Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Bu Kızı Konusuyor...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 24 Aralık 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
tipim deil

aynen hoşuma gıtmedı ama güzel kız[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri
Unutmak için içerim şarabı
Acı mı? öylesi gider hoşuma
Bu acılıktır ömrümün tadı
Mesaj tarihi:
Dünya da çaktırmadan abaza olmuş, sübyancı olmuş.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya.
ABH
Mesaj tarihi:
çok da güzel değil ben beğenmedim :D daha güzelleri var yani[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
Yüzü cidden hos degil ya
Vücudu bilemicem ama hic sport-fuck gibi de durmuyo acikcasi[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; )
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 24 Aralık 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
o taşan şeyler ne ya ikinci resimde ki :)

:lol:[signature][hline]~Push The Tempo~
duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
domuza asik oldum ben

Mesaj tarihi:
bnce..en iisini dedin dela.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Mesaj tarihi:
ben kızın isminde grafik arama yaptım ama bişi çıkmadı.. isim doğrumu eminmisin?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Mesaj tarihi:
hocam naaaptın yaaa... bitiom ben buna :) komşu kızı diilmi bu :D yirim ben bunu yirim yirim...[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
  • Yeni Oluştur...