Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 biraz geç kaldım ama dershaneye başlıyacağım önereceğiniz bi dershane varmı arkidişlerr[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yıl ortasında dershaneye başlanıyor mu yahu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 finale gidiyorum ben ama gec kalmıssın biraz. Toparlayabilecegine inanıyorsan gel, guzel bizim dershane:) ayrıca konu egitime daha uygun[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ben hazırlanırken Özel Grup a gitmiştim güzle orası bahçesi war Tanın da çatıda terası war o da güzel Merkeze gitme bahçesi yok Final suxxor Novada ve Şahinkaya da azına mçarlar[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ulan dershanelere bak direk fanatizmi işlemiş bünyelere =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 final suxxor? kaç para aldın ehu, ben sadece benim suan gittigim dershane guzel dedim, ama toparlaman zor olabilir cunku yogun tempoda işliyoruz biraz.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 final reklamcıdır yaf içi boştur,dergisi güzel diolar ama[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 0k0k[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dory, 26 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: finale gidiyorum ben ama gec kalmıssın biraz. Toparlayabilecegine inanıyorsan gel, guzel bizim dershane:) ayrıca konu egitime daha uygun haklısın ya geç kaldım ama telefi ederim inanıyorumm ama benim içinn fiyatda önemli o nasıll[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende finaldeyim ici bos deil valla aslında en iyisi fem ama ortamını sevmiyorum[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 walla ben d.bakırdaym bireye gidiom ama burada finalin verdiği kitap we dergileri hiç bi dershane wermio orada da öleyse finale git:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 fiyat cok yuksek değildi ben kaydolurken, 7-8milyara dershane düşünürse. 2,5milyardi galiba. bi ton kitap verdiler ayrca dergi de veriyorlar 15gunde bir de sınav oluyoruz.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ben meslek lisesi mezunuyum kültür derslerinden baya uzağım yanii bana barajı geçirtsin yeterr[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dory, 26 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki: fiyat cok yuksek değildi ben kaydolurken, 7-8milyara dershane düşünürse. 2,5milyardi galiba. bi ton kitap verdiler ayrca dergi de veriyorlar 15gunde bir de sınav oluyoruz. biz haftada 1 oluyoruz:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nerde de final dershanesii yarın bi geleyimm görüşmeyee[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dory, 26 Aralık 2005 20:31 tarihinde demiş ki: fiyat cok yuksek değildi ben kaydolurken, 7-8milyara dershane düşünürse. 2,5milyardi galiba. bi ton kitap verdiler ayrca dergi de veriyorlar 15gunde bir de sınav oluyoruz. fiyatları takip edemiom pek umrumda deiller;)[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 benim bildigim ihsaniye tarafında ve çekirgede var şubeleri, ama netten araştırırsan, sitesinden neyim bulursun telefon numaralarını bile[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 HAyıR! Gitmeyin FinalE!!!!biR11![signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: dory, 26 Aralık 2005 20:35 tarihinde demiş ki: benim bildigim ihsaniye tarafında ve çekirgede var şubeleri, ama netten araştırırsan, sitesinden neyim bulursun telefon numaralarını bile sen finale gidiyorum dememişmiydin :D[signature][hline]sevmek seni seviyorum demek değil seni seviyorum derken titremektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.fdd.com.tr/[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Finalcimisiniz?[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sapına kadar:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 paran varsa şahinkaya'ya git yoksa tan ı önerebilrim[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 nooluyo arkadaş bu ne yaw.bizde gittik vaktinde dersaneye ama bukadar fanatik duygularla bağlanmadık.hangi dersaneye gidersen git hiçbirinde iş yok hiç birine sağlam denmez.ama mecbur gidiceksen birisine daha isim yapmamış bi dersane tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: aysiku, 26 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: nooluyo arkadaş bu ne yaw.bizde gittik vaktinde dersaneye ama bukadar fanatik duygularla bağlanmadık.hangi dersaneye gidersen git hiçbirinde iş yok hiç birine sağlam denmez.ama mecbur gidiceksen birisine daha isim yapmamış bi dersane tavsiye ederim ehühe espri yapıyoruz arkadasım anlaman gerekirdi olurum fdd icin yakın lan beni olurum ulaaan:)[signature][hline]Sabrina-Todesengel-Asgard rp yaparken Zergling demişki: Ne giriyon lan charımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar