Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sanırım artık sınır gelmiş belli sınırdan sonra pre'liler girebiliyor. Benim ki biteli 4-5 ay oluyor :) fakat benim bildiğim sadece oyun içinde oynarken alınıyor ama duyduğuma göre sitedende alınıyormuş. Aradan bulamadım link bilen biri varsa iletebilirmi. edit: kredi kartı ile alacağım Teşekkürler.[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. [Bu mesaj Masteis tarafından 27 Aralık 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 oyuna girebiliosun oyundan al s2/s3 girersin birine[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Sanırım Paypal ile ödücem neyse tekrar teşekkürler deniyorum şuan edit: s1?s2? ko'dan söz ediyorumda :D birde bronze aldım fakat göstermiyor oda güzel [Bu mesaj Masteis tarafından 27 Aralık 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet paybal sifresi gerekio ama siteden alimlar kapatildi diye duydum tam olarak bilemicem[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben dün siteden aldım.para gitti premium gelmedi bugünde oyundan aldım yine para gitti gelmedi lol[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eee basimizda k2 var naparsin[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 neyse ztn imzamda yazdıgım gibi quit ko bb all[signature][hline]QUIT KNIGHT ONLINE BB ALL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 heh iyi yapiosun abi bende hayatim yalan olduktan sonra biraktim iste[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 zoha ya :D $5 alt tarafı girdim yatırdım :D girdim üyeliğe baktım "yapılan alışveriş yok" yuh be abi :D 5$'a mı göz diktiniz[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 have no fear k2 is here[signature][hline]I need a gun to keep myself from harm o_0 Owned By ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 off kafayı yicem ya oyuna daha demin girdim tam charı seçtim discon yedim tövbe ya[signature][hline]İnsan düşünen bir hayvandır, hayvansa düşünen bir insan. Yada öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar