LethE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 arkadaşlar şunun şurasında oynayan bi avuç kiş ivar. (ayni benim bildiğim) o yüzdfen hep yabancılarla takılmak zorunda kalıyorum.. belki size de lazımdır yaayım dedim irc.galaxynet.org "war3x" odası singapurlu hepsi.. elin çinlilieriyleoynamak istersenzi. glin (ylanzı arada 5 saat mesafe var. biras laglı oluyo)[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 o pingle oynanmaz, basıyosun 0.5-1 sn sonra yapıyorlar senin yapmaya çalıştıklarını[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 aslında öle deil geçen oynadık çok az oldu yavaşlama ve lag[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Valla bende T-Dsl olmasina ragmen bazen 5 saniye gecikiyor falan oyun gecen laga girdi cikitigimda herom merom hakka rahmetine ulasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 5 sn mi ? öeh ve çüş o ne[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 lag 5 sanye demiş :D yoksa 1. 1.5 saniye gecik me "en fazla".. bazen çok hızlı oynayabildiğim tipler ouyo bazılarıda çok yavaş gliyo bana :([hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar