Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Soğuk davran AthleT.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 emınmısın ayrılmak ıstedıgıne ??sonradan gerı donmek ısteyebılırsın ii dusun bence sırf öss dıe ayrılırsan!!we sanırım üzülmesın ıstıosun ben bırınden ayrılmak ıstesem uzulcekmı dıe dusunmem fazla...[signature][hline]so much for my happy ending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: DeathLord, 24 Aralık 2005 17:13 tarihinde demiş ki: bitti artık sana karsı bsyler hısstmiyorum de en az acı çekeceği yol bu olur!! +1[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Msn'de ona bu topicin linkini at.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 muhallebi'nin dediiği en mantıkkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Muhallebi, 24 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Msn'de ona bu topicin linkini at. kesinlikle.. fake maille buranın linkini ver kıza..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 "olmuyor cunku bende sizdenim" felan de eheh. yahu ne gerek var sogutmaya felan tut acik acik soyle. bilmiyoruz tabi karsindakinin hislerini, o yuzden kendine yapilmasini istemedigin bir seyi baskasina yapma bence. acik ve durust ol. unutma; iyiler her zaman kazanir! (gaza geldim son cumleyi unutabilirsin)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 saçına tükür ahahah :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: AthleT, 24 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Nasıl yapabilirim? Akıl verebilir misiniz? yazılmış yazcağım şey..signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." [Bu mesaj fiona tarafından 24 Aralık 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ..... [Bu mesaj heroLion tarafından 24 Aralık 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 direkt ayrıl bence öss yüzünden olduğunu sölle. üçüncü senen!! mantıklı ol. snn ztn seviosa iiliğinii düşünür ve anlar.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Zor oldu... Çok zor bir konuşma geçti aramızda. Kendimi çok kötü hissettim. O kabullenmek istemedi, çünkü zararın farkında değil hala.. Umarım herşey iyi olur. Umarım çabuk toparlarız. Yoksa kendimi hiç affetmem. Sonunun iyi olacağını düşünmek bile acımı hafifletiyor. Sizde çok saolun.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bir ilişkiyi bitirirken ne kadar onun iyiliğini düşünürseniz,o kadar iki taraf da boka batar. bu yüzden,fikirlerin açıkça açıklanmasından yanayım. ne gerek var rol yapmaya,her ilişki bitmeyecek değil. esen kalın.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sakın tükürdüğünü yalama...Yoksa birde bakmışsın you are a boot-licker...[signature][hline]Love can be as cold as grave... [Bu mesaj Quatzal tarafından 24 Aralık 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ilişkinizi dondursaydınız:)daha ii olurdu bence[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sevgiyi ertelemeyin arkadaşlar. telefon konuşmalarını azaltın, msjları azaltın. nete girmeye vaktin oluyo ama kızı da düşün biraz. çalışmayın demiyoruz ama dengesini bulun şunun ayrılmak en kolayı. kızın nehale geleceğini düşün biraz. belki de geç kaldım ama öss bahane diil arkadaşlar. bahane kendinizsiniz. sevgi ve öss ayrı şeyler. aralarında bi bağ yok. sadece herşeyi tadında yapın.sonra pişman olmuş bir insan görmek eminim üzer sizi de. yazılanlar boş diildir. Saygılar.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 24 Aralık 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 hayatını duzenleyebilirsen oss zamanında da konusabilirsin problem olmaz,gerçi baya zor bi iş,aklına esince arayıp saatlerce konusmak istiyosun falan tabi ama daha az uyuyarak daha fazla ders çalısabilrsin, biribirinize ayıracak daha çok zamanın olur fln. ayrı şehirlerde ilişki yalan bişe bence ama neyse[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 buluşmaya giderken karda yuvarlan. nası?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 banyo yapma 10 gun filan?[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çok şey iste ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 önemseme, sallama arama cevap verme, biraz da tersle ve zaman ayırma[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ayrılmak istiosan sen ondan soğuduğunu söleyerek ayrıl,neden ilerde seni hafızasında kötü canlandırsın ki[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 başkasını seviyorum de:) işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: vaniLLe, 24 Aralık 2005 16:44 tarihinde demiş ki: yaninda gegir, gaz cikar, burnunu karistir vs.vs. yiyorsa tabii ki : P bana yapilsa ben sogumam o ayri ama neyse . onun huylarini sen biliyorsun . buna göre de hoslanmadigi ne kadar sey varsa yap iste. walla sende de ne migde avrmış be kardeşim..ben şahsen gegirmek flana neyse ama bazen ole ınekler varkı yere tukurse ve affedersınız ama Balgam atsa kusarım.. Bravo Muthiş bir Migde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Sly-One, 25 Aralık 2005 01:42 tarihinde demiş ki: çok şey iste ;) Örnek vermek istedim içimden geldi.. eger işi ilerletıyseniz şöle bırşey oner bakalım ne decek gerci belki onur kırııcı ama olsun nasılsa Topic ABzurluk için acilmiş oldu mıllet konuyu baya dagıtır.. ben senı ve bır arkadaşımla aynı anda sandwich yapmak ısıtyorum kabul eder mısın ve kesın etmez o zaman ayrılalım de dedecem ama o kesıns ana Tokat Atmasi Lazım..Atmazsa Zaten kaşardir...Salal Gitsin... Cok Agir oldu ama neyse Maksat Muhabbet olsun.. bence ben sana layık deilim de ve bırak en guzleı budur sen biraz kendini aşala olur bıter ne bılım sureklı onun iyi yönlerini vurgula ve israrci ol onun senden daha ıyı bıırısıne layık oldugunu ona empoze ed derim.. [Bu mesaj ameros tarafından 25 Aralık 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar