Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gökhan zan ankarasporda (artık bu kadarına pes)

aytimania

Öne çıkan mesajlar

yeter artık sevgili yöneticiler.beşiktaşta ne yapmaya çalıştığınıza karar verin.22 yaşında milli takıma çağrılmış,oynadığı maçlarda büyük umut weren 1.92 boyunda tandem oyuncusunu 700 bin dolar gibi bjk için hiç birşey olan bir rakama ankaraspora satmak da ne demek.bu güne kadar hep destek gerektiğini savunduğum yönetimi artık esefle kınıyorum ve istifasını isteyen taraftarlara katılıyorum.20-30 tane anadoludan genç futbolcuyu 2 senede önce getirip sonra kiralık werdiniz sonra bazılarını geri aldınız şimdide yawaş yawaş kurtulmaya çalışıosunuz.neler oluyor?takımımıza destek verenlerin paraları nereye gidiyor? işte böle saçma sapan işlere gidiyor.şu an çok sinirliyim.aklımda olanları bir sıralayayım isterseniz:juanfran,okan koç,fatih sonkaya,berkant,serdar özkan,eser yağmur,ümit aydın,... bunlar sadece genç ve benim beğendiklerimden aklımda kalanlar.daha niceleri turk futbolunun da geleceği olacak isimler.aklıma bu kadar geldi ve bunlara birde gökhan eklenmiş,inşaallah haber yalandır.siz ne dersiniz?[signature][hline]önce halk,sonra taht...
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Zan verilir mi ya... çok kötü olmuş BJK için.
biz servet'i satmayı aklımızın ucundan bile geçirmeyiz heralde.22 yaşında bi oyuncuya tahammül edemeyen bi bjk yönetimini kimse affetmez.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Sosyal ağlarda paylaş

evet anlaşmışlar ama tigana olmaz demiş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...