CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ah ulan ah dershanem var[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Kaç post oldu be öyle party ayağına?[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 sayamadım valla ama daha 3000 post kasarım ben burda lol[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 30 Kasım 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Silp, cuma akşamına kadar 10k'yı takarsın heralde =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 12 saat internet kafede oturunca ne oluyor? hemde cuma günü? beşiktaşta çok güzel gece klüpleri var onlara gidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Silphatos, 30 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: sayamadım valla ama daha 3000 post kasarım ben burda lol löl[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bulusma, parti falan yok zaten. hepsi silphatos'un post kasmak icin kurdugu bi komplo, dagilin bakeyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 anaa spidee de geliomuş ne güzel..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Silphatos, 30 Kasım 2005 01:40 tarihinde demiş ki: ahh pardon :). önceki sayfanın üstündeki listeyi c/p'lemişim. das liste -Sly-One (teh mastır) -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Coldwind -Magic -Jaan -mexinth -Narstil ide ekleyelim namı diger G3NK-Peryton [signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşlar planlamadığım birşey çıktı ben size gece 4-5 gibi katılsam uygun olur mu acaba?=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" [Bu mesaj Othranx tarafından 30 Kasım 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Para konusunda sıkıntım olmassa geliorum.. Dyna o kadar ayarla ayarla die bekledim paintballdan beri, artık bathoryle sana dotada ii bi dayak atarım :P sen yaz listeye naapar ne eder para bulurum :P[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Othranx, 30 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki: arkadaşlar planlamadığım birşey çıktı ben size gece 4-5 gibi katılsam uygun olur mu acaba?=) biz o saaatte ölmüş oluruz.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sıkılırm gitmek siterim veya 4-5 gibi katılsam diyen arkadaşlar için...Sanırm sistemin işleyiş şekli şu saat 12 yi geçince adeks kapılarını kapatıyor* ön taraftaki odalar boşaltılıp arka odalara geçiliyor hesaplar o arada kesiliyor içerde 2-3 görevli bırakılıp adam kapıyı çekip gidiyor...sonra giriş çıkış mümkün olmuyor sanırım..en azından geçen sefer öyle bişey olmuştu.adamlar sigara alcak varsa alsın gelsin kapatıcaz kapyıı şeklinde duyuru falan yapıyolardı çünkü..yine de bi arayın konuşun. @silphatos o cümleyi şaka manasında söylemiştim alındıysan özür falan vsvs[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 nihahaha yangın felan cıksa kimse kurtulam ıycak nihahahahahaha cayır yanıcaksınız komedi lannn bole dusunu#kapı kapatan yetkililer icerde 30 tane kedinin diri diri yanarak oldugunu soyledi#[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bilmiyorum işte olmazsa gelemicem napalım sonrakine deriz...[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 [spo1=gelenler]-Sly-One (teh mastır) -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Coldwind -Magic -Jaan -mexinth -Disappear -Mayk ve maykın cese tayfası -Akerfeldt -Dela -Crescent -Narstil -Lidriel[/spo][signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 01 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 adeks kapanma saati 2.. yetişirsen buyur abi ama 4-5 imkansız gibi görünüyor...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crescent Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Aslında beni de 3-4 kişi düşünebilirsiniz, gerçi gordon düşündüğüm kişi ise onunla getireceklerimiz çakışıyor da olabilir yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: turambarturin, 01 Aralık 2005 00:38 tarihinde demiş ki: adeks kapanma saati 2.. yetişirsen buyur abi ama 4-5 imkansız gibi görünüyor... Arka kapıdan ben sokarım 02'den sonra gelecekleri içeri =) 0535 694 46 44 02'den sonra gelecek varsa arasın gelince.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 selam, beşiktaşdaki adeks mi? yoksa barbaros bulvarındaki adeks mi? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ooh. penth. dela. dyna. bi aleksi titsimus eksik ama napalım.onu da ayartırız bi $ekilde. beni de ekleyin listeye.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Raiz (ben) lw (lonelywarrior) Kornish Crescent Faye (?) cuma gecesi.. adekse.. (reklam gibi oldu :) ) [signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! [Bu mesaj raistcan tarafından 01 Aralık 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 [spo1=gelenler]-Sly-One (teh mastır) -DynamicK -THARKAS (-26 +39) -Silphatos -geffen -maxigenous -paramecium -kEEN -mesh -allezz -thanatos -Wissy ve 5 kankası -Othranx -Xarion -metboy -DeathLord -turambarturin -Penthesilea -Lyrent -Spidee -gordon ve 3-4 kankası -Coldwind -Magic -Jaan -mexinth -Disappear -Mayk ve maykın cese tayfası -Akerfeldt -Dela -Crescent -Narstil -Lidriel -Faye -Kornish -raistcan -lonelywarrior -Bathory [/spo][signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Listeyi getir yarın da, orada yoklama alalım =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Wissy'nin yaninda 5'den fazla olabilir. Bastan soyliyim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar