darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bende bi stajyer t.c we bg vatandası olaraktan bı seyahat acentesınde staj görüyorm ama nedense mesleımle ılgılı bısey ogretmıyolar cay getır kısım kahve yap kısım dıe emırler verıp benı delı edıyolar ezebıldıklerı kadar ezmeye calısıyolar ammmaaa ben bunların acısı cıkartmazmıım mudurun kahvesıne bı tukuruverırsın seytana uyaraktan kadın oyle bı afıyetle ıctıkı kahveyıı bende onu seyrettıımm muhtesem ınanılmas bı keyıf we zewk werıyo tavsıye edrım ben bunu ılk defa yapmadım ıtıraf edıyorm daha oncede abımın kahvesıne tukurmustum sızde bı deneyın manyak keyıf alcaksınız emın olabılkırsınız ıcınızdekı nefret akıp gıdıcek.. arkadsımda kahvenın ustunde tukuruk baloncukalrı kalcak dıe yapamıyodu bunu, kahveyı koyduktan sora tukurun we karıstırın baloncuk falan kalmıo merak etmeın bunu soledım ona oda artıkın patronun kahvelerını okadar gonullu yapıokı anlatamam:)[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Müzik?[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ben açıkcası stajyerlerini soundunu beğenmiyorum.Tarzları biraz punka kaçsada kendilerine punkçı demiyorlar. Arkada ki bateri çok güzel yanlız. Albümlerini merakla bekliyoruz demoları gayet başarılı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sorry ya musık bolumune yasmısım yenı farketım[signature][hline]hayallerimi nehirlere bıraktım çoktan denizlere karıştılar! yok olup gittiler...
blackdevil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 darkinin bahsettiği ark benim arkadaşlar lüffen deneyin kuzucuklarım bunu bu kadar haz ben hiç bişeyden almadım şu ana kadar resmen orgazm olmak gibi bişey bunun tadına varanlar bir daha bırakamıor benden sölemesi abi gidipte neden bunu müsük bölümüne yazarsın annamam hade bi yanlışlık olmuştur ama bu kadarka olmas yaw
Öne çıkan mesajlar