kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hayatında dinleyebileceğin en iyi depresif şarkı budur: Duman - Haberin yok ölüyorum[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Opeth - hope leaves sanırım[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yavuz çetin - herşey biter umursamaz bi depresfiliği var,ilginçtir yani[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 feridün düzağacın minimum şarkıları[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Fatih Erdemci-Ben ölmeden önce Ben ölmeden önce birsürü hatam oldu Her şeye rağmen pişman değilim.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 26 Aralık 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Lan nirvana yı koymassam çok ayıp olur şimdi.Nİrvanadan herşey depresif anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu konu kitlenir lyrics olayına dönmesin yine bence sadece şarkıların isimlerini yazsanız topic açısından daha iyi olur[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu aşk bizi nereye kdr savurursa, o kdr acıtacak cnmızı ama olsun.. daldır elini göğsüme al kalbimi, bul damarımı bas ilacı dindir acımı. çok mutluyum şuanda...umurumda deil artık dünya... son defaymış gibi kaybederken kendimi en ucuz şaraplardan.. son defaymış gbi kaybederken kendimi, sırılsıklam vücudundan..[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bide şey var nice mutluu yılllaraaaa doğum gunun hatrıınaaaa unutmak zor olsaağadaa arama bundaağaan sonraa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bende bu geyiq ne zaman gelir die bekliyodum. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D:D[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 The Beloved's Cry My heart flies on her wings Now I'm crying, the moon so red Tomorrow shall be yet another hell To the sun, (the) sky's soul is fed Blows pass me (I'm) down them I do not feel Anything except the shadow is real Why did she do it ? Why did she die ? How could she leave without saying goodbye ? She has proven my life to be just a lie When sea waves crush they hit me hard But I do not feel them And then reality is no more real to me I ask myself, should I end it now And join her at last ? I miss the cold embrace of lust There's nothing left, just a dust Nothing is left from my dearest love[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Orphi! Orphi! Orphi! :rock:[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Akerfeldt, 26 Aralık 2005 17:22 tarihinde demiş ki: bide şey var nice mutluu yılllaraaaa doğum gunun hatrıınaaaa unutmak zor olsaağadaa arama bundaağaan sonraa ah efet mükemmel.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Rammstein - Die sonne favorim rammstein ın[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 rammstein pek dinlemem ama iidir tabe.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ah bi de Mutter var :) Rammstein'dan severim... Bi de bu alçak My Dying Bride girdi yaşamıma of ya.Nedir o Scarlet Garden...Of be offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 radiohead - I will I will Lay me down In a bunker Underground I won't let this happen To my children Meet the real world coming Out of it's shell With white elephants And sitting ducks I will Rise up Little babies' eyes eyes eyes eyes Little babies' eyes eyes eyes eyes Little babies' eyes eyes eyes eyes Little babies' eyes eyes eyes eyes eyes[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: phrygia, 25 Aralık 2005 21:45 tarihinde demiş ki: pain of salvation-second love Bu şarkı benide tüketiyor ya, PoS un tek sevdiğim şarkısı galiba =)[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: _Mikael_, 26 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Opeth-To bid you Farewell [signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çağırsaydın gelmez miydim yar senin için ölmez miydim yar dünyayı ters etmez miydim yar aramam, aramam, aramam aramam sormam bir daha yalvarsan bile allah'a çıkmasa gecem sabah'a aramam peşinden geldim kaç kere dünyamı yıktın bin kere kırıldım sana bir kere aramam... seviyorsun, ben de seni yar çok özledim, ben de seni yar aramadım ben de seni yar aramam, aramam, aramam aramam sormam bir daha yalvarsan bile allah'a çıkmasa gecem sabah'a aramam peşinden geldim kaç kere dünyamı yıktın bin kere kırıldım sana bir kere aramam... gözyaşlarım sele döndü yar ayrılanlar geri döndü yar leylek baba bile döndü yar aramam, aramam, aramam aramam sormam bir daha yalvarsan bile allah'a çıkmasa gecem sabah'a aramam peşinden geldim kaç kere dünyamı yıktın bin kere kırıldım sana bir kere aramam...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Haligh, Haligh, A Lie, Haligh" The phone slips from a loose grip Words were missed then, some apology I didn’t want to tell you this No, it’s just some guy she's been hanging out with I don’t know, the past couple weeks I guess Well, thank you and hang up the phone Let the funeral start Hear the casket close Let’s pin split-black ribbon to your overcoat Well, laughter pours from under doors In this house, I don’t understand that sound no more It seems artificial, like a T.V. set Well, haligh, haligh, a lie, haligh This weight it must be satisfied You offer only one reply You know not what you do But you tear and tear your hair from roots From that same head you have twice removed now A lock of hair you said would prove Our love would never die Well ha ha ha I remember everything The words we spoke on freezing South Street And all those mornings watching you get ready for school You combed your hair inside that mirror The one you painted blue and glued with jewelry tears Something about those bright colors would always make you feel better But now we speak with ruined tongues And the words we say aren’t meant for anyone It’s just a mumbled sentence to a passing acquaintance But there was once you You said you hate my suffering And you understood And you’d take care of me You'd always be there Well where are you now? Haligh, haligh, a lie, haligh The plans were never finalized But left to hang like yarn and twine Dangling before my eyes As you tear and tear your hair from roots From that same head you have twice removed now A lock of hair you said would prove Our love would never die And I sing and sing of awful things The pleasure that my sadness brings As my fingers press onto the strings In yet another clumsy chord Haligh, haligh, an awful lie This weight will now be satisfied I'm gonna give you only one reply I know not who I am But I talk in the mirror To the stranger that appears Our conversations are circles Always one sided Nothing is clear Except we keep coming back To this meaning that I lack He says the choices were given Now you must live them Or just not live But do you want that?[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ágætis byrjun bjartar vonir rætast er við göngum bæinn brosum og hlæjum glaðir vinátta og þreyta mætast höldum upp á daginn og fögnum tveggja ára bið fjarlægur draumur fæðist borðum og drekkum saddir og borgum fyrir okkur með því sem við eigum í dag setjumst niður spenntir hlustum á sjálfa okkur slá í takt við tónlistina það virðist enginn hlusta þetta er allt öðruvísi við lifðum í öðrum heimi þar sem vorum aldrei ósýnileg nokkrum dögum síðar við tölum saman á ný en hljóðið var ekki gott við vorum sammála um það sammála um flesta hluti við munum gera betur næst þetta er ágætis byrjun = An alright start Bright Hopes Come True As We Walk Downtown Smiling And Laughing As Friendship And Exhaustion Collide We Celebrate A Two Year Wait A Distant Dream Is Born We Eat And Drink Ourselves Full And Pay Up With All We Have For The Day We Sit Down Excited Listen To Ourselves Play The Music No One Seems To Listen This Is Completely Different We Lived In Another World Where We Were Never Invisible A Few Days Later We Speak Again But It Didn't Sound Good We Were All In Agreement In Agreement About Most Things We’ll Do Better Next Time This Is An Alright Start Sigur Ros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Eheheh ben bu şarkının sözlerini bilmiyordum iyiymiş gerçekten.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 [spo1=Square Nothing]Square Nothing For all the times you left me bleeding Clouded, weakend by the haze Cut of my pride, enough to forgive Reconcile, back to square nothing It seems I lost my direction Don't have the strenght to let it slip Have no desire for the shore Just let me play here for some time Spend some quality time with the demon of mine I like the way you struggle but you know Im here to win Is this how I want to spend my days? Shadowed, it fears me, my utopia Try to find some peace to destroy These are my sins, I'm heading to fall Never understood though I accepted All the weakness that I discover You gave me a place to hide and lost the key Drowend my head just to see it sink (to the bottom) Spend some quality time with the demon of mine He said "I like the way you struggle but you know I'm here to win" Spent some quality time with my borrowed smile The gleam is replaced, rip me open and erase me Spent some quality time with the demon of mine I like the way you struggle but you know I'm here to win" Spent some quality time with my borrowed smile The gleam is replaced, rip me open and erase me[/spo][signature][hline]Herkes neden mutlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar