laverda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 masonlar kendilerii pek ortaya atmıyo diye insanlar üzerlerine çeşitli spekülasyonlar üretabiliyo..[signature][hline]laverda yalan oldu..
dogu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yaw cahilliğime verinde şu masonun ne olduğunu söyleyin.bir ara haberlere çıkmıştı ayıp bişeydir die babama soramadım :D. benim anladığım kadarıyla komunist falan heralde ama bilmiom yane
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 alakası yok. üstüne yakışanı giyen tipler masonlar.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ege bir yunan gölü değildir. Ege bir türk gölü de değildir. Zaten ege bir göl de değildir. süleyman demirel bak bu yorumu yapan adam bile mason mühim bişiy deil.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Masonkluk hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşmak herkesin pek bir hoşuna gidiyor, Kurtlar Vadisi jenerasyonu hesabı bilmediği her şey hakkında yorum yapmak halkımızın bir numaralı eğlencesi.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bence de masonların hepsi kaka tipler değil... kötü örnekler öne çıkıyo insanlar o yüzden bööle düşünüyor[signature][hline]böhüüü
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 masonlara lafım yok benim. sadece genel kanı ve kendileri de bazı şeylerin dışarı açıklanamayacağını söyler. acaba bu da onlardan biri midir diye şeettim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
turambarturin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yok benim bildiğim mason localarından biri artık şeffaflık ilkesini getirmişti fakat onların üstatları da geçenlerde değişti. ama aynı şeyi devam ettirir mi bilmiyorum..[signature][hline]böhüüü
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Aralık 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Masonluk hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşmak herkesin pek bir hoşuna gidiyor, bilmediği her şey hakkında yorum yapmak halkımızın bir numaralı eğlencesi. Altına imzamı atmak istiyorum.[signature][hline]Tomoe
elaidizm Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mason muhabbeti yapmayın ya. Geçmişte çok yaptık çok baydı. Sonra feci boka sarıyo.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 aha işte demiştim sitelerinde var diye. hemen de kolpa die saldırmışınız =/[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 "POLİTİKACISINDAN DİN ADAMINA SANATÇISINDAN ASKERİNE PİYANGO LİSTESİ GİBİİ TAM LİSTE!" Böyle bir altbaşlık var o sitede. Kabul edersin ki inanmak pek kolay olmuyor (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet benimde o dikkatimi cekti onu okumamla kapatmam bir oldu zati..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hm onu görmedim benim verdiğim linkte yok. vatan gazetesinden şey ettim. neyse...[signature][hline]Celeres, the L20 Human Paladin @ Haumarush EU MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Affola, ben aşağıdaki linkten bahsediyordum. İlk mesajdaki link yani. www.akistanbul.com/research_detail.asp?id=43[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Öne çıkan mesajlar