uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ben de izlerdim hey haaaat beee.ilkokul 5te miydim neydim,her ak$am gecerdim televizyonun ba$ına.heyyy beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 teryy ile öpüştüğü bölümü ailecek kutlamıştık. annem oh beah sonunda demişti : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bana sevgilim candinin son bölümünde yaşlı bi amcayla evlendiğini söylemişti... şok oldum :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 buyrunuz intro ve outrolar[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: wussy, 21 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki: wataşiwaaaaaaaa wataşiwaaaaa wataşiwa kendiiiii ehehe :) bak bi fena oldum şimdi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 deliriyorum su candy ye :) öldürün bisiler yapın :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende izlerdim.çocuklukta birazda daha safça bakıyorsun.ondan olsa gerek hoşuma gidiyordu ne günlerdi :D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hey gidi ya açlık işte bunu bile izlemişiz. İşin kötü tarafı neredeyse tüm detaylarını hatırlıyorum eheh. Candy sevdiği çocukla falcıya giriyordu da çocuğa paso tarot falında ölüm kartı çıkıyordu. Falcı bunları kovuyordu bir şey söylemeden. "Vaay" diyosun tabi, olaylar gelişecek eheh... bende en son hristiyan okulundaki o son aşk maceralarından ötesini hatırlayamıyorum....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Valla o zamanlar bir iki bölüm sonra uzak durmayı öğrenmiştim tabi daha çocuğuz şimdiki akıl olsa yanına uğramam da insan tabi çocukken piyasada birşey yok bir açlıkla saldırıyor ama saolsun kısa sürdü benim kendime gelmem.Yani bayanları bilmemde bazı erkek bünyesinde allerji yapabiliyor kendi, ya hala duyduğumda tüylerim ürperir ama sanmayın seveni hor görürüm diye tahtirle karşılıyorum iyi sabır, sağlam sinirler varmış. [Bu mesaj Calier tarafından 08 Temmuz 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 abi ben candynin hastasıydım...çok severdim la çizgifilmi..çizgifilimlerin pembe dizisi adeta...of of hayatı romandı kızın :D[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizansın çocuklarıyız! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bütün patimi? HAYIIIRRRR *!Harakiri yapar*[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hic kacirmadan izlerdim zamaninda ... ahh ne güzeldi o cisgi film ya. hastasiydim.. *anilari canlanir.... *[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 .... Candy.... sevmedim sevemeyecem herhalde. Çocukken bile kanım kaynamamıştı.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hatırlıyorum, anthony miydi yakışıklı cocuk, attan düşüp öldügünde 2 gun depresyona girmiştim, ahaha simdi aklima geldi :D hiç bir bolumunu kaçırmadan izledim, cocugun olunca ona da izleticem[signature][hline]Bonecrusher, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hoparlöre kavanoz dayarken minyon çikolata yemek? Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Title: Candy Candy (1992) Genre: Drama, Romance, Shoujo - [similar] Categories: [show] Type: Movie Parts: 1 Year: 1992 (25.04.1992) Companies: (Toei Animation) flmi indirmek içinhttp://a.scarywater.net/live-evil/%5BLive-eviL%5D_Candy_Candy_Movie.avi.torrent(a9408ac4).avi|141418496|32a8f9c440d2a9e35b7aa2310ff2b177|]ed2k://|file|Candy_Candy_(1992)_-_1_-_Candy_Candy_Movie_-_[L-E](a9408ac4).avi|141418496|32a8f9c440d2a9e35b7aa2310ff2b177| Candy Candy originated from a shojo manga by Kyoko Mizuki and Yumiko Igarashi published in 1974. It was soon be picked up for television as anime, which runs up to 115 episodes (not to mention several ovas/movies). The manga itself continued until 1982 (8 years in total -- not the longest running manga, but it`s very close). Candy Candy movie summarized the classical TV series but with different ending and conclusion (happy ending). There are many important scenes and moments from TV series that got deleted. Also a very sloppy and quick characters introduction were used in this movie, which will confuse a lot of people who have not watch the TV series nor read the manga yet. [signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected][Bu mesaj kender tarafından 12 Temmuz 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj kender tarafından 12 Temmuz 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj kender tarafından 12 Temmuz 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj kender tarafından 12 Temmuz 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Candy Candy Kyoko Mizuki ve Yumiko Igarashi'nin 1974 te yayımladığı manga ile doğmuştur. Ve hemen sonrasında 115 bölüm olarak tv ye aktarılmıştır-oav ve filmler sayıya dahil edilmemiştir-. Manga kendi başına 1982'ye kadar (8 sene) sürmüştür.(en uzun manga olmasada çok yakındır) Candy Candy filmi tv serisinin bir özeti olarak görülebilir. Ama değişik bir final ve sonuca bağlanış ile (mutlu son). Tv serisinde olan birçok önemli sahne filmde yer almamıştır. Ve filmde yeralan baştan savma ve hızlıca geçilen karakter tanıtımları mangayı okumamış ve ya tv serisini seyretmemiş kişileri yanıltıcı olabilir.[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Title: Candy Candy (1992) Genre: Drama, Romance, Shoujo - [similar] CANDY CANDY manga by Kyoko Mizuki and Yumiko Igarashi 9 vols completedhttp://www.megaupload.com/?d=191WZRQC[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Candy'nin TV sezonlarının tamamının ilk 3 kısmı, Torrent olarak; http://www.kymophobia.com/Candy [French] 1 of 4.torrent http://www.kymophobia.com/Candy [French] 2 of 4.torrent http://www.kymophobia.com/Candy [French] 3 of 4.torrent 4. bölümü de gelince yollayacağım.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilk ingilizce öğrenmeye başladığımda iyice nefret etmiştim bundan "bu şeker kız şeker mi şimdi" gibi bi tepkiyle:)[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ay utanmadan bide filmini mi yapmislar bunun?[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Celibon, 23 Eylül 2004 09:00 tarihinde demiş ki: Doğru ya bide sailermoon vardı diymi ay savacısıııı tam kız savaşçıya dönüşürkenbuğu bir ses arkada"saaaalerrrrrmooonn"diye bağarırdı cidden ya o sıralar bende herşeyi izliyormuşum:) ben bayılırdım o çizgi filme okuldan eve o kdr hızlı gelirdim onu kaçırmamak için annemde hep arkadandan kovalayan mı var derdi:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 candy kendi kendine takılan bi tip en güzeli 40 erkegin icinde etekle gezen şirine:)[signature][hline]ve ( O ) kudretli ağaç düştü.. Adalet herşey için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Annemle beraber izlerdik bizde. Yeni bölümde neler olacak diye şimdiki diziler gibi merakla izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 cok garip olucak ama "up" 2 gundur hic bezmeden muzigini dinliyorum ve izlemek istiyorum ankara il sinirlari icinde, elinde candy bolumleri olan var midir? bana verebilir mi? tesekkur ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dory anam ismi eger tam olarak candy ise biraz da neye benzedigini tarif edersen, indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar