Episode_666 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Arkadaşlar Healer Olan Priestlerin Kendi İksirlerini Yapabildiklerini Duymuştum. Nasıl Yapabiliciğimi Açıklayabilir misiniz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sundiries e git prayer of favor al... heal potion satan adamdanda holly water... great priest murkaya git en altta bişi var adını unuttum şimdi ona tıkla 720lik pottan yapıyo.. he unutmadan 10ar 10ar yapıyo potu 10ar 10ar koy tabi scrollarıda ok;)[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares [Bu mesaj WackY_ tarafından 26 Aralık 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 iksir deil hp pot :D ve bu konu yakın zamanda vardı biraz ara topic açmadan once[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ve 720 yapabilmek icin 60 Lvl gerekio[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 12:37 tarihinde demiş ki: ve 720 yapabilmek icin 60 Lvl gerekio ewt ve full healer olman lazım onu yazmayı unutmuşum :)[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İksir doğrusu kelime...Tebrik ediyorum bu güzel kelimeyi kullandığın için...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İksir arapça/farsçadır.Pot da ing. potion'un kısaltılmışıdır.Doğru kelime can şişesi olmalı:-p lol...[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 tüp yada kan demekten iyidir herhalde iksir demek[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İksir güzel kelime ama... Sanki mistik bir tadı var o açıdan güzel. Can şişesi çocuk konuşması gibi oluyo ehehe. Bazıları kan potu diyo çok gülüyom.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Şurup demeleri daha güzel bence.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 heal pot. yada mana pot.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "can manası" diyene denk geldim be abi. Bırak adam pot desin, iksir desin.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "Abi bir ünite kan plz" :D Konu nerden nereye gelmiş yaw :D[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 İtina ile konu patlatılır :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abi hic kasmayip potion desek ? o.O hatta kisaltip pot. desek ?[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: BlackBox1, 26 Aralık 2005 15:33 tarihinde demiş ki: İtina ile konu patlatılır :) Sende Topic Patlatma Timi' nde misin? :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) bilinc senin izinden gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hohoho Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 pot dersek mana mı yoksa heal mı olduunu nası anlıcaz ?? bende heal pot a katılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar ne diyeceğimizi bırakıp asıl konuya dönsek nasıl olur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Episode_666, 27 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ne diyeceğimizi bırakıp asıl konuya dönsek nasıl olur?? sen benim dediklerimi yapsana arkadaşım anlattım ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sundiries e git prayer of favor al... heal potion satan adamdanda holly water... great priest murkaya git en altta bişi var adını unuttum şimdi ona tıkla 720lik pottan yapıyo.. he unutmadan 10ar 10ar yapıyo potu 10ar 10ar koy tabi scrollarıda ok -------------------------------------------------------------------------------- ve lvl 60 olmalısın vede full healer bu kdr..[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar