vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar gothic adına harbi iyi grup veya parçalar örneklermisiniz? within temptaion: icequeen[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tristania - Angellore ve Tristania daha niceleri.. Epica.. Moonspell.. Theatre of Tragedy..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 INKUBUS SUKKUBUS[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 of 2 ayda bir aciliyor 7 tane oldu bunla beraber. http://forum.paticik.com/view.php?id=139197[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ama ben ama ben yeniyim böhüüüüüüüüüüüüü[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Epica Nightwish Him Within temptation (tüm şarkılarını indir)[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gay işi hepsi[signature][hline]ewq
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Liv Kristine[signature][hline]Boo, are you happy now?
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Boşver sen müzik kısmını sen Gothic Hatun'lara bak yeter. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Autumn Darkwell Evereve Lacrimas Profundere My Dying Bride Paradise Lost To/Die/For Penumbra Lacuna Coil Theatre Des Vampires Tristania Type O Negative Macbeth Moonspell Mortal Love Poisonblack Silentium[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sende birşey beğenmiyorsun ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gotiğiz pek zamandır[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sentenced da vardır bi gotiklik.hatta bütün finlilerde var gotiklik artık kardan buzdan darknesstan mıdır bilemem. +evanescence within temp. lacuna coil nightwish zaten bütün kadınlı(özellikle operalılar) gotik oluo yaaaw-arch enemy i aradan çıkaralım :D[signature][hline]özetim: milletime olan sevgim, evanescence+sentenced+SOAD+Duman şampiyon hentbol takımım(double times) gotik kız hastalığım İŞTE BEN!!!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sentencedtaki gotikliği biraz açarmısın doğucum,çok merakımı celbetti bunca seneden sonra gotik olduğunu öğrenince[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vardır biraz gotiklik dedim gotik demedim(yazdıysam öyle kusura kalma).finlilerin hepsinin havasında var. mesela isvaçliler daha ağır oluo ama finlandiya böyle(çoğunluk) ben sentenced ı gotikimsi yorumladım ama heavy metal die geçiolar.hafif bir karamsarlık sezdim(bknz no one there) tabi gotik müziğinde tam anlamını bilmiom ama dinlediklerimden öyle çıkardım.
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tristania silentium sirenia macbeth darkwell gothica epica ningizzia swallow the sun shape of despair[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 teşekkür herkese ne diyim baya bişi buldm ama en çok sanırım tristani ve epica ı sevdim dahada indiriyorum:p[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dogu, 26 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki: zaten bütün kadınlı(özellikle operalılar) gotik oluo yaaaw-arch enemy i aradan çıkaralım :D bence evanescence ve nightwish i de cikaralim :) Nightwish icin evanescence in adi bile gecmiyor ki metal olarakda gececegini sanmam
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Nerden esti ya böle ben acaba gothic mi dinlesem ne dinlesem ben yaws diye mi düşündün de bizlerden grup adlarını istiyorsun merak ettim. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tamamen piskolocik[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için...
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gothic iidir ii terjih.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lollish devilish[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahaha[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu fistan fistandantilustanmı gelo mrk eddm?![signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet... şimdide gidiyo.. bye ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Öne çıkan mesajlar