Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masonlar(mış) (!!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw cahilliğime verinde şu masonun ne olduğunu söyleyin.bir ara haberlere çıkmıştı ayıp bişeydir die babama soramadım :D.
benim anladığım kadarıyla komunist falan heralde ama bilmiom yane
Mesaj tarihi:
Ege bir yunan gölü değildir. Ege bir türk gölü de değildir. Zaten ege bir göl de değildir. süleyman demirel

bak bu yorumu yapan adam bile mason mühim bişiy deil.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
Masonkluk hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşmak herkesin pek bir hoşuna gidiyor, Kurtlar Vadisi jenerasyonu hesabı bilmediği her şey hakkında yorum yapmak halkımızın bir numaralı eğlencesi.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
masonlara lafım yok benim. sadece genel kanı ve kendileri de bazı şeylerin dışarı açıklanamayacağını söyler. acaba bu da onlardan biri midir diye şeettim...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 26 Aralık 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
Masonluk hakkında bilip bilmeden ileri geri konuşmak herkesin pek bir hoşuna gidiyor, bilmediği her şey hakkında yorum yapmak halkımızın bir numaralı eğlencesi.

Altına imzamı atmak istiyorum.[signature][hline]Tomoe
  • Yeni Oluştur...