Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu olumsuzluklar?

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

hayatım hep olumsuzluklarla geçti olumlu olaylar da geldi başıma ama genelde olumsuzluk ama son zamanlarda hep bir olumsuz havada geçiyor hayatım artık yeter yani... kısaca özetlemek gerekirse 3 hafta kadar önce kız arkadaşım ayrıldı benden durup dururken, daha bu sabah italyaya gitmek istedim bayramda biraz geç kaldım tabi o bnm de hatam ama sonuçta konsolosluklar tatile girmiş vs vs vize çıkartamıyorlarmış ve italyaya çok gitmek istiyorum lanet olsun dedim neys ona artık bayramdan sonra bir şekilde şubatta flm gidicem zaten taktım kafaya bir kere, sabah kahvaltı hazırlarken 2 kere elime sıcak kaynar su döktüm yani bu artık talihsizlik mi olumsuzluk mu yakamı bırakmıyor hiçbir şey gece taksime çıkarım arkadaşların yanına giderim yağmur bastırır bir anda her yer çamur olur hepsi eve döner tek başıma kalırım yani daha bir sürü şey böyle peki nedir bu yani çözemedim hayat zor tabi bunun farkındayım ama bu kadar da zor olması gerekiyor mu yani?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

heh para ve sağlık da nereye kadar benimle o da meçhul... bütün turları aradım hiçbir avrupa ülkesine vize alınmıyor ya kafayı yiycem tatile girmiş herifler şimdiden...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

yani Türkiye'nin birşeyisi yok sadece gitmek istiyorum gezmek amaçlı 5-6 gün yani daha fazla birşey yok neyse bayramdan sonra gidicem artık ayarlayabilirsem napayım... ama diğer şeyler hakkındaki görüşüm hala aynı my masters[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

isyan etmeden hayat geçmiyor ama o kadar alıştım ki isyan etmeye ama gerçekten bakış açım da negatif herşeye ama olaylar beni bu duruma getirdi sonuçta[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

olumsuz diye bişey yoktur bence dostum önemli olan bize öyle gelen olumsuz dediğimiz olayları kendi lehimize çevirip olumlu hale ketirmektir msj okumadım sadece " hayatım hep olumsuzluklarla geçti " okudum o kadar...[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31
Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...