Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şimdiye kadar bir sürü konu açıldığın farkındayım ama benim sorun daha farklı bilmem deneyen oldumu? +8 Hp setlerin yerine +7 Mp Set kullandım 231(99) oldu Otomatikmen Damege nin artması lazım değilmi ? 1k vurduğum yaratığa yine aynı vuruyorum arada sırada 50 100 fazla vuruyorum Yoksa birşeyde yanlışmı yaptım anlamadım gitti :S[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kıyafetlerini +8 magic power (bu karıştırılıyor genelde, mp bonuslularla) ve takılarını da en +7 mp yaparsan verdiğin dmg in artması gerekir. Tabi skillerini mp ye vermen gerekiyor. Lvl'la da ilgili biraz. Basit bir örnekle, harpylere hp setlerle 1.400-1.500 vuruyorken, mp setlerle 2.800-2.900 a kadar çıkabiliyorum.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Korku, 27 Aralık 2005 18:38 tarihinde demiş ki: şimdiye kadar bir sürü konu açıldığın farkındayım ama benim sorun daha farklı bilmem deneyen oldumu? +8 Hp setlerin yerine +7 Mp Set kullandım 231(99) oldu Otomatikmen Damege nin artması lazım değilmi ? 1k vurduğum yaratığa yine aynı vuruyorum arada sırada 50 100 fazla vuruyorum Yoksa birşeyde yanlışmı yaptım anlamadım gitti :S Eğer papersan çok bişi fark etmiyor sanırım lvla göre max dmg sınırı falan var. Ama pet isen bayağı fark etmesi lazım (%40-50 civarı)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paperda da fark ediyo. Pette daha çok fark ediyo ama.Paper nova ile hp gearla harpye 2400 civarı,mp gearla 3200civarı vurulur.bi de ap bastınmı,dadından yinmez :D[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar