Lonely Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 oeyhyk! lam kelin merhemi olsa başına sürer misali olmuş bu topic. önce kendinizi düzeltin ülen hırbolar...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 vazgeç boşver bir kızın peşinden koşarsan senden kaçmaya devam ediyor malesef[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sen ne yapmaya çalışıyorsun?[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Rewendor, 27 Aralık 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: CagRi, 27 Aralık 2005 00:02 tarihinde demiş ki: şimdi o kız bana karsı bişeyler hissetmio oyle mi şimdi telini kapattı ama gidip yuzyuze konusamam gelmez bulsamda gelmez cunku ona ayrılırken cok kotu laflar ettim yaptım gelmez gelmeeezzzzzz sen bu kadar ayrılırken laf edersen o kız sana karşı bişi hissettirirse süründürür seni böyle... hakketmişsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 asıl bu kız ne yapmaya çalışıyor? nihjahah *!kaçar*[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çağrı boşver abi sen bu kızı.! Unutursun cidden, üzerinden yıllar geçer unutursun. İyi ayrılmadınız, barışma ihtimaliniz zayıf. Kız da haklı biliyorsun.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
kickass Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 asıl bu kız ne yapmaya çalışıyor? nihjahah *!kaçar*[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Çağrı boşver abi sen bu kızı.! Unutursun cidden, üzerinden yıllar geçer unutursun. İyi ayrılmadınız, barışma ihtimaliniz zayıf. Kız da haklı biliyorsun.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar