Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN parti istanbul, adeks[2 aralık cuma]

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

cs de yöneten spi oldu 26 mi 27-0 mi ne yapti ayicik..

ben cod2 den sonra, cs de combatta bomba atmaya çalişirken (bomba atmak için "g" ye basioduk cod2'de) sürekli silahimi yere attim.. Dolayisiyla süper bi başlangiç yaptim tebrik ediniz beni. Aliştim gerçi daha sonra biracik,ama yinede kendimi hiç bi oynu beceremeyen ama sabah akşam bilgisayar oynayan bi ezik gibi hissettiğim de dorudur, dota dan "dışlanıp (:P)" cs de batırınca :P neyseki bf2 saolsun biraz düzelttim durumu. bi daa kine toplu cod2 yapalim da yönetiim bende biraz hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben cafeye erken gitmiştim 6 civarı bide sabah oturduk 12 gibi çıktım dışarı aradaki bütün aralıkta dota oynamışım offf sonlara dogru gözüm kapalı bi şekilde oynuodum sadece combatlara falan uyanıodum çok komikti
:D koca katta bi red 2 oynicak adam çıkmadı deli oldum :'([signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeathLord, 05 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
yaa ben cafeye erken gitmiştim 6 civarı bide sabah oturduk 12 gibi çıktım dışarı aradaki bütün aralıkta dota oynamışım offf sonlara dogru gözüm kapalı bi şekilde oynuodum sadece combatlara falan uyanıodum çok komikti
:D koca katta bi red 2 oynicak adam çıkmadı deli oldum :'(

lan maayk die bagırsaydın cokda gusel red2 çevirirdik bütün gece valla hastasıyımda yoktu oynıcak hehe[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 05 Aralık 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
mesh cod2 de ben yonetmiyimde pingde olmaz orda alirim ifadenizi

valla ping benim aleyhime, bi 10 dk lan pingine alişma süreci koyuyorum kendime sonra yönetirim icabinda acimam :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeathLord, 05 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
:D koca katta bi red 2 oynicak adam çıkmadı deli oldum :'(

SEN!

Sen, "gaydyna" password korumalı puuldey haritamıza girip "kimsing?" sorularını cevapsız bırakan zibidi olmalısın.

Sen, CS'de "T" ve "Y" tuşlarına basarak konuşabilindiğini bilmiyorsun.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

lol ki ne lol
yukarıdaki msja hem cwp hem de deil çünkü benim msjımdan alıntı yapan vatandaş sabaha kadar dota oynamakla yada red 2 oynicak bi kişi bulamamamla pool dayin ne alakası olduunu söyler misin???
unutmadan cs oynarsam nickim "." olur ayrıca cs de o komutları s veya y den yazamıyosun demişssin de zavallı çocua yazıverseydiniz bunu da cvp yazsaydı size dimi yani ayrıca ben ne biliim şifrenin guy... olduğunu 3. kattaydım ve bizim katta cs oynayan yoktu sanırım şifreyi duymuş da olamam :) neyse heralde bi yanlış anlaşılma olmuş ayrıca sabaha kadar dota oynadım kimsenin oyununda yoktum yani :)[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spidee, 07 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 07 Aralık 2005 05:47 tarihinde demiş ki:Sen, CS'de "T" ve "Y" tuşlarına basarak konuşabilindiğini bilmiyorsun.

"Y" ve "U"

LOL!!

codla karistirdi yazik[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...