MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aldat.. ve belli belirtiler birak bilerek.. ayrica bulustugunuzda buz gibi davran hic bir sey yapmiormus gibi.. ben sahsen soutmak istiosam uyuyordum =).yer farketmio bi cafeye gidioruz ve ben kafayi koyuyorum masaya uyumaya basliorum kiz cildirio ve gidio ;).. kimin umrunda ahua[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: tellos, 25 Aralık 2005 15:18 tarihinde demiş ki: bana sorsaydınya, deki: ya aslında ben gay'ım seninle duygusal hiçbişi yaşmadım de..:) gelip yüzüme solesene gerizekalı oldugumu :)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 tello$'a kafam girsin artık.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 asabiyet sardi dort bir yanimizi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bu topicin linkini at,bir $ekilde okut.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 soğutup ayrılcaksan bence soğutmaya vakit harcama direk konuş ve bitir en mantıklısı . çünkü soğutmak isterken kalp kırabilirsin ve seni yanlış tanımasını sağlarsın .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: chrounos, 24 Aralık 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Günde 5-6 kez ara, bikaç gün üstüste hediyeler falan al, ben sana muhtacım aşkım, nolur beni bırakma falan de 2-3 güne kalmaz ayrılırsınız. hem üzmemiş olursun. Bence de bu süper bir yol ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gkc_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 başka kızlarla konuş ilgilenmiomuş gibi yap konuşurken dinleme onu sonunda soğur senden o ayrılır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar