aytimania Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yeter artık sevgili yöneticiler.beşiktaşta ne yapmaya çalıştığınıza karar verin.22 yaşında milli takıma çağrılmış,oynadığı maçlarda büyük umut weren 1.92 boyunda tandem oyuncusunu 700 bin dolar gibi bjk için hiç birşey olan bir rakama ankaraspora satmak da ne demek.bu güne kadar hep destek gerektiğini savunduğum yönetimi artık esefle kınıyorum ve istifasını isteyen taraftarlara katılıyorum.20-30 tane anadoludan genç futbolcuyu 2 senede önce getirip sonra kiralık werdiniz sonra bazılarını geri aldınız şimdide yawaş yawaş kurtulmaya çalışıosunuz.neler oluyor?takımımıza destek verenlerin paraları nereye gidiyor? işte böle saçma sapan işlere gidiyor.şu an çok sinirliyim.aklımda olanları bir sıralayayım isterseniz:juanfran,okan koç,fatih sonkaya,berkant,serdar özkan,eser yağmur,ümit aydın,... bunlar sadece genç ve benim beğendiklerimden aklımda kalanlar.daha niceleri turk futbolunun da geleceği olacak isimler.aklıma bu kadar geldi ve bunlara birde gökhan eklenmiş,inşaallah haber yalandır.siz ne dersiniz?[signature][hline]önce halk,sonra taht... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Gökhan Zan verilir mi ya... çok kötü olmuş BJK için. biz servet'i satmayı aklımızın ucundan bile geçirmeyiz heralde.22 yaşında bi oyuncuya tahammül edemeyen bi bjk yönetimini kimse affetmez.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValerJ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Juan franmıdır juhanfuronmudur o harıc.bı zmnlar hikmet vardı nihatla beraber altyapıdan cıkmısdı bevereene gıtmısdı ne oldu ona bılenınız varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşım çok haklısın.hikmetle savaş die 2 çocukcağız vardı onlar bile ne oldu kimsenin haberi yok.en son ben cm oynarken aratmıştım ikiside serbestti hemde 23-24 yaşındaydılar. maça giderken artık annem bile dalga geçio o takımın maçınamı gidilir die :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 evet anlaşmışlar ama tigana olmaz demiş[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aptallik resmen oyle bi adamin yollanmasi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 böyle adam satılır mı ya kafası çatladığında iyi giden bjk nın defansının nasıl çöktüğünü gördük eğer bu haber doğruysa yuh diyorum sadece...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 böyle birşeyin olucagını zannetmiyorum orda 30 yaşında mustafa dogan falan dururken gencecik gökhanın gönderilmesi Beşiktaşımızın çok kötü bir duruma düşmesini sağlar...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ADLER Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beşiktaş yönetiminin böyle birşey yapacağına ihtimal bilevermiyorum[signature][hline]ich grüsse dich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Hepimiz böyle düşünüyoruz da yönetimin bir bildiği var belki bu satışta? Hiç bir ihtimal gelmiyor aklıma ama vardır mutlaka bir bildiği?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 saygı duymak lazım.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben zaten sevmiyordum o adamı ne olacak ki..[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Böyle bir satış gerçekleştimi gerçekleşmedimi onu öğrenmek lazım öncelikle.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gerçekleşmedi daha gerçekleşmezde bence 1 milyon ytl veriyolarmıs bjk o paraya satmaz o adamı satarsada öyle yönetimin ben ....[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya arkadaşlar yalan öle bişey yok , gökhan gitmem diyor , tigana görmediğim oyuncular var daha operasyon yok diyor .. fanatiğin sallaması bunlar.[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 O degilde okan koc kulup buldu ya yine gece hayatina baslar. Ben sezon sonuna kadar sure veriyorum yine kovulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yazık yazık[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 of süpermiş keşke satılsaymış ehashjaskjhfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bir insan evladı diğerine böyle eziyet eder mi ya? aman allahım kurtulduk dedim sevincim kursağımda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar