paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 selam, bugün çıkması gereken pardus 1.0 çıktı da ben mi göremedim? bu konuyutakip eden arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. konu hakkıdna bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için; ulusal dağıtım pardus-linux.org saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Pardus 1.0 bugün! Ekim 2004'de yayımladığımız Proje Ana Sözleşmesi doğrultusunda ve Ekim 2005 tarihinde yayımladığımız Pardus 1.0 Yol Haritası'na uygun olarak geliştirdiğimiz işletim sistemi Pardus 1.0 üzerindeki çalışmalarımız sona erdi ve bugün işletim sistemi CD görüntüsü indirilebilir halde kullanıma açılacak[signature][hline]ewq [Bu mesaj Shakkil tarafından 26 Aralık 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Henüz koymamışlar FTP'ye. Bekliyoruz... ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 26 Aralık 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hala en son rc1 var heyecanla bekliyoruz...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pardus nedir[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 pardus tübitak - uekae tarafından geliştirilen linux tabanlı bir işletim sistemi[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 "Şu anda son düzenlemeleri yapıyoruz. Çok süpriz bir son dakika aksiliği çıkmazsa FTP'ye koyma işleminin başlamasına çok az kaldığını söyleyebilirim." saat 11 de bunlar denmiş. Ama acele etmeyin de deniyor... Bakalım hayırlısı...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu arada oha diceksiniz ama :) Pardus 1.0 için biraz daha beklememiz gerekirse şaşırmayın. desteklerim de. çünkü pardus 1.0 çok büyük bir adım olacak. poster, cd ve kutu basımları başlatılacak. ve stabil halde sunulması lazım kanaatindeyim... gelsin de iyi gelsin diyorum yani... SON DAKİKA: Koray Löker loker at uludag.org.tr 26 Ara 2005 Pzt 20:51:09 EET Merhaba, Pazartesi 26 Aralık 2005 20:48 tarihinde, murat ozkan şunları yazmıştı: > mesai bitmis olabilir mi? > bekleyelim mi? Mesai mi hahahaha, allah da sizi güldürsün... Siz mesai ile sınırlı bir çalışma ortamımız olduğunu ne zaman gördünüz yahu, geliyor sıcak sıcak fırından az kaldı... l'o'ker "[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 26 Aralık 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, geldi :) saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Dersteyim indiremiyorum şu anda indiren deyenler olursa yazzsın lutfen :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, 2saat 40dakika sonra indirmiş olacağım ama kurulum için akşamı beklemem gerekecek :( saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Adresi alabilirmiyim para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 selam, D/L adresi: ftp://ftp.uludag.org.tr/pub/pardus/kurulan/1.0/pardus-1.0.iso saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar