Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kesin gelirim gibi=)haftasonu kesin yani ama haftaiçi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 dyna geliyosa pesindeyim, gunes gozluklerinizi getirin arkadaslar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 2 sinde olursa bende gelebilirim,3 unde de efes pilsene gidicem ankaraya[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2 si ve 3 ü doluyum ben ya geçen hafta yaptım o günlerin programını. Bir sonraki hafta olursa gelirim ama kesin. Vizelerim de bitmiş oluyo.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 2-3 ünde belki bende gelebilirim[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hmm aksam :([signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ne zmann ne zmmmmm ????????[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linacre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sellam, izmirden yeni düştük ist.a burda da buluşuyonuzmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Tarih belirlense de biz de söylesek gelip gelmeyeceğimizi :/ Ah karpuz ah, ne güzel organizasyon yapmıştı adam.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 2-3 aralık gecesi dedi ya dinamik. çoğu insana uymazsa başka tarih yaparız. bu arada ben değilim ha organizatör, o kadar sorumluluk alamam ben lol. karpuz'a pm flood yapın da organizatör olsun adeks'e gitsin konuşsun falan filan.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 24 Kasım 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 karpuz kendini sokaklara vurdu, hiç girdiğini görmüyorum =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 2-3 aralık gecesi gelebilecekler bir daha yazsın da bi liste yapalım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Kasım 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben bir ihtimal gelirim siz beni yazin yanimada +5-+10 koyun bir iki gun icersinde yanimda kac kisi lacagini solerim.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bi görüşün ilk önce boşmu o günler ona göre hemen cıkaralım bir liste tutalım. burda 30 kişi gelicez dedikten sonra sordugumuzda dolu derlerse saçma olur arayıp sadece cuma yada cumartesi akşam için yer var mı diye sorun ilk önce zaten geç kaldık ayarlamakta organizatör yok daha .. :) zora girecek, ben bu hafta olmazsa birdaha ocak ayı ortasına kadar gelemem geliyorum 2 yada 3 Aralık ta olur ise[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 insanlar buraya bakmiyor yalniz. dyna bence bi sureligine konu disina tasiyabilirsin bu topici :P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bakarlar sorun değil. gelme potansiyeli olan kişilere özel mesaj la iletin. bir önceki lan party topicini bulup orda gelenlere iletin falan mesala.. icq msn vb bissürü çözüm var reklam için :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Adeks'i aradım, 20-30 kişi için ok dedi, aydın diye bi eleman yarın gel konuşalım dedi, gidecem beşiktaş'a. sanırım geçenki gibi akşam 8-saabh 8 fix tarife olacak.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Silphatos, 16 Kasım 2005 12:29 tarihinde demiş ki: uLAN party manyakları nerdesiniz?! fahri gülle ilen 2005'e güle güle derim. beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kime sorduysam konu nerde diyo. dinamik abi at şunu konudışına 2 gün.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bizi de yazınız listeye ..[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not . MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 selam, geliyorum. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 işte böyle "geliyom layn" deyin hadi hadi hadi ya da go go go.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 selam, hatta maxi'i alıp da geliyorum ;) iş çıkışı geleceğim için biraz geç kalabiliriz. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 İmzalara ekliyelim silph. dyna sevmiyor bizi. Bknz ps: bu aşağıya giden bir oktur. :p I I I V[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania [Bu mesaj geffen tarafından 28 Kasım 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 10dk da bir uplarsak konuyu her halde herkes görür.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar