Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve o an geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar kendinize iyi bakın uzun zamandır planlıyordum ama sonunda bırakabildim herne kadar berbat bir oyun olsada bu oyunu güzel yapan oyundaki dostlarımdı.
buzi eğer hala buralardaysan bu oyunu bana oğretmeye çalıştıgın için teşekkürler. Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar kolay gelsin .
sevgilerimle LifeStyl3..[signature][hline]oyun manyaaa
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=116484
madem bırakıyorum noobluk gunlerimden kalma şu mesajımı birdaha paylaşmak istedim yalnız zamanında iyi paraydı onu düşünün ve bu oyunun nerden nereye geldiğine dikkatinizi çekerim :)
*!dismandler benim :)*[signature][hline]oyun manyaaa

[Bu mesaj delihan tarafından 27 Aralık 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
madem gidiyom itiraf edeyim herşeyi mantıgı :D
bu arada harbi süpermiş silahın şekli bile çok süper falan sadasd[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum
eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D
Mesaj tarihi:
kardeş gecen sene actıgın topic i okudum :) gercekten bi 0 ugruna nerdeyse o zaman oynu bırakıyomussun ama sımdıye nıyetmıs napalım bızde bıgun bırakıcaz ama o gun bu gun değil :)[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01
UniqueTurK
Mesaj tarihi:
bende sevin dim bir kişi daha insan oldu sevirdin[signature][hline]
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2
Diablesse [Eclipse] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dyna
Mesaj tarihi:
kusra bakma ama oyunu oynarken insaligimi kaybetmedım hiç bir zaman. kaybedenler vardır ama ben bu oyunu arkadaslarım için oynamıştım zaten.Kötü niyetli söylemediğini düşünüyorum neyse kolay gelsin.[signature][hline]oyun manyaaa
Mesaj tarihi:
o sen miydin gece gece koparmıştın o gün ya valla okudum tekrar mirage 27m filanmış gerçi k.eden sonra yine o kadara düştüde komik geldi birden diezde chitinleri 2.5m e satardık zamanında hey gidi günler hey enflasyon aldı yürüdü :)[signature][hline]lucifertr 61
irony 61
lucifer666 61 3 yıldır 62 charım olmadı abi:)
karakter 61
atlantigue 61
  • Yeni Oluştur...