Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 45 kişiden 1 tane fotocu çıkmadı mı lol[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Dota'dan foto çekmeye fırsat bulamamıştır kimse.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 euha biz spideeyle birbirimizi cektik zuzu[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Len sus çaktırma beah.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cs de yöneten spi oldu 26 mi 27-0 mi ne yapti ayicik.. ben cod2 den sonra, cs de combatta bomba atmaya çalişirken (bomba atmak için "g" ye basioduk cod2'de) sürekli silahimi yere attim.. Dolayisiyla süper bi başlangiç yaptim tebrik ediniz beni. Aliştim gerçi daha sonra biracik,ama yinede kendimi hiç bi oynu beceremeyen ama sabah akşam bilgisayar oynayan bi ezik gibi hissettiğim de dorudur, dota dan "dışlanıp (:P)" cs de batırınca :P neyseki bf2 saolsun biraz düzelttim durumu. bi daa kine toplu cod2 yapalim da yönetiim bende biraz hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 cod2 yapamadık ewet üzüldüm onu yapmak lazım. garand ımı vereyim şöyle topuğuza.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yaa ben cafeye erken gitmiştim 6 civarı bide sabah oturduk 12 gibi çıktım dışarı aradaki bütün aralıkta dota oynamışım offf sonlara dogru gözüm kapalı bi şekilde oynuodum sadece combatlara falan uyanıodum çok komikti :D koca katta bi red 2 oynicak adam çıkmadı deli oldum :'([signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 mesh cod2 de ben yonetmiyimde pingde olmaz orda alirim ifadenizi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oo biz yaptk cod2 yukarda ama sadece a4 fareler ve özelmahmut adlı bir şahıs pwned etti bizi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 PHUAHUAHU[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: DeathLord, 05 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki: yaa ben cafeye erken gitmiştim 6 civarı bide sabah oturduk 12 gibi çıktım dışarı aradaki bütün aralıkta dota oynamışım offf sonlara dogru gözüm kapalı bi şekilde oynuodum sadece combatlara falan uyanıodum çok komikti :D koca katta bi red 2 oynicak adam çıkmadı deli oldum :'( lan maayk die bagırsaydın cokda gusel red2 çevirirdik bütün gece valla hastasıyımda yoktu oynıcak hehe[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kaçırdık lan. Bi daha isteriz.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: CusTodeM, 05 Aralık 2005 16:44 tarihinde demiş ki: mesh cod2 de ben yonetmiyimde pingde olmaz orda alirim ifadenizi valla ping benim aleyhime, bi 10 dk lan pingine alişma süreci koyuyorum kendime sonra yönetirim icabinda acimam :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: DeathLord, 05 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki: yaa ben cafeye erken gitmiştim 6 civarı bide sabah oturduk 12 gibi çıktım dışarı aradaki bütün aralıkta dota oynamışım offf sonlara dogru gözüm kapalı bi şekilde oynuodum sadece combatlara falan uyanıodum çok komikti :D koca katta bi red 2 oynicak adam çıkmadı deli oldum :'( SEN! Sen, "gaydyna" password korumalı puuldey haritamıza girip "kimsing?" sorularını cevapsız bırakan zibidi olmalısın. Sen, CS'de "T" ve "Y" tuşlarına basarak konuşabilindiğini bilmiyorsun.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 lol ki ne lol yukarıdaki msja hem cwp hem de deil çünkü benim msjımdan alıntı yapan vatandaş sabaha kadar dota oynamakla yada red 2 oynicak bi kişi bulamamamla pool dayin ne alakası olduunu söyler misin??? unutmadan cs oynarsam nickim "." olur ayrıca cs de o komutları s veya y den yazamıyosun demişssin de zavallı çocua yazıverseydiniz bunu da cvp yazsaydı size dimi yani ayrıca ben ne biliim şifrenin guy... olduğunu 3. kattaydım ve bizim katta cs oynayan yoktu sanırım şifreyi duymuş da olamam :) neyse heralde bi yanlış anlaşılma olmuş ayrıca sabaha kadar dota oynadım kimsenin oyununda yoktum yani :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 puhaha, uyuyan güzelin sabaha karşı çekilmiş resmi[Bu mesaj elesso tarafından 07 Aralık 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Aralık 2005 05:47 tarihinde demiş ki:Sen, CS'de "T" ve "Y" tuşlarına basarak konuşabilindiğini bilmiyorsun. "Y" ve "U" LOL!![signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ALEXİ YÖRÜN?!?!?!?!?!?![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ahah adamın prensi yokki öpüp uyandırsın.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Über servis dota direktörlüğü yapmaktan fırsat bulup bir öpseymiş bu elemanı da =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Spidee, 07 Aralık 2005 21:19 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 07 Aralık 2005 05:47 tarihinde demiş ki:Sen, CS'de "T" ve "Y" tuşlarına basarak konuşabilindiğini bilmiyorsun. "Y" ve "U" LOL!! codla karistirdi yazik[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bide o salak oyunu oynamasak iyi olurdu neydi o delte forca tarzı bisey amreika çin daha gemiden karaya cıkamadım bi kere yüzerek geldim kalanlarını hepsi kamikazelik oldu ucagı al kamikaze gibi git bir yere gir[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 salak oyun dediğin battlefield 2 be tu senin kalıbına!!![signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bf 2 de verdim elinize hala tartışıosnz haklısınız cok salakca bi oyundu hep mayk vuruodu cık cık cık!!! silph bidaa düzenle yıl bşndan snra bea =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 mayk ne tacizci adamsin ya bi dur bi bok bilmiyon hem bidibidi ediyon ananem gibi:D[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar