Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Laorx, 24 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki: parmağını burnuna sok, çıkar onun saçına sür. :D hasdpaıfa[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ben sana göre diilim de ama sen bana göre hiiçç hiiç değilsin de! Suratına nihohoh diye gül ensesine bi tane patlat o muhakkak soğur senden.[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: RabbiT, 25 Aralık 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Ben sana göre diilim de ama sen bana göre hiiçç hiiç değilsin de! Suratına nihohoh diye gül ensesine bi tane patlat o muhakkak soğur senden. heheh[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Aşırı samimiyet saniyesinde soğutabilirdi aslında... (Omzuna çatt diye bitane geçirip) -Naper lann Kız: Hı? Ha? Nea? -Orda havalar nası dicektim Kız: Hönk? -Neyse boşver. Eee daha daha nassın? Kız:...Çok hayfansıın...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bana sorsaydınya, deki: ya aslında ben gay'ım seninle duygusal hiçbişi yaşmadım de..:)[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşlar iş işten geçmiş olay kapan mış siz hala şöyle yap diyosunuz bi yazılan ları okuyun önce[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 amac zaten geyıq di onu devam ettiryorlar bırak mıllet yapsın kafasına göre makarasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Üzmek istemiyorsan, acısız olsun diyorsan uzun bir süreç lazım, katlanabilirmisin bilmem.. Yoksa diğer tavsiyeleri uygulayabilirsin.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 onun cok soguk oldugnu söle bu iliki olmaz de sen sgoudun diye bende sogudum artik Ih ıh de[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lol n00bs[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 üzmeden soğutamassın kendinden boşuna ugrasma :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
classgirl Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 +1 üzmeden olmaz.bi kız kendisini üzmeyen bi erkekten soğumaz hele bide sewiyosa...[signature][hline]belki üstümüzden bir kuş geçer kanadından bir tüy düşer iner döne döne gökyüzünden hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eh ayrılmışsın bitmiş sonuç olarak.ayrılıklar acıtır tabi ama acılarda insanı olunlaştırır[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sen niye buralara yazıorsn ki guzel kardesim bana sölesene dibindeyim :p Gel soleyeyim...[signature][hline]Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine tercih etme,ve öyle bi arkadaş seçki sen onun için ölümü düşündüğünde o senin için çoktan ölmüş olsun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 önemseme . ilgilenme . yanında fazla konuşma . onunla konuşurken arada sıkıldım lafı kullan . sonra sıkılmaktan skıldım de . ayrıl .[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sen hala onu seviyorsun onu anladığım kadarıyla ne kadar bitirmiş olursan ol kafandan ve kalbinde bitirebilcen mi bunu sor bi kendine...aklınondayken ne kadar hazırlanabilcen öss ye onu da bi düşün? kızı sağutmakla herşey bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Düzgün cevap veren arkadaşlar ne kadar gereksizler(!). Geyiğe vuran arkadaşlara sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Aferin size.![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: AthleT, 26 Aralık 2005 11:56 tarihinde demiş ki: Düzgün cevap veren arkadaşlar ne kadar gereksizler(!). Geyiğe vuran arkadaşlara sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Aferin size.! lol bune abi şakamı :)[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Üstüne fazla gitmeyin athlet' in, zaten dertli (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: toggie, 25 Aralık 2005 17:11 tarihinde demiş ki: üzmeden soğutamassın kendinden boşuna ugrasma :) +1 Ne olursa olsun kız arkadaşına karşı dürüst olmalısın. Konuş onunla.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kız arkadaşını buz dolabına atmayı denedin mi? yeterince soğur orda belki :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 direk git söyle bu iş yürümez diye niye üzüceksin ki kızı ?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husgiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Mavi, 24 Aralık 2005 16:45 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşının sevmediği şeyleri yap. Ama onur ve gurur kırıcı olmadan. Çok üzmeden.. bencede yapabileceğin en güzel şey bu........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "Cinsel tercihimi bir daha gözden geçirdim de..Eee...Mm..." de kaçsın[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yok harbi.. Paticik gerizekalı, vasıfsız insanlarla doldu derlerdi inanmazdım. Sizin geyiklerinize ihtiyacım yok arkadaşlar! Mesaj atmak atmayın şuraya! Yok gay'im de, Buzdolabına at. MAL mısınız ? Aynı şey size yapılsa hoşunuza gider mi? Yoksa nisan yağmuru mu ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar