ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 "Şimdi böyleyse ilerde noolur" düşüncesiyle seçmiş olabilirlerde o açıdan baksan bile cık olmuo... Ya bide boy olarak görmedikki... Yani boy fotoğrafı olsa da milletin odaklancağı yer üstteki resimlerle aynı yer olcak, bişi değişmicekte... Geyiğine sordum zaten:P Bu kız nasıl seçildi(2006 ÖSYS) a)Rusya'nın bütün güzel kızlarını, Bodrum&Antalya turlarında bizim Türkler kaptı, geriye bitek bu kaldı b)Kız harbiden güzel, hakkıyla kazandı c)Çok oy verdiler [spo1=d)]Oydan başka bişiyler daha verdiler:P (Yani işte torpil cinsinden alış veriş tarzı:D:D:D)[/spo] e)Hepsi f)Hiçbiri[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
djibril Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 one laynnn :D[signature][hline]HAYAT BİR GÜNDÜR O DA BUGÜNDÜR!!!
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Sie, 24 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki: amaninboooooooooooo [signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist''
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abi rusyada ne hatunlar var o yarısmaya girmeyen tamam guzelde okadar deil yane turkiyede bundan daha guzel kızlar var(mesela benim terk ettigim kız:D:D:D)...[signature][hline]Luci Yalan Olmak Uzere...
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Resme Dİkkat Cekelim:D [spo1=TAŞANLAR][/spo][signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aah ah ema abla olacaktı ki... terlikle şepleği yemiştiniz... az mı topuk yedik zamanında..[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ema abla şimdi gelse terlik yetiştiremez bence.[signature][hline]Tomoe
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahaha bu taşanlar ayaklarina takilmasin onun :D[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Terlik yağardı buraya... Patır kütür O kadar terlik nerden gelir, nereye gider, insanlığın hala cevaplıyamadığı bi soru:P[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya birakin :P o suan cok meskul terlik falan atamaz :D ayakkabi atsin satariz :D[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 *!püsküllü terlik + mes yagmuru başlatır, arada harley davidson botlarda gelmektedir*[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bunlari kadikoyede caminin o ara sokakta satarim sen yolla bana :P[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya varya bu kiz birinin tanidigi olsa yani herhangi siradan biri olsa eminim bu kadar tepki toplamazdi[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nasil birinin tanidigi ? ne anlamda?[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paticik'de toplardı.[signature][hline]Tomoe
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya yok dünyanin münyanin konustugu. abartili bir sekilde dile getirmisler sadece güzellik yarismasini kazandigini .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @netcafe: yani siradan biri olsaydi resmi olsaydi kimse bole taşmıs, taşırılmıs falan demezdi bence.[signature][hline]Angelotti, 13 Kasım 2005 22:48 tarihinde demiş ki: bazen ayak parmaklarımla burnuma dokunurum fantazi olsun diye Benim Boslugum
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet... Yani bikere başlığı kökten çürüttük. Bu topicten önce Rusya da güzellik yarışması olduğunu bile bilmiodum:D Yani bende dünyada yaşadığıma ve bu kızı konuşmadığıma göre genelleme yanlış çıktı:D Hı, bu topic boru mu diceksiniz, burda konuşmuyoruz yazıyoruz:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Netcafe, 25 Aralık 2005 23:10 tarihinde demiş ki: bunlari kadikoyede caminin o ara sokakta satarim sen yolla bana :P lol
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 @alenor e demezdi tabi :D siradan olmadigi icin yorum yapiyoz :D[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahah nesini konusuyolar bunun ya. koskoca rusya'da bundan güzeli kalmadı mı? tatilde eğlendiğim kızlar bile bundan daha taştı be.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hoj hatun ama daa iileride war tabe.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar