Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN parti istanbul, adeks[2 aralık cuma]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 sinde olursa bende gelebilirim,3 unde de efes pilsene gidicem ankaraya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
hmm aksam :([signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
ne zmann ne zmmmmm ????????[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
2-3 aralık gecesi dedi ya dinamik. çoğu insana uymazsa başka tarih yaparız. bu arada ben değilim ha organizatör, o kadar sorumluluk alamam ben lol. karpuz'a pm flood yapın da organizatör olsun adeks'e gitsin konuşsun falan filan.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Kasım 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben bir ihtimal gelirim

siz beni yazin yanimada +5-+10 koyun

bir iki gun icersinde yanimda kac kisi lacagini solerim.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Admin
Mesaj tarihi:
bi görüşün ilk önce boşmu o günler
ona göre hemen cıkaralım bir liste tutalım.
burda 30 kişi gelicez dedikten sonra sordugumuzda dolu derlerse saçma olur
arayıp sadece cuma yada cumartesi akşam için yer var mı diye sorun ilk önce
zaten geç kaldık ayarlamakta
organizatör yok daha .. :) zora girecek, ben bu hafta olmazsa birdaha ocak ayı ortasına kadar gelemem

geliyorum 2 yada 3 Aralık ta olur ise[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
insanlar buraya bakmiyor yalniz.

dyna bence bi sureligine konu disina tasiyabilirsin bu topici :P[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Admin
Mesaj tarihi:
bakarlar sorun değil.
gelme potansiyeli olan kişilere özel mesaj la iletin.
bir önceki lan party topicini bulup orda gelenlere iletin falan mesala.. icq msn vb bissürü çözüm var reklam için :)[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Adeks'i aradım, 20-30 kişi için ok dedi, aydın diye bi eleman yarın gel konuşalım dedi, gidecem beşiktaş'a. sanırım geçenki gibi akşam 8-saabh 8 fix tarife olacak.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...