MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aldat.. ve belli belirtiler birak bilerek.. ayrica bulustugunuzda buz gibi davran hic bir sey yapmiormus gibi.. ben sahsen soutmak istiosam uyuyordum =).yer farketmio bi cafeye gidioruz ve ben kafayi koyuyorum masaya uyumaya basliorum kiz cildirio ve gidio ;).. kimin umrunda ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: tellos, 25 Aralık 2005 15:18 tarihinde demiş ki: bana sorsaydınya, deki: ya aslında ben gay'ım seninle duygusal hiçbişi yaşmadım de..:) gelip yüzüme solesene gerizekalı oldugumu :)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tello$'a kafam girsin artık.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 asabiyet sardi dort bir yanimizi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu topicin linkini at,bir $ekilde okut.[signature][hline]death øwnz lìfe
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 soğutup ayrılcaksan bence soğutmaya vakit harcama direk konuş ve bitir en mantıklısı . çünkü soğutmak isterken kalp kırabilirsin ve seni yanlış tanımasını sağlarsın .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM
ColdShadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: chrounos, 24 Aralık 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Günde 5-6 kez ara, bikaç gün üstüste hediyeler falan al, ben sana muhtacım aşkım, nolur beni bırakma falan de 2-3 güne kalmaz ayrılırsınız. hem üzmemiş olursun. Bence de bu süper bir yol ;)
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 başka kızlarla konuş ilgilenmiomuş gibi yap konuşurken dinleme onu sonunda soğur senden o ayrılır....
Öne çıkan mesajlar