PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://img422.imageshack.us/my.php?image=omg6de.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 5 para etmez :P[signature][hline] Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık... unutulmadı...unutulmazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya Ark lar Yılbasından sonra sılıncek dedı dogrumu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @pamir sen oyle san santayı kesen herkeste var o[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sen onun güsel olduunumu sanıosunki ya herşeye bonusu var ama 5 falan onun yerine +9 str bonus giyerim daha ii[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ıyde herkez kesemıorkı 1 herkez vuruyor kıme duserse ama nychris ve monsterkıllde oldu kesın butun eventlerde onlar war:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 erayyirik , o yüzden warrior lar warrior earring kullanıor dımı? Allahım ya:) str 5 werıor ozaman +9 +10 str earring taksınlar biraz bılınclı ol hp int ne ararsan war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 O itemden Bendede reel para ile satacağım ne kadar eder bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 KOSP devam edio zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz zzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zzzzzz zzz z[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Joey cz de kullanmıoz ya sen ona bak bırakda lvl kasarken kullanak ^^ orada kafayı calıstırdım :D kosp 5 li ok sallıordu ben 3 lu wuruordum 8 ok sanırım en fazla vuran ben oldum ıcın drop bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: erayyirik, 26 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: said: Joey, 26 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: KOSP devam edio zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz zzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zzzzzz zzz z tmmda ne alaka:D cevabı bi üstte[signature][hline]-1,2,3,4,.....28,29,30,31 -Eeee bişey olmadı -Du bi daha deniyeyim. 1,2,3,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 walla oradan sonra o kutuyu kırdırmaya gıttım drop Elixer :D:D kutusuda sanslı geldi ehueuheu [Bu mesaj PaMiR tarafından 26 Aralık 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pamir aynısı bende de var o kutudan cıktı marketede konulmuo ayrıca :D[signature][hline]Nick::Eczane: LvL:43 Sever:Olympia Np:(cok onur kırıcı:S) Clan:Şu an boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Joey, 26 Aralık 2005 16:43 tarihinde demiş ki: said: erayyirik, 26 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: said: Joey, 26 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: KOSP devam edio zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz zzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz zzzzzz zzz z tmmda ne alaka:D cevabı bi üstte ok:D[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 wallaha ya hiç sorma :D:D:D Trade ve merchant olmuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeMo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Baksana bu bossdan çıkıo dimi ona göre bundan sonra devrilene kadar başında duralım zaten huzurumuz kaçtı kardanadam olayına kimse party kurmuyor allahım ya mert_jedi xıgenon2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bumu la m 1 naber artık imzama bak derim anla ve kurtul ko dan[signature][hline]Güle güle Knight merhaba SilkRoad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 anlamadıım kosp kullandı dielim o kullandıı 5li ok skill ve skill kullanınca ölmüo diye biliorum ben bunu?[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beyler bi bilgi daha veriim santa kesmesenizde cıkıo o yesil kutudan 40 tane birden kırdım ve 30 a yakını pot 1 harpoon bide o mor sey cıktı sant kesmenize gerek yok... :D[signature][hline]Nick::Eczane: LvL:43 Sever:Olympia Np:(cok onur kırıcı:S) Clan:Şu an boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: erayyirik, 26 Aralık 2005 16:48 tarihinde demiş ki: anlamadıım kosp kullandı dielim o kullandıı 5li ok skill ve skill kullanınca ölmüo diye biliorum ben bunu? ?[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilsmaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ulan iyiki bir warıor earrıng var her atılla kestıgınızde cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 penguen eger sen ero san benim eve bi ura hemen sana söliiceem var[signature][hline]Nick::Eczane: LvL:43 Sever:Olympia Np:(cok onur kırıcı:S) Clan:Şu an boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :D:D sanırım yılbaşından sonra silincek bu item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lol ben warrior earring sq dan drop bılıyordum atilladandamı cıkıormus :) atılladan pentand cıkmasın sakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 erayyirik o skille vurunca ölüo ama canını seri bi şekilde geri dolduruo su an ss koyamıcam ama olympia severinde biz orclar tarafından herkesinde destegiyle skill le kestik onu ama kasa bize cıkmadı o ayrı[signature][hline]Nick::Eczane: LvL:43 Sever:Olympia Np:(cok onur kırıcı:S) Clan:Şu an boşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar