Heller Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Selamlar hemen sorunuma geçmek istiyorum ON=*naber* SAYU iyilik vs... türünden speech yapıyorum bir npc ye ancak sorunum mesela ON=*naber* SAYU iyilik senden nbr SAYU sagolasin bu 2sinden birini söylemesini istiyorum ancak böyle yazınca 2sini birden söylüyor şimdiden teşekkürler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ON=*naber* dorand 2 SAYU iyilik senden nbr SAYU sagolasin enddo[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ON=*Merhaba* Dorand 2 Sayu Hoop dedik agir ol. Sen kimsin ? kimlerdensin? benimneyim oluyosunda merhaba diyirsin ? senin anan beni tanir mi ? babam tanir mi? kis kardesin tanir mi ? amcan tanir mi ? deden tanir mi ? dedenin kardesinin karisi tanir mi ? Sayu Merhaba. Bak seni sevdim. Senden olur. Enddo Gibi yapabilirsin.[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heller Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 tamamdır hemen cvp verdiğiniz için çok teşekkürler...[hline][b]* Never Feared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mrb, bu soruya ekleme yapmak istiyorum. yeni topic açmayı uygun görmedim . Dorand komutu ne işe yarıyor 2,3,5 gibi bir çok kez rastladım .. şimdiden teşekkürler.[hline]UIN : 44411002 [bu forumda illegal linkler vermek yasakmış] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 dorand x 1 2 3 x enddo böyle çalışıyor x bir pozitif doğal sayı olmak üzere diye başlıcam şimdi altındaki x tane olaydan rastgele bir tanesini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N3o Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mrb slayer__ teşekkürler verdiğin cevap için .. peki DORAN3 die ENDIF 'den sonra kullanılan bir komut gördüm alt tarafıda boştu bunun anlamı nedir ?[hline]UIN : 44411002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar