Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bursada dershaneye giden varmı

Matrak_Sultan

Öne çıkan mesajlar

said:
dory, 26 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
finale gidiyorum ben ama gec kalmıssın biraz. Toparlayabilecegine inanıyorsan gel, guzel bizim dershane:) ayrıca konu egitime daha uygun

haklısın ya geç kaldım ama telefi ederim inanıyorumm ama benim içinn fiyatda önemli o nasıll[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 26 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
fiyat cok yuksek değildi ben kaydolurken, 7-8milyara dershane düşünürse. 2,5milyardi galiba. bi ton kitap verdiler ayrca dergi de veriyorlar 15gunde bir de sınav oluyoruz.

biz haftada 1 oluyoruz:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 26 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
fiyat cok yuksek değildi ben kaydolurken, 7-8milyara dershane düşünürse. 2,5milyardi galiba. bi ton kitap verdiler ayrca dergi de veriyorlar 15gunde bir de sınav oluyoruz.

fiyatları takip edemiom pek umrumda deiller;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:60
Server:Ares
Karakter:Ezik mage:D
Irk:Human
( bilen emir diye bilir )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 26 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
benim bildigim ihsaniye tarafında ve çekirgede var şubeleri, ama netten araştırırsan, sitesinden neyim bulursun telefon numaralarını bile

sen finale gidiyorum dememişmiydin :D[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aysiku, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
nooluyo arkadaş bu ne yaw.bizde gittik vaktinde dersaneye ama bukadar fanatik duygularla bağlanmadık.hangi dersaneye gidersen git hiçbirinde iş yok hiç birine sağlam denmez.ama mecbur gidiceksen birisine daha isim yapmamış bi dersane tavsiye ederim

ehühe espri yapıyoruz arkadasım anlaman gerekirdi olurum fdd icin yakın lan beni olurum ulaaan:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki:
Ne giriyon lan charımla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...