taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Bu sayfadaki attack function'ını kullanamadım. Nasıl kullanacagımı anlamadım. bir bugın fixinde kullanmayı düşünüorum ama olmadı. Nasıl kullanıldığını bilen biri açıklarsa sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 attack yaptırıyor ancak sadece npc lerde.. mesela npc lerde seenewplayer gibi bi trigger olcaktı. onla kullanırsan ekrana giren playera direk attack verir mesela.. neyini anlamadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 player playera dalmaz mı? bak mesela biri dier playera vurdugunda hasarı alan player vurana saldırcak bunu nası yapcam yani yaptım calısmadı o acıdan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 o tür bişi yapamazsın bildigim kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar