vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 arkadaşlar gothic adına harbi iyi grup veya parçalar örneklermisiniz? within temptaion: icequeen[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Tristania - Angellore ve Tristania daha niceleri.. Epica.. Moonspell.. Theatre of Tragedy..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Personel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 INKUBUS SUKKUBUS[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 of 2 ayda bir aciliyor 7 tane oldu bunla beraber. http://forum.paticik.com/view.php?id=139197[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ama ben ama ben yeniyim böhüüüüüüüüüüüüü[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Epica Nightwish Him Within temptation (tüm şarkılarını indir)[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gay işi hepsi[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Liv Kristine[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Boşver sen müzik kısmını sen Gothic Hatun'lara bak yeter. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Autumn Darkwell Evereve Lacrimas Profundere My Dying Bride Paradise Lost To/Die/For Penumbra Lacuna Coil Theatre Des Vampires Tristania Type O Negative Macbeth Moonspell Mortal Love Poisonblack Silentium[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sende birşey beğenmiyorsun ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gotiğiz pek zamandır[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sentenced da vardır bi gotiklik.hatta bütün finlilerde var gotiklik artık kardan buzdan darknesstan mıdır bilemem. +evanescence within temp. lacuna coil nightwish zaten bütün kadınlı(özellikle operalılar) gotik oluo yaaaw-arch enemy i aradan çıkaralım :D[signature][hline]özetim: milletime olan sevgim, evanescence+sentenced+SOAD+Duman şampiyon hentbol takımım(double times) gotik kız hastalığım İŞTE BEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sentencedtaki gotikliği biraz açarmısın doğucum,çok merakımı celbetti bunca seneden sonra gotik olduğunu öğrenince[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 vardır biraz gotiklik dedim gotik demedim(yazdıysam öyle kusura kalma).finlilerin hepsinin havasında var. mesela isvaçliler daha ağır oluo ama finlandiya böyle(çoğunluk) ben sentenced ı gotikimsi yorumladım ama heavy metal die geçiolar.hafif bir karamsarlık sezdim(bknz no one there) tabi gotik müziğinde tam anlamını bilmiom ama dinlediklerimden öyle çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tristania silentium sirenia macbeth darkwell gothica epica ningizzia swallow the sun shape of despair[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 teşekkür herkese ne diyim baya bişi buldm ama en çok sanırım tristani ve epica ı sevdim dahada indiriyorum:p[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dogu, 26 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki: zaten bütün kadınlı(özellikle operalılar) gotik oluo yaaaw-arch enemy i aradan çıkaralım :D bence evanescence ve nightwish i de cikaralim :) Nightwish icin evanescence in adi bile gecmiyor ki metal olarakda gececegini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Nerden esti ya böle ben acaba gothic mi dinlesem ne dinlesem ben yaws diye mi düşündün de bizlerden grup adlarını istiyorsun merak ettim. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tamamen piskolocik[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gothic iidir ii terjih.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lollish devilish[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahaha[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu fistan fistandantilustanmı gelo mrk eddm?![signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 evet... şimdide gidiyo.. bye ;)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar