WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 benim dediğime bakın adamın cwbına bakın :D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Akşam akşam beni güldürdün allah da seni güldürsün :lol:[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sizin o knight icon u kfc mi ?[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Areste bu gün bi gariplik var ya herkez bi alem :D[signature][hline]Life is a challenge...Meet it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ismi Kapamisin Güzelde Zaten Hickimse Senin Rumux un ::Wacky:: oldugunu anlamadi :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol otomnatike bağlanmış gibi küfür etmiş adam[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 23:22 tarihinde demiş ki: sizin o knight icon u kfc mi ? ewt:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Auhahua one ya öle :D[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 26 Aralık 2005 23:26 tarihinde demiş ki: ismi Kapamisin Güzelde Zaten Hickimse Senin Rumux un ::Wacky:: oldugunu anlamadi :horace: ne bilem yaw silmiş bulundum malum saat 12ye geliyo uykum geldi xD[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 26 Aralık 2005 23:26 tarihinde demiş ki: ismi Kapamisin Güzelde Zaten Hickimse Senin Rumux un ::Wacky:: oldugunu anlamadi :horace: spoiler zaten kırdı geçirdi, arkadaş da son noktayı koymuş :)[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 abd ye staja gittik eleman geldi bizi almaya staj yapacamız otele goturecek yanımdada akdeniz universitesinden ark var (aynı universitedeyiz ama herifi uçakda tanıdım) neyse eleman geldi aldı bizi otele telefon açtı dediği laf "i picked up 2 guys over here" dedi bizim eleman kosptu lan bu bize ib.e dio ben bunu z.kerim felan anlatana kadar akla karayı seçmiştim buda ona benzemiş =))[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @stunner: bizim eleman kosptu mu? HHAHAHAHHA kosp tan kopmak kolay deil tabii. bilinç altı yapmışız:)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 26 Aralık 2005 23:26 tarihinde demiş ki: ismi Kapamisin Güzelde Zaten Hickimse Senin Rumux un ::Wacky:: oldugunu anlamadi :horace: walla ordaki warrior ben değilim :D[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "i picked up 2 guys over here" ROFL HAHAAHHAAHAHAHAHAHAAHQA!![signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Graveyard, 26 Aralık 2005 23:53 tarihinde demiş ki: @stunner: bizim eleman kosptu mu? HHAHAHAHHA kosp tan kopmak kolay deil tabii. bilinç altı yapmışız:) lol harbiden öle olsa gerek sabah 10dan beri kosp uyom ama 62 olacam az kaldı =) %97 yim[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reseth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 belki de ona proglamlanmıştır :D [Bu mesaj reseth tarafından 27 Aralık 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nerden baksan herkesin basina onlarca kez gelmis bir olay aslinda.. bu arada "karartilmayan HP/MP bar istiyoruz" kampanyamiz tum hiziyla devam ediyor.[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bu konudaki her yazı beni kopardı Allah sizden bin türlü hatta binden çok daha fazla türlü razı olsun :)[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hohoho Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 puhahaha... harbi lam... baya koptum... wacky de süper ; hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hohoho Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ya bi de bi site vardı.. buraya yazılırmı bilmiorum ama.. ben unuttum adresi bilen varsa bi PM atsın pls, sitede knight hakkında komik dialoglar tarzında bi bölüm vardı.. bi gün gördüm 2 saat okudum koptum filan ama sora kaybettim siteyi :( bilen, takip eden varsa bi zahmet bi PM filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu sitede de var oyundaki komik dialoglar, benzer bir konuda daha önce adı geçtiği için yazmakta bir beis görmüyorum, ekşisözlükte geçiyor böyle birşey. Bunun dışında bir yer varsa ben de öğrenmek isterim.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... ------------------------------ Server:Xigenon Nation: Karus Job: Elemantal Lord Clan: New_Age (Leader) Lvl: 6x Np: şimdilik yeterli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar