişte duruomuş hemen. Sora bidaa gitmek zorunda kalmıştık, zevkli ama baya bide bissürü şey cıkıo.
Öne çıkan mesajlar