Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN parti istanbul, adeks[2 aralık cuma]

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

İşte gecenin kısa bir özeti :

Ne yapacağımı bilmiyordum hakim bey :

Envai çeşit arkadaşını ektikten sonra matt caldwell* babayı beklemek üzere taksime yola koyuldum . Ancak kendisinin kaba eti birazcık geniş olduğundan gelmesi zaman alacaktı , bunu biliyordum . Planda LAN parti yoktu esasen . Derken aklıma Sn. Septimus LAN parti oley be dedi . Ben de tamam olabilir çektim . Taksime varmama az kala aklıma Penth bey geldiler . Aradım kendilerini , dedi : ''k3nk biz taksime geliyoruz akm de buluşalım bişeyler içip LANlanalım . Evet öyle güzeldi . Derken ben beklerken arkamdan gelen 2 tane sinsi gölge tarafından dürtülmemle huzurum sarsıldı . Pek değersiz Penthesilea ve yanında pek sakin Akerfeldt teşrif etmişlerdi . Körpecik bedenlerin karnı açtı . Bambi de yemek yemeği teklif ettiğimde ise cinsine karar kılamadığımız sayın Penth bize şöyle bir anektod çekti :

-Iyyy döner yemem ben şimdi çok yağlı.

Bu lafın üzerine kendisiyle arkadaşlığımı devam ettirip ettirmeme konusunda ikileme düşsem de o balık gözlerinin esaretinde kendimi bir kez daha kollarında buldum .

Burger King de yemekler yendiği sırada cinnet geçirerek gelen bir silüet belirdi ilerde . Bu Matt'in ta kendisiydi . Meğersem 50 dakikadır taksimde park yeri arıyormuş . Ondan önce Yetersizler Kralı , Enelerin Yargıcı Dela aramıza şimşek gibi fışkırmıştı . Birtakım ayak tepme hareketinden sonra beşiktaşa gelindi ...

Adekse giriş , izdiham , paparazziler :

Merdivenleri çıktık , hepimiz sakin görünüyorduk , ancak içimizdeki korku çok net belli oluyordu . Kasanın önüne adımımızı attığımızda , popom mu güzel bilmiyorum ama Sn. elaidi de bana arkadan bir hamleyle aşkım naber lan it repliğiyle yaklaştı . Soğanlı bir şeyler yediği çok belliydi . Arkasından Alexi bey geldiler , üstlerinde yeşil bişeyler vardı . Hep beraber onla da arkadaş çerçevesi içinde selamlaştıktan sonra yer beklemeye başladık . Ancak ben salak gibi bütün paramı harcadığım için oturmakla oturamamak arasında kalmıştım . Çok sevdiğimiz Dela beni ''çekti'' . Kendimi yukarı , arkadaşlarımın yanına atmak istiyordum evet . Daha merdivenlerin başından duyuluyordu Alexi' nin insanın içini burkan yakarışları :

-NASIL VERDIM ÇOCUĞU NASIL VERDIM HAAA

Bu lafın üzerine kendimi can havliylen bulunduğumuz ortama bıraktım . Ancak koltuğuma oturduktan yaklaşık 10 dakika sonra Alexi ''baba ben kaçıyorum gece ararım'' lafını etme gafletinde bulunarak benim Dela'nın aile ekonomisini boşuna sarsmış olduğumu keşfetmemi sağladı . Ben Alexi'nin masasına geçerken sevgili Zaidral arkadaşımız da Dela'ya cüzi bir miktar para ödeyerek benim koltuğuma kuruldu , mutluyduk ...

Ve dota , ve ...elaidi

Bulunduğumuz bölme tam hayallerimizdeki gibiydi aslında : Xaenin , elaidi , penth , dela , bathory ve zaidral . Dota dan önce ayıptır söylemesi buraları biraz harraslamak istedik . Bathory ''BU KÜFRETTİ'' diye beni Dyna'ya şikayet ettikten sonra ''gereksiz işler yapmayın'' uyarısını aldık , ancak bölücü hareket engellenemedi . Bu sırada ne yediği belli olmayan elaidi'nin belirli hormonları azmış olacak ki bir şey dendiği zaman SEKS diye bağırıp duruyordu kendileri .

DoTa'ya başlandı . g3nk takımı alliance bölümünde yer almıştı ancak ufak bir sorun vardı . Karşı takımda sadece zaidral bulunuyordu . Buna bir çözüm getirmeliydik !!11!! Derken zeki arkadaşımız elaidi nickini değiştirdi : Angel_85 . Bir süre bekledikten sonra karşı takım da doldu . Ancak serverımızın kampanya ve reklamları halen devam ediyordu :

-Serverımız seks ağırlı olacaktır
-Haydi seks mabedimizde buluşalım
-Bayan oyuncu barındıran serverımıza gelecek genç beden aranıyor

Oyun başladı . g3nk squad olarak tam anlamıyla bir yetebilite sağlayamadık . Karşı takımın base'ine girip oyunu kazanacağımızı düşündüğümüz sırada Bathory'nin çığlıkları ve haritada bizim base'imiz de göze çarpan kırmızılıkla bazı şeyleri farkettik . Evet doğru , bizim basede horde takımı vendorlarla cilveleşip binaların kenarlarına çişlerini yapıyorlardı . KOŞUN LAN KOŞUN edaları arasında fırlasak da yapabileceğimiz bir şey yoktu . Meclisi basmışları . Şehir düştü ...

Penthesilea'nın Ahlakı Bozuldu Mu?

Oyun içinde çok fazla ağza alınmayacak söz sarfettik belki de . Belki de kendimizde değildik . Belki de arkamızda oturan genç bedenin varlığından haberimiz yoktu . Ama artık çok geçti . Edilen laflar yüzünden Penth'in etnik kökeni sarsılmış , sosyal seviyesi düşmüş ve sakalları tersten uzamaya başlamıştı . Ancak bu içler acısı durum bile Dela'nın Eneler Yargıcı muhabbetini sürdürmesine engel olamadı .

Xaenin İçin Gecenin Sonu Acı Oldu

Arkadaşım sevgili yapmayın . Kız arkadaşımın ettiği telefonla kendimi wc aleminden kopardım . Taksimdeydi , parası bitmişti , onu almalı ve eve götürmeliydim .

Saat 1 buçuk sularında biten maceramda yanımda bana ve arkadaşlarıma destek olan , [i]sept
Sosyal ağlarda paylaş

eve geldim direk yatışlardayım 20:00da uyandım, sonra başladım bf2 oynamaya =) 2 gün geçirdik ama çok çok çok zevkliydi. Tekrarlanır umarım.. Daha çok kişiyle, şu resimleri hala merake diyorum uyuyan amcamıızın resimlerini çeken koysun şuraya[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

O değil de bence Lan Partynin yeri Kesinlikle ADEKS 1 değil , bölük pörçük oturuyorsun , oyunlar için eziyet çekiyorsun , donanım desen fiyasko , havalandırma çalışmıyor . Saatler geçireceğimiz mekan daha iyi olmalı bundan sonra ..

Yani biz ne yaptık orda 6-7 kişi kendi aramızda sabaha kadar bilgisayar oynadık . Sardı mı , eh evet . 2 kişi uyudu koltuklarda alp aka overload klavyenin üstüne sızdığı için dıt dır sesi beynimizi yedi :) .. Kahve için bardak olmadığından artık bilmem saat kaçta önüme konan şeyin - o kadar saat uyumamaktan mıdır bilinmez , Çay/kahve karışımı olduğunu iddia ettim , zira bardağın içindeki sıvı ışığa tutunca kırmızı gözüküyordu , tadı da çay ile kahve arasındaydı .

Fiyat/performans düşük kaldı . Daha iyi bir mekanda görüşürüz insalla .

Not : Bizimle aynı odada pinekleyen herkese teşekkürler , Paraya bizi arabayla maltepeye kadar attığı için 2 defa teşekkürler .

Ayrıca silphatos , abi 2vs3 oynadık biz battle for middle earthü( o fillerin ve nazgüllerin allah belasını versin) .[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel geçirdim $ahsen herkese te$ekkürler.gayet eğlenceliydi, o daracık odada efsaneler yarattık.

ps : battle for middle earth rovan$ı olucak öyle yada böyle 3vs2 okadar dayandık ayıp lan.ayrıca nazgüller ve filleriniz olmadan bir hiçsiniz nooblar (sen anladın)[signature][hline]dark division : nonpo1nt
tfc : joey
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben gondor'dum zaten bi aragorn'um bi de pippin miydi neydi o vardı :p. sizi alp (klavyesinin üstünde uyumayanı) pwned yaptı valla ama kabul noobuz ama nazgün+fil bizde haha.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 04 Aralık 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Utanmazlar ya :) Hadi onu geçtim , bir de herkesin pop limiti 200 ken benimki neden 100 . Zaten slamdunk oyun başladıktan 10 saniye sonra patladı düştü oyundan :) .. Para var adam yapamıyoruz . binlerce para verip gandalf yaptık , filin altına koşarak öldü . (fil extra birşey yapmadı) Çok aci çektik ama direndik . Rövanşı olur bunun :P ..[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

Eh sonra 2000 para verip geri döndürdüm gandalfı .. Bu sefer de ışık hedesinden yaptım . Yazan şey ışığı tutunca düşmanın zarar göreceğiydi , File yaptırdım konuşmayı aktarıyorum keen ile..

- Abi tuttum ışığı bak seyret fili şimdi
- Eee bişey olmadı abi?
- Abi olması lazım , oha fil geliyor .. Gandalf kaç (öbür tarafa deli gibi tıklamaktadır)Kaçsana lann!!
Fil gandalfı ezer
- Öldü yine gandalf ..
- Bu oyunu yapana kafam girsin .[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

Taksimden yeni geldim.
Sinemadayken "Ulan kesin uyurum" diyordum ki Exorcism of Emily Rose agzima etti tam olarak, uyku falan kalmadi eheh : )
Bika csaate yatmazsam bünye iptal[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Aralık 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayıptır soylemesi yeni uyandım,baya eğlendik gece xaenin gittikten sora ben onun bilgisayara geçtim,dotadır(dela nuubuyla kapıstık deathlerde),csdir,bf2 dir,quake 3 tur her turlu oyun dondu,en iyisi bf2 ydi ama,herkes ciddiye alınca bizim ordaki altılı durum raporlarına dayanan taktikler turetti,caponu olsun çinlisi olsun ıraklı peşmergesi olsun hepsini ezdik geçtik.elaidi anti tanklarla dusman tanklarını haraslarkene, penth sağa sola pusup lamercede olsa kahramanca savaştı.dela ozel tim takıldı,onu kah araba ustunde makinelide,kah tankla rush yaparken,kah uçarsavarla teamkill yaparken gorduk.bathory efsane komendırımızdı,ileri gorusluluğu zafere kosmamızda en buyuk etkenlerden biriydi,zamanında ve yerinde kullandığı artillery fire ın çok buyuk faydası oldu,dusmana yıkım getirdi,arada bizden kaynayanlarda oldu fakat zaten bize ölmek emredilmişti,zaidral kah ezik medic modunda,kah sniper modunda takıldı,çok koştu çok çalıstı 2 kere bayrak aldı,fakat sora wow a sattı savaşı,eksikliği hissedildi. bende savasın baslarında fena değildim assault la ama sonradan konsantre olamadım,çok haraslandım,sly 4 kere ezdi beni aynı takımda olmamıza rağmen, bi kerede jiple çarpıcaktı son anda yere yatıp gg olmaktan kurtuldum.
boyleydi durum,uyuyanlara ve kaçıranlara yazık oldu[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

çin'in kalkınmasını engelleyemezsin ulan kapitalist amerika. (tribute to befeiki)

tam çin olarak galip gelecektik ki serverı patlattılar :(.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 04 Aralık 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de simdi uyandim...

Cok guzeldi be.. Tek tek anlatmayayim da bol bol DOTA oynadik. Dyna'lara 2-1 yenildik ama uykuluyduk nabalim. =]

Onun disinda ordan birileriyle mac yaptik. Fena dovduler. Gururum kirildi falan.

Herkesleri gormek cok guzel oldu. Insan ozluyor tabii. Aleksi tasrada iyice gay olmus. Ayrica gece boyunca `Wish hadi Gnomeregan yaptir, SM yaptir.` diyenlere de kafam girsin. Patladiniz efendim hepiniz. =]

Standing gaziyla herkesleri de Venture CO'ya davet etmis oldum. Blizzard bana odul versin.

Bir de BF2'ye girmeyen makineme de kafam girsin. Nasil icimde kaldi anlatamam. =[

Dagilis kisminda fotograf ceken oldu mu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 04 Aralık 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
Ben de simdi uyandim...

Cok guzeldi be.. Tek tek anlatmayayim da bol bol DOTA oynadik. Dyna'lara 2-1 yenildik ama uykuluyduk nabalim. =]

Onun disinda ordan birileriyle mac yaptik. Fena dovduler. Gururum kirildi falan.

Herkesleri gormek cok guzel oldu. Insan ozluyor tabii. Aleksi tasrada iyice gay olmus. Ayrica gece boyunca `Wish hadi Gnomeregan yaptir, SM yaptir.` diyenlere de kafam girsin. Patladiniz efendim hepiniz. =]

Standing gaziyla herkesleri de Venture CO'ya davet etmis oldum. Blizzard bana odul versin.

Bir de BF2'ye girmeyen makineme de kafam girsin. Nasil icimde kaldi anlatamam. =[

Dagilis kisminda fotograf ceken oldu mu?

Ulan insan sen değilmiydin hadi girin size bi gnomeregan çekeyim diyen . Pazarlama harikasıyım ben benle dungeona girmek standing ister .[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
Elaidi'ye 3432432 saat boyunca ne kadar über oldugunu anlatan kafe calisani da süperdi hahaha

kesinlikle gecenin olayı buydu.gecen muhabbet aynen $öleydi;

eleman:$unu bas $unu al.$unu yap.
elaidi:abi biz eglencesine oynuyoruz.
eleman:bu karakterle kimse beni yatıramaz..en iyi oynadıgım karakter.
elaidi:hımm.
eleman:git $imdi iki tane $undan al.sonra $unu bas.
elaidi:peki.
elaman:crit gitmen lazım senin.bu crit karakteri.
elaidi:abi sende özel bi yetenek var galiba bu oyunlara.
eleman:evet evet.özellikle strateji oyunlarında,zeka gerektiren oyunlarda özel bi kabiliyetim var galiba.
elaidi:galiba degil abi sen hakkatten farklısın.

bu sadece özetiydi..[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...