Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Şu sıralar bilgisayar başında zaman harcadığım şeyler bir hayli garipleşti. Mayın tarlası, Freecell, Solitaire ve Spider Solitaire oynayıp bir yandan da müzik dinliyorum, arada da msn'den gelen mesajlara yanıt verip, yada ağlama krizlerine girip saatlerimi bu şekilde geçirebiliyorum... Bilgisayar başında geçirdiğim süreyi de baya bir azaltttım şu sıralar, buna rağmen bu tür ilginçlikler devam etmekte. Aylık para ödediğim mmorpg ve sırada bekleyen bir o kadar tek kişilik oyun varken, bu windows ile birlikte gelen klasikleşmiş basit oyunlardan zevk almak sanırım ruh halimin bir yansıması. Genelde, yaşı kemale ermiş kişilerin ve iş yoğunluğundan bunalmış olan kişilerin sarıldığı şeyler ile meşgale olmak beni korkutmaya başladı:-O... Ruhsal durumumun pek yerinde olmamasına sebep olan, bende saklı birkaç neden var; fakat bu sorunlardan sıyrılmakta zamanımı alacak gibi. Her ne kadar fazla ciddiye almasamda bir bunalımın içinde gibiyim sanırım. Öyle yada böyle "Hayat güseL" zevk almasını bildiğiniz sürece:). Şu halde bile bunlar bana zevk veriyor ve mutluyum. Bunalım takılanlara duyurulur...[signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 26 Aralık 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuya uzak gibi ama solitaire de beni her zaman başında tutabilmiştir,bir el hadi bir el daha açayım derken...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 senin gene iyi ben boş boş masaüstüne bakıyorum al bide burdan yak ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehah ben de bu günlerde nedense kurluyorum bilgisayarım karşısındaki koltuga , bilgisayarı aciyorum, monitoru aciyorum, aynen keyzar gibi mmorpg var ,3 tane bilgisayarda ,şu an 3 tane mmorpg ye para ödüyorum, nedense hiç birini oynamayıp , bilgisayarda hiç bir şey yapmayıp , bilgisayarın karşısında koltukta oturup kitap okuyorum. bazen de kendi kendime düşünüyorum ne iş ya bu , git yatağa yat, divana otur kitap okuyacaksan,elektrik harcama boşuna niye bilgisayarı aciyorsun ? Onu da denedim,ıııhh bilgisayar acık olmayınca sanki bir şey eksik,kitap okurken ,arasıra desktopa bakiyorum içimi huzur kapliyor. iyice sapıttık anlaşılan. Yani yalnız değilsin Keyzar.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 banada olmustu aynisi ewde yanniz cok oturmaktan oluo kawdes git sosyalles azcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kraaz Desteğin için teşekkürler:)... tashmoo Yok güzelim. Sosyalliğinde sınırları var. Zaten yeteri kadar aktivite var uğraştığım. Ben bilgisayar başında geçirdiğim zamanı abuk sabuk şeylerle doldurduğumdan yakınıyorum...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 @Keyzar; hayat yasamaya deger.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Kafan ya fazla karışık yada tam tersi...Kafan karışıksa artık kendini meşgul etmeye başlama işaretleri bunlar git bi mmoya sar...Değilse eh zamanı gelmiş değişmenin...Bu durumdada git birileriyle ilgilinemeye başla... İkiside tutmadıysa her zamanki gibi bir üçüncü şıkta saklı çözüm...(ehm biraz yaşlı bilge tarzı oldu cevap neyse umarım yardımcı olabildim)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... Kar tatili muhabbeti yapılmaktadır.Sınıfın imamı için söylenen bir söz sınıfı yakar... -Bizim imamın duaları critical çakar... Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben de spider solitarie çok oynardım ama oynadıkça zamanımı yedim diye üzülüyorum o yüzden bir sürü kalın kitap alıp gömülüyorum mesela gece 23.30 başlayıp gözlerimden sular gelene kadar okuyorum -evet bu da hastalıklı- ama hem yeni birşeyler öğreniyorum hem vaktimi öldürdüm gibi gelmiyor[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar