Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enleri seçelim mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FATAL o kadar yazmış uğraşmış kimsenin bi tarafında deil.gerçi bu şekilde seçmekte çok zor

(bunun başka bir yerde oylamayla seçilmesi lazım.)

gibi bir fikir sallarım ortaya
Mesaj tarihi:
yöneticilier nerde bu konu niye hala burda bagladık kemerleri hala garbagea ucamadık bu nedir kardesim yönetim uyuma garbagea ucursana :-P[signature][hline]WackY_, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Fistan yanlış anlama ama ben seni hep kız zannederdim:D
Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım
Fistan, 26 Aralık 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
beni anlayamadı kimse ama ona yanıyorum ben.
Mesaj tarihi:
en çok açılan topic(ler) : altımda ki hakkında düşüncem,hadi bağıralım,ahahuhauha ... (uzar daha) :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
uykulu olan benim

*kanlanmış gözlerle monitörü arar*[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
@-Cleglaw-; benimde deli uykum var

dun oglen 3te uyuyup bu sabah 7de kalkmama ragmen hayvan gibi uykum var.kis beni kotu etkilio..[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Mesaj tarihi:
yok daha neler.. bunu sölenicek en son adama söledin.. bak kaç yıldır burdayım, bak postum var.. kassam ne olurdu sen düşün.. netim var, vaktim var, her yere yetişiorum çok küçük.. sana ne şimdi!![signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Tasarım Sayfası
  • Yeni Oluştur...