Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lionheart çıktı mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet çıktı,benim gördüğüm her pcoyun satan yerdede var[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
ozellikle ben 3 tane heeeeeeeeelp actım. Bu arada yaa sewers'taki knight'yi bulan varsa bana versin :D ya da gostersin kafayı yicem bi viledayla silmediim kaldı koskoca kanalizasyonu !![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

Mesaj tarihi:
Templar sewers da değil, thieves congregationda[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 22 August 2003 01:47 tarihinde demiş ki:
ozellikle ben 3 tane heeeeeeeeelp actım. Bu arada yaa sewers'taki knight'yi bulan varsa bana versin :D ya da gostersin kafayı yicem bi viledayla silmediim kaldı koskoca kanalizasyonu !![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

hangi görev bende yapmak istiyorum 1.000 altın koyuyo...[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
  • Yeni Oluştur...