Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Bu Kızı Konusuyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben değil köpeeği, her bişeyi olurum onun..
edit:kız arkım da arada girio paticiğe, hadi bakalım allah sonumu hayır etsin :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Mesaj tarihi:

bu varken digerleri lesser being[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Aralık 2005 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oha 2. resim bende acilmamisti önceden ama gögüsler efsaneymis gercekten[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Aralık 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resmen boyamıslar suratını ıkı kat badana ama 2.resim icin yorum yapamayacam[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
zuuahaaaauhuhua[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Mesaj tarihi:
çok çirkin yaa öğğğ[signature][hline]belki üstümüzden bir kuş geçer
kanadından bir tüy düşer
iner döne döne gökyüzünden
hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden!
Mesaj tarihi:
said:
classgirl, 25 Aralık 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
çok çirkin yaa öğğğ

bak bı bayandan bu yorum geldı gercı baska bı yorum gelmesı beklenemezdı ama :)[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki:

Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki:
SAMUYAR BASKINI
ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR
Mesaj tarihi:
said:
malik, 25 Aralık 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
güzel değil
[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
said:
matama, 25 Aralık 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
buda fistan in zevki

bula bula bu fotosunumu koydun buraya.tabi baktın taş resimlerine dimi :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı

[Bu mesaj Fistan tarafından 25 Aralık 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
khalad, 25 Aralık 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
ben bakmıyorum elin yabancı kızlarına :)

elin yabancı kızları oda güzel C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 25 Aralık 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
güzelim memleketimde herkes brad pitt :)
[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[b]selam ben seksapel
[b/]
  • Yeni Oluştur...