Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şimdiye kadar bir sürü konu açıldığın farkındayım ama benim sorun daha farklı bilmem deneyen oldumu? +8 Hp setlerin yerine +7 Mp Set kullandım 231(99) oldu Otomatikmen Damege nin artması lazım değilmi ? 1k vurduğum yaratığa yine aynı vuruyorum arada sırada 50 100 fazla vuruyorum Yoksa birşeyde yanlışmı yaptım anlamadım gitti :S[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kıyafetlerini +8 magic power (bu karıştırılıyor genelde, mp bonuslularla) ve takılarını da en +7 mp yaparsan verdiğin dmg in artması gerekir. Tabi skillerini mp ye vermen gerekiyor. Lvl'la da ilgili biraz. Basit bir örnekle, harpylere hp setlerle 1.400-1.500 vuruyorken, mp setlerle 2.800-2.900 a kadar çıkabiliyorum.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Korku, 27 Aralık 2005 18:38 tarihinde demiş ki: şimdiye kadar bir sürü konu açıldığın farkındayım ama benim sorun daha farklı bilmem deneyen oldumu? +8 Hp setlerin yerine +7 Mp Set kullandım 231(99) oldu Otomatikmen Damege nin artması lazım değilmi ? 1k vurduğum yaratığa yine aynı vuruyorum arada sırada 50 100 fazla vuruyorum Yoksa birşeyde yanlışmı yaptım anlamadım gitti :S Eğer papersan çok bişi fark etmiyor sanırım lvla göre max dmg sınırı falan var. Ama pet isen bayağı fark etmesi lazım (%40-50 civarı)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paperda da fark ediyo. Pette daha çok fark ediyo ama.Paper nova ile hp gearla harpye 2400 civarı,mp gearla 3200civarı vurulur.bi de ap bastınmı,dadından yinmez :D[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord
Öne çıkan mesajlar