Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalem çevirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalem çevirmeyi sıkıldığın anlarda yaptığın bir Türk sporu zannediyorsan yanılıyorsun!!! Sitede her hareketin videosu var; kısa basit videolar... Yapman gereken açılan sayfadaki pencerenin altından Windowstaki dosya açma ikonuna benzeyen klasör ikonuna tıklayıp istediğin kalem çevirme figürünü seçmek... İyi çevirmeler.[signature][hline] www.darknessuo.com
-"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mesaj tarihi:
aptal oldum[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
dersanede kasmıstım 2 sene önce bende bosluktan,baya bişe yapabiliyodumda burda kasış hareketlerde var[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
bi tanesinin yapılışı war uhmm[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Mesaj tarihi:
Öss ye girmiş herkes bunlara benzer hareketler yapabilir. Bendede var öle cinsi bi hareket.
Ama tabiki burdakiler kadar iyi yapmak baya zor.[signature][hline]I gladly obey.
Mesaj tarihi:
ya ben yapamıyorum bunları canım sıkıldı zaman derslerde yapmaya çalışıyorum ama hep kalemim yere düşüyor :(

[Bu mesaj Misskickass tarafından 27 Aralık 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oha lan abartmışlar iyicene ben daha doru dürüst yazı yazamıom helal walla..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
açamadım bi turlu of[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
"çok"u aştı benim durum,elimde kalem varsa kalemi çeviriyorum işlemi falan da kafadan yapmak için 1 de onun için kasıyorum.nasıl 1 şey ya bu????(gizem hepsi senin suçun,sen alıştırdın beni!!!)[signature][hline]aLL oF tHi§ HaTe AnD aLL oF tHi§ pAiN , i'LL ßuRn iT aLL DoWn , a§ mY aNgEr rEigNs , TiL EvErYtHiNg ßuRn§...
  • Yeni Oluştur...