Gerab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 arkadaşlar dingil abim bi haltlar yemiş ve internet explorerım http://www.needupdate.com/ diye bi spyware den açılıyor (linki açmamanızı tavsiye etmem fena çömüyo) neyse salak saçma bişelerde dl etmiş makinaya sözde güvenlik ayağına baya bi toparladım trojenleri sildim yalnız exp hala bu sayfadan açılıyor ad-aware düzeltemedi ne yapmam gerek ayrıca şöyle birşey daha sorucam temporary internet files dosyamda baya bişeler birikmiş bu dosyanın içeriğini silersem herhangi bir dosyada çalışmama gibi bir sorun olurmu ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away [Bu mesaj Gerab tarafından 22 Aralık 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 temporary internet files hepsini sil bişey olmaz. ad-aware'yi güvenli kipte çalıştır.bide kaspaersky personal pro gibi bişey kur.update et tarat güvenli kipte. ondan sonra ie yi kullanma. firefox yükle derim.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 firefox var zatende ben her ikisinide kullanıyodum şimdi başıma iş çıktı kardeş katili olucam yaaaw :hrr: hmm bide güvenli kipte çalıştırmanın ayrıcalığımı var ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 şimdi normal kipte çalıştırırsan virus çalışmakta olabilir ve çalışan dosyayı silemez bazı virus programı.guvenlide açarsan min gerekli işlemler çalışacagından... evet ayrıcalığı var :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok saol[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar güvenli kipte bir ad-awareden tutun norman virüs controlüne kadar herseyi denedim bir sürü şey buldular sildiler ama hala explorer açıldığı zaman aptal bir uyarı sitesi çıkıyor hijackthis nasıl kullanacağını tam çözemediğim için emin değil logun yolyabileceğim bana yardım edebilecek biri var mı acabA?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Registry de o sitenin adını aratın. Ve bütün bulunanları silin. Örn: needupdate diye aratın.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 format c:/q[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 spyware doctor deneyin bulunmayan şeyleri buluyor[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 CTRL + SHIFT + ESC yap, spy olduğunu düşündüğün işlemleri kapat. Sonra sistemini temizle.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 CTRL + ALT + DEL = CTRL + SHIFT + ESC =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: kymophobia, 27 Aralık 2005 15:51 tarihinde demiş ki: CTRL + SHIFT + ESC yap O_o[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bazılarını elle temizlemek ölüm (exe/dll ini saklıyor, girdiği registry kayıtlarını saklıyor falan filan..), webroot spysweeper, ve kaspersky i dene.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar