bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Polithe1st, 26 Aralık 2005 09:36 tarihinde demiş ki: güzel olmuş :D güzel olmuşta sen 2. de gaza gelip informerdan once atlamışın :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: hippo, 26 Aralık 2005 09:25 tarihinde demiş ki: yaw bayar fraps in codeği 1 dk lik movie yi 500 mb çıkartıyor ben onu görüntü yü bozmadan dvix yaparım. bizim bir ismail wardi ayni o.. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 otto senmisin lem ?[signature][hline]o_0 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: mrproblem, 26 Aralık 2005 09:41 tarihinde demiş ki: said: hippo, 26 Aralık 2005 09:25 tarihinde demiş ki: yaw bayar fraps in codeği 1 dk lik movie yi 500 mb çıkartıyor ben onu görüntü yü bozmadan dvix yaparım. bizim bir ismail wardi ayni o.. :D hö?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu arada 2 yada 3. de ben yere serilmişim tek sorumlusu benim tankın arkasından çok hızlı kostum kulenin biri bana çalıştı XD aslında info beni rezzleme sahnesi daha güzeldi 4 kule arasından ahaha :D yanlız harbiden kopmuşuz yazık yanımızdaki mage stun mode'a girmiş ahaha info süper yakalamıssın :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 birileri birilerine benzetti ama beni anlamadım ben bişi.. :P şaka bi yana forum da beni real den tanıyan bir kaç kişi var onları da hergün evde görüyorum zaten :P[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 konu nova town ama karışmış gitmiş yine[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ona diyecek bi sözüm yok çok güzel girip dağıtmışlar.. ke gelmeden once elimiz alt+f4 üzerinde girerdik cz ye buff ac basılı :P bide eskiden resser bırakırlardı milleti reslerdi tekrer kererlerdi (reskill uo da az yapmazdım..)[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** [Bu mesaj hippo tarafından 26 Aralık 2005 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 aynen, eskiden bi tuvalete gidiyodum charı portalın dibinde bırakıyodum bi gelmişim char yerde , şimdi en azından herkes yapamıyo , dün human lar denedi uknighted clanı , yazık üzüldüm powered_by_mata 5 kere falan yattı tank olcam derken , 1 kere bile giremediler gerçi bende 2 kere yattım priest hatası yüzünden , kankam kimbupislik te yattı moralim bozuldu zaten[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Marl0_on, 26 Aralık 2005 09:42 tarihinde demiş ki: otto senmisin lem ? tabi ki benim :D bu arada konunun icine farkli bir girish yapmishim pardon arkadashlar. ben daha birsey izleyemedim fabrikada oldugumdan ama yarin aksam yola cikip istanbula gider gitmez carsamba aksami ish cikisi bakacaim ne kadar movie warsa.. bu arada otto yu birakicam.izmirdeyken pismish tavuun basina gelmeyenler charimin bashina geldi yoksa pishmemish tavuk muydu neyse..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Informer, 26 Aralık 2005 13:22 tarihinde demiş ki: aynen, eskiden bi tuvalete gidiyodum charı portalın dibinde bırakıyodum bi gelmişim char yerde , şimdi en azından herkes yapamıyo , dün human lar denedi uknighted clanı , yazık üzüldüm powered_by_mata 5 kere falan yattı tank olcam derken , 1 kere bile giremediler gerçi bende 2 kere yattım priest hatası yüzünden , kankam kimbupislik te yattı moralim bozuldu zaten kanka sen uzulme ya Canin Saolsun Bende video alcam diye Yatim Zaten pc Dondu town yapamadim ama Videoyu aldim :horace: upload Edemiyorum Birde Bizim Yaptigimiz Ekip noob Ekipti Bende biraz Adrenalin oldun diye girmistim isibilen birileri diil Yani ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biz varken teyteytey nova town neyinize :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Biz Cafede toplanip arkadaslarla yaptigimizZaman Daha Saglam oluyo 6-7 giriste ölen kimse olmuyo ama Böyle iste bilmeyenlerle oynayinca Kulelere Yatiyoruz Ama Hata Bende Video Cekiyorum :/ Bu aRada sizinkiler güzel olmus Zaten Humanlari 1 nowa ile 10 kisi Alabilirsin cok Noob Var..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 26 Aralık 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Biz Cafede toplanip arkadaslarla yaptigimizZaman Daha Saglam oluyo 6-7 giriste ölen kimse olmuyo ama Böyle iste bilmeyenlerle oynayinca Kulelere Yatiyoruz Ama Hata Bende Video Cekiyorum :/ Bu aRada sizinkiler güzel olmus Zaten Humanlari 1 nowa ile 10 kisi Alabilirsin cok Noob Var.. pislik kanka snn için ben öleyim bea[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 LoL No War No IRAQ :horace:[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 :horace:[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 orda complete li bi human erkek mage var yanında nova felanatıyo ona neden vurmadın? =)[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ne kadar amatörce :D Açıkçası izleyemedim izleyince fikrimi belirtirim.fraps için ty info.[signature][hline]"Your account has been blocked" Yeni char açtım kasın beni please. "Item pls,level pls,clan pls,party pls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 k ;)[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 lan can profilden ne kadar şirin duruyon öle oğlan çocukalrına benzemişsin :D (gerçi zaten ölesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Stuner_Cypher, 26 Aralık 2005 13:57 tarihinde demiş ki: orda complete li bi human erkek mage var yanında nova felanatıyo ona neden vurmadın? =) bi bak bakalım o mage i kim stun lamış :P[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu video da emeği geçen herkese helal olsun.. adamlar yağdırmışlar.. ulen bende bi ara areste hb yapardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ZynaX, 26 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki: bu video da emeği geçen herkese helal olsun.. adamlar yağdırmışlar.. ulen bende bi ara areste hb yapardım :( zuhaha bi aralar XD[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZynaX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gül sen gül :D ama borcunu ver öle gül :D sen borcunu verene kadar her konuya yazacam poli borcunu ver die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: ZynaX, 26 Aralık 2005 15:02 tarihinde demiş ki: gül sen gül :D ama borcunu ver öle gül :D sen borcunu verene kadar her konuya yazacam poli borcunu ver die :D ahaha 2.5gb nin lafımı olur[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar