delihan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaşlar kendinize iyi bakın uzun zamandır planlıyordum ama sonunda bırakabildim herne kadar berbat bir oyun olsada bu oyunu güzel yapan oyundaki dostlarımdı. buzi eğer hala buralardaysan bu oyunu bana oğretmeye çalıştıgın için teşekkürler. Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar kolay gelsin . sevgilerimle LifeStyl3..[signature][hline]oyun manyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bi yandan ii biyandan kötü:)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçmiş olsun :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bye bye.....[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Biri daha doğru yolu buldu. Sevindim[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=116484 madem bırakıyorum noobluk gunlerimden kalma şu mesajımı birdaha paylaşmak istedim yalnız zamanında iyi paraydı onu düşünün ve bu oyunun nerden nereye geldiğine dikkatinizi çekerim :) *!dismandler benim :)*[signature][hline]oyun manyaaa [Bu mesaj delihan tarafından 27 Aralık 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 madem gidiyom itiraf edeyim herşeyi mantıgı :D bu arada harbi süpermiş silahın şekli bile çok süper falan sadasd[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kardeş gecen sene actıgın topic i okudum :) gercekten bi 0 ugruna nerdeyse o zaman oynu bırakıyomussun ama sımdıye nıyetmıs napalım bızde bıgun bırakıcaz ama o gun bu gun değil :)[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende sevin dim bir kişi daha insan oldu sevirdin[signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Eclipse] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kusra bakma ama oyunu oynarken insaligimi kaybetmedım hiç bir zaman. kaybedenler vardır ama ben bu oyunu arkadaslarım için oynamıştım zaten.Kötü niyetli söylemediğini düşünüyorum neyse kolay gelsin.[signature][hline]oyun manyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 o sen miydin gece gece koparmıştın o gün ya valla okudum tekrar mirage 27m filanmış gerçi k.eden sonra yine o kadara düştüde komik geldi birden diezde chitinleri 2.5m e satardık zamanında hey gidi günler hey enflasyon aldı yürüdü :)[signature][hline]lucifertr 61 irony 61 lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:) karakter 61 atlantigue 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Evet arkadaşlar iş te o an geldi bende bırakıyorum ama serverımı :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar